Harri_K kirjutas:
Mitu korda siis plokikaant vahetanud oled? Sest internetis räägitakse et kaaned lendavad peale igat poes käiku ja käima ei lähe jne jne.
kordagi pole vajadust old seda näppida...pihustiotsad on vahetatud ja pumbatihendid, see on ka kõik...muid pisiasju on tuld näppida nagu starter, genekas ja veepump aga need ongi normaalkuluosad nagunii vahel harva. Üldiselt on need nimetatud vead sellest et käivad käest kätte liiga tihedalt ja keegi midagi ei tee ning lõpuks pole isegi enam mõtet kuna see ületaks mitu korda auto hinna. Pole minu masin ka prillikivi aga käima läheb normaalselt nii soojalt kui külmat, liigub üle keskmise hästi ja hoian ka et ei koliseks-logiseks.
Westcoast kirjutas:
Lenda sul kaan kuhugi, tuttaval sama mootoriga e34 ma ei tea tal tiksus juba 490k ette peale pumba pole tal motoga suurt midagi häda olnud, pigem rattalaagrid ja sellised kipuvad väsima.
Eestimaa teedel on sellised sillapulikad normaalsed...rattalaagreid olen vahetanud 2, juhipoolsed esimene ja tagumine... ja seda ka peale 5-6 aastat sõitmist alles
mkb kirjutas:
Palju sillapudinate taastamine maksis?
maksavad vähem kui poest kõige odavam Itaalia sillakomplekt võtta....kestvus on enamasti võrdne a-osadega, vahel ka enam....