RookieMekanic kirjutas:
Roudreidz kirjutas:
Meil siin eestis ei kiunu keegi mingi viie eurose rahatähe pärast ka. Siin keegi ei näegi neid.
Siin kohalik härrasmees võtab pangaautomaadist ainult 50+ eurostena raha välja ja poest suitsu ostes viskab ka 50eurise letile ja lausub stiilselt sõnad "keep the change ... Bitch!" ja lahkub.. Like a Boss.

Seda on siin foorumis ka selgelt näha jah, kus kiunutakse 300 eurose auto seisukorra üle ja ulutakse 3 eurose lõuna kehva kvaliteedi pärast

Aga eks sul patrioodil on veel kroonid näpuvahel vast .. Arusaadav, mõned inimesed ongi pikaldase mõtlemisega ...

See on väga hea et sa viitsid siin foorumis käia, teeb siinse muidu veel enamvähem seltskonna natuke....kirevamaks

oopc muidu meeldis mulle ka

Ma ikka üritan siin natukene inimhingedesse süüvida ja nii...Ütle mulle mis vägi paneb sind arvama et sa oled tark? Ma mõtlen et müstiline enesekindlus...oopcile ka terve foorum ütles et ta loll on, aga lõpuni ta keeldus seda uskumast, ma mõtlen et mis vägi see teiesuguste vendade enesehinnangut üleval hoiab? Siin nii mõnedki tahaks teada ma arvan. Kurat kui mulle mitmed kümned inimesed ütleksid, et "ou, sa oled ikka loll" No kurat, ma oleks küll kurb.

Aga sa rebid ikka edasi kildu

Igatahes nice work, ja tore on ikka möllu näha. Ja kurat, oopc võiks ka veel tagasi tulla