Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 21:34

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 12795 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 331, 332, 333, 334, 335, 336, 337 ... 853  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2013
PostitusPostitatud: 12.05.2013 21:54 
Kasutaja avatar

Heigo_K kirjutas:
Vaatasin magadan-i esimesed 6 osa ära :)
Ülivinged :rokib

Eitea millal järgmised osad tulevad :?

Nädalas korra peaks Väints uue osa panema.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.05.2013 22:16 

Neljapäeviti ETV2'e pealt kell 20:00 tuleb, peale seda ilmub motors24 ja ETV lehele üles :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.05.2013 22:32 

Peaks abi otsimisele mõtlema hakkama. Oma kunagisest olematust 63kg kehakaalust olen 2 kuuga tänase seisuga veel 7 kg kaotanud. :waah Nii jätkub, siis mind polegi varsti enam.
Niiet, kes tahab kaalu langetada, unustage sport ja muu tõmblemine. Jääge oma kallist elukaaslasest ilma ja ülejäänu tuleb juba ise - depressioon on vist selle nähtuse nimi.

http://et.wikipedia.org/wiki/Depressioon

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.05.2013 22:47 
Kasutaja avatar

Deprekas deprekaks, aga ma mõtleks, et sul on pigem "endale pidevalt asjade (ja diagnooside) väljamõtlemine" ehk
http://www.kliinikum.ee/psyhhiaatriakli ... haired.htm

Niimoodi võib ennast jah täitsa ära tappa :). Sõber mõtles endale peaaegu infarkti välja näiteks, ma olen endal enesetunde kõhugripilaadseks mõelnud jne...

Loe ja mõtle vähem. Sa oled korras ja korralik inimene. Tegutse! Saa üle.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.05.2013 23:00 
Kasutaja avatar

Sporti ei tehtagi selleks et kaalu alandada. Kaalu tuleb ikka juurde sebida. Putru süüa ja saalis kangi rebida.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.05.2013 23:17 

Sõitsin täna maanteel püsikaga 95 km/h kella järgi, tõmbab üks e36 sappa mulle ja vahib seal paar kilti siis süstib kiunudes mööda, mõtlesin et nojah kutt võtab oma ükskuuesest viimast, las minna. Umbes 1 km hiljem muutus tee 4 realiseks, samamoodi endiselt mul püsikas peal, kruisin sellele kutile järgi kes nüüd millegipärast pensionärina esimeses reas loivas. Mul püsikas peal endiselt ja tõmban teise ritta et mööda minna, see aga vahib mulle otsa lolli näoga, laseb oma masina kiunuma jälle ja kihutab eesolijatest ka veel mööda ja kadus kaugele. Loodan et sa oled rahul endaga, ma hakkasin räigelt naerma lihtsalt :D
Ise olin saksa penskariautoga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.05.2013 23:38 
Kasutaja avatar

Tanel kirjutas:
Aga valgekotka jutule lisaks, elu jooksul olen endale ka asju külge mõelnud, mingi hetk jõuab sulle kohale, et cmon, keep it real või siis on nii palju tegemist, et ei ole aega enam mõelda selliste asjade peale.

Kümnesse.
Tegevus - sõbrad, hobi!... ja elu lillestub.
Liiga palju vaba aega on paha, ka nt uute tüdrukutega tutvudes 8)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.05.2013 00:00 

Uute tüdrukutega? Tra, ma hakkan pederastiks, meestest saab vähemalt aru, mida nad tahavad. :D
Tanel, sõpru on, kui vaja, aga enam ei suhtle nendega väga, sest pole justkui tuju midagi teha.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.05.2013 00:08 
Kasutaja avatar

Harry_R kirjutas:
Uute tüdrukutega? Tra, ma hakkan pederastiks, meestest saab vähemalt aru, mida nad tahavad. :D

Ma teises teemas ei saanudki aru, kas üritati mind meelitada oma puntti v sõimata selle terminiga ...
Mingi IN teema eestis ve ? :D

Samas mees kes armuvalu pole tundnud, pole ka veel täitsa mees, järgmist oskad rohkem hinnata v valida ;)

Viimati muutis RookieMekanic, 13.05.2013 00:12, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.05.2013 00:09 
Kasutaja avatar

Alati tuleb uus ja parem tüdruk ju :D Mis sa sellest vanasti ikka taga nutad :D See on nagu siin ühes teemas et osad tahavad oma vana autot tgsi osta :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.05.2013 00:14 

See naiste värk on keeruline jah.
Koos olla on tore ja hea, kodus alati kindel kebo olemas ja värki, söök ka laual ja nõude pesemisele ei pea oma käsi kulutama, aga samas kui tülli minnakse siis on see selline peavalu, et seda ei võrdleks ühegi migreeni tüübiga.

Ise ka ühega järjepidevalt kokku ja lahku timminud, no ei sobi nii ega teisiti.
Juu siis ei ole kokku loodud, aga päris ära ka ei taha unustada, teinekord ikka tore kohtuda.

Aga võin kinnitada, et kui ikka head klappi ei ole, siis pole mõtet niisama koos seda ketti venitada..linn on lohakaid naisi täis. Sellele on kinnitust olemas igast võimalikust peost mis linnas peetud.

Aga head naist ei tasu ise alahinnata ega maha teha.

Nagu siin öeldi, hea elu on siis kui on hobi ja trenn ja töö.. siis on ka neid naisi, kelle ees puudub kohustus :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.05.2013 00:25 
Kasutaja avatar

Nyd lõustaraamatusse teema ja pilt. Ja varsti uus ja parem moving in...avad õlle

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.05.2013 00:34 

Reimers kirjutas:
Alati tuleb uus ja parem tüdruk ju :D Mis sa sellest vanasti ikka taga nutad :D See on nagu siin ühes teemas et osad tahavad oma vana autot tgsi osta :D

Jajah, ma olen ka 2 autot tagasi ostnud, mitte küll konkreetselt samad, aga sama mudel, kuid vähe paremas konditsoonis :D.
Poogen, jäägu see teema.....pedeks ei hakka nagunii, sest kui tilli tahan näppida, on see ka endal olemas mängimiseks.

Hydration, see nagu teebki asja raskemaks, et pole tilgutanud temaga niimoodi kokku-lahku. Arusaadav, et on lahkhelisid ja probleeme suhetes, aga neid püütakse ka klaarida, mitte ei lööda kohe käega. Ja krt oli hea naine, muidu ei nutakski.

Tanel: mina olin arvestanud enda elu tema kõrval, niiet selles pole mingit küsimust :)

ökosohver: vaata, ego ei lubanud enda tõelisi tundeid näidata ja suhtusin temasse väga külmalt. Sees olid tunded soojad, aga välja neid lasknud, ei näidanud oma hoolivust ja armastust.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.05.2013 00:39 

No kui varem ei ole temaga tilgutanud, siis nüüd on esimene tilk lahti päästetud..ja siit edasi hakkabki ju peale kokku lahku poliitika.

Kui oled ja leiad selle õige, kellega koos olla, siis oletegi..siis ei teki olukorda, kus te lähete lahku..
Minu nägemus asjast..
Alguses oli endalgi päris keeruline seda olukorda aksepteerida, aga tuli olukorraga leppida.

A joomine ei aita..see teeb alati asja hullemaks..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.05.2013 00:55 

Mis see joomine siia puutus, aga noh, õige, ega see ei aita :D

Ja tilgutamise suhtes on jälle nii ja naa. Sugulane läks kunagi enda elukaaslasest lahku, oli veel väike tütar juba sündinud, natuke aega hiljem hakkasid jälle kokku elama ja siiani on õnnelik perekond, poeg lisaks veel. Niiet, see üks lahku minek ei tähenda veel seda, et kokku ei sobi.....lihtsalt vea tegija saab oma veast aru ja siis on juba see tema teha, kas ta on valmis muutuma selle suhte nimel.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 12795 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 331, 332, 333, 334, 335, 336, 337 ... 853  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis