cars112 kirjutas:
Müüsin 250eurise rolleri maha, ostja tuli päris kaugelt kohale, mõtles mis ta mõtles, aga lõpuks ostis ära, kuna päris kaugelt tuli ka. Siis mingi 15mindi pärast tuli kõne, kuule mõtlesin ikka ümber et ma ei taha seda. Ütlesin siis, et vähe hilja ümber mõelda, siis lausus ei no jätan 10-20 euri vaeva eest ka sulle, et tahab siis nats vähem raha tagasi, aga ei viitsind taga jebida ikka, müüdud siis müüdud. Tuli uus kõne, kus ikka nõudis et tagasi ostaksin, ütlesin et hilja juba et varem oleks võind sellepeale mõelda, seepeale kuulsin et see on normaalne et peale ostu mõtleb ümber ja palju hullem kui ta oleks nädala pärast toond selle mulle tagasi, et tarbija kaitse järgi on 15 päeva õigus tagastada kaup

Lõpuks ütles, et vahet pole, kui ma praegu tagasi ei osta, siis otsib ta selle omaniku üles(roller oli teise venna nime peal) ning siis kirjutab OM lepingule summaks 300€ ning siis peab to 300-ga tagasi ostma. naljaga juba ütlesin et vahet pole, mina omanik pole, ütles ta teab, siis pean ise omanikuga asjad klaarima. nüüd tuli meelde, et see äge ostja ei saand ostumüügi lepingutki, pmslt keegi keerata kuidagi saaks, siis saaks ise, öeldes et roller varastatud ntks

Oli hiljaaegu sama seik- kutt tuli kohale, vaatas uuris, tegi proovisõitu, kõik oli tibens-tobens, kutt oli väga rahul ning sõitis minema sellega:D.. siis jamad hakkasid. Kutt helistab 3h pärast tagasi, et ou, pill p*tsis, ja ma ostku tagasi. Saatsin ta sinna kuhu päike ei paista, ning tänase päevani tüütab mind.

Haigeid klemme on ikka olemas, pole ju raske vaadata masin ( antud juhul roller, millest isegi "mitte taibukam" peaks aru saama:D ) korralikult üle.