Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 01:05

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 245 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 17  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: SPL Volkswagen Golf 3
PostitusPostitatud: 02.04.2013 11:50 

Mossemeez kirjutas:
Kui nüüd keegi Eesti Spl-i ka uuesti ellu ärataks...

Ma usun et huvilisi oleks küllaga kes sellest tegelikult ka jagavad aga kuna eesti palkade järgi on suht raske sellise hobiga tegeleda kuna see tehnika ei ole nii odav et saaks seda igaüks omale lubada.
Isegi tegelend lihtsalt hobikorras ja siiani olen kokku saand formula-x FX1500D võimu ja Starsound digital sswd 7000 elemendi.
Siin ka vähe mõlenud ja vaatand asju ja ise võimendi kokku pannes tuleks märksa odavam, näitkes selle samale Formula võimule annaks ~1000w juurde pookida aga eks näis mis see toitepool sellest arvab ja kuna lõpus on mosfet toode ja päris korralik siis andmete järgi kannatavad nad isegi 0,5 oomi takistust.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.04.2013 22:01 
Kasutaja avatar

sõjaväes olid sellised osade autode peal.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.04.2013 18:34 
Kasutaja avatar

Juhtus siis selline tore õnnetus. Lagi kukkus alla ja üks paneel läbi bassika. Selle aasta võistlusplaanid lööb selline asi kõvasti kõikuma.
Aga las pildid räägivad enda eest:
Pilt
Pilt

Midagi parandada enam ei ole ja lasin noa käiku:
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt

Element ise muidu nagu uus ja mähis nagu otse tehasest tulnud. Julgeb kiita küll Spl Dynamicsit. Kannatavad võimsust mehiselt ja 5kW rms ei tee bassikatele absoluutselt mitte midagi.
Pilt

Eks nüüd on aeg uued bassikad muretseda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.04.2013 21:29 
Kasutaja avatar

mis hinnaga muidu recone kitid liiguvad?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.04.2013 21:33 
Kasutaja avatar

ifns420 kirjutas:

ca. 185eur

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.04.2013 21:39 
Kasutaja avatar

ifns420 kirjutas:

Tõnis vastas juba. :)
Spl Dynamicsi recone-i muidugi sellele kõlarile ei tule. Teen sellest bassikast ühe väga huvitava hübriidi mida olen juba ammu teha tahtnud. Uus korv ja paar muud vajalikku vidinat on juba ostetud aga valmis produktini läheb veel aega.

Terve bassikas sai maha müüdud või õigemini käsiraha saadud selle eest ja peab nüüd kuskilt uued bassikad ostma kiiremas korras.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.04.2013 22:45 
Kasutaja avatar

jarxz kirjutas:
ifns420 kirjutas:

Spl Dynamicsi recone-i muidugi sellele kõlarile ei tule. Teen sellest bassikast ühe väga huvitava hübriidi mida olen juba ammu teha tahtnud. Uus korv ja paar muud vajalikku vidinat on juba ostetud aga valmis produktini läheb veel aega.

Terve bassikas sai maha müüdud või õigemini käsiraha saadud selle eest ja peab nüüd kuskilt uued bassikad ostma kiiremas korras.

Mis woofrite poole mõte liigub? DD? :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.04.2013 09:33 
Kasutaja avatar

ifns420 kirjutas:
jarxz kirjutas:
ifns420 kirjutas:

Mis woofrite poole mõte liigub? DD? :)

Hea meelega võtaks midagi DD valikust, näiteks 35 või 95 seeriast aga kahjuks ei jagu finantsi selleks. Mõni aeg tagasi küll pakuti hea hinnaga DD 35 seeria 12 bassikaid aga tollel hetkel ei olnud vajadust, hetkel natuke kahetsen seda otsust.
Praegu katsun uuesti spl-id saada kui võimalik ja eks kunagi tulevikus vaatab midagi uut ja paremat.

Teha on auto juures nii palju veel, et võistlusteks valmis saamine muutub iga päevaga järjest raskemaks.

Muidugi sai ka autole lastud teha suurem hooldus mis sisaldas õlide, filtrite, mootoririhma, rulliku vahetust ja ülevaatuse tegemist. Tehniliselt on auto ideaalne, autot aastaid remontinud mehaanik ei osanud ühtegi viga välja tuua ja ütles, et auto käib ideaalselt. On ikka kasu sellest kui regulaarselt autot hooldada ja mitte käest ära lasta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.04.2013 09:57 
Kasutaja avatar

On väheseid kes sellest regulaarsest hooldamisest aru saavad. kiitus
Kuid kõlarite osas, tahad spl'e tagasi, kas sama seeria omi siis ? pole vist nendest paremaid mis sul olid ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.04.2013 10:26 
Kasutaja avatar

kaltsyum kirjutas:
On väheseid kes sellest regulaarsest hooldamisest aru saavad. kiitus
Kuid kõlarite osas, tahad spl'e tagasi, kas sama seeria omi siis ? pole vist nendest paremaid mis sul olid ?

Mul kõik autod alati hästi hooldatud ja kokku pole millegi pealt hoidnud, Golf pole selles mõttes erand. Mondeosse olen samuti meeletud summad sisse tagunud aga ei suuda lihtsalt vigase autoga sõita, enamus vast ei usukski kui ma loeks kokku kõik mis auto juures tehtud on ja mis summad kulunud on. Kõik üles kirjutaks siis raudselt arvataks, et tegemist on mõne Est Rus stiilis rondiärikaga. :D

SPL seeria on kõige kõvem jah, et samast seeriast mõtlen. Muidugi asjad on veel lahtised, 100% kindlat otsust veel ei ole. Oleks finantsi siis oleks ammu juba midagi head ostetud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.05.2013 15:19 
Kasutaja avatar

Eemaldasin korvi magneti küljest ja nüüd on kõik valmis, et saaks bassika ära recone-ida ja ka korvi ära vahetada. Varsti peaks puuduolevad osad jõudma ja saab tegemisse saata.
Kruvid lahti, paar kolksu haamriga vastu korvi ja lahti ta oligi.
Pilt
Pilt

Lisaks sain ka vasklatid lõpuks valmis. Poole töö pealt tuli selgelt meelde kui jebla töö see on ja sai nad tuttava metallimehe juurde viidud kes nad lõpuni tegi. Enda närvirakud ja aeg maksab kah ikkagi midagi. Seda võin küll kindlalt väita, et vask on üks sitemaid materjale mida töödelda ja seda tööd enam hea meelega ei tee. :D
Pilt
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.05.2013 22:34 
Kasutaja avatar

jarxz kirjutas:
Eemaldasin korvi magneti küljest ja nüüd on kõik valmis, et saaks bassika ära recone-ida ja ka korvi ära vahetada. Varsti peaks puuduolevad osad jõudma ja saab tegemisse saata.

Kas mulle ainult tundub või sellest saabki 18tolline Fi BTL SPL Dynamicsi mootoriga?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.05.2013 22:44 
Kasutaja avatar

tal btl recone ainult,ilma raamita, 18". Spl on ju 15"

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.05.2013 09:12 
Kasutaja avatar

GroundPounder kirjutas:
jarxz kirjutas:

Kas mulle ainult tundub või sellest saabki 18tolline Fi BTL SPL Dynamicsi mootoriga?

Sulle tundub õigesti. :)
Mul on 2 BTL-i recone kiti ja ostsin ka tutika 18" BTL-i korvi + paar muud vidinat ning paari nädala pärast proovib asja kokku panna.
Peaks saama väga hea. BTL-i tsentreerimisrõngad on spetsiaalselt eriti jäigad tellitud kunagi, et suurendada mehaanilist võimsustaluvust, mähistega ei tohiks samuti probleeme olla ja Spl Dynamicsi mootor peaks olema piisavalt võimas samuti.
Mähised on neil mõlemal täpselt samade mõõtudega, ainuke vahe on selles, et BTL-i mähis on 5mm pikem mis suurendab veelgi koonuse käigu pikkust.
5kW rms sellele taha lasta ei tohiks probleem olla, sest BTL-ile samade juppidega lasti 10kW rms taha võistlustel ja töötab siiamaani nagu uus.

Ma olen ammu tahtnud midagi sellist ehitada aga seni pole tekkinud võimalust. Nüüd on ideaalne võimalus ära kasutada olemasolevad jupid ja teha maailmas ainulaadne bassikas. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.05.2013 17:09 
Kasutaja avatar

Sellest saaks tõesti ainulaadne element ja igaljuhul võimsam ja väärtuslikum kui seda SPL Dynamics oli. :rokib Jälgin huviga kuidas see ristamine välja kukub. :)

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 245 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 17  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis