neG kirjutas:
Mul näiteks on tore harjumus alati kuskilt lahkumisel või autost väljumisel käed üle taskute libistada ja tunnetada kas kõik alles. Pole elu jooksul midagi ära kaotanud.
Sai eile esimest korda kainena pikemalt klubis istutud, 2. korruselt oli päris naljakas seda rahvast jälgida.
Täpselt sama komme, igal asjal on erinevas taskus oma koht - paremas esimeses võtmed, kaardid raha, vasakus mobiil, tupsukarp paremas jne jne ... ning alati kuskile liikudes teen endale kontroll "kobamise"
Kuigi no reeglitel on ka erandeid ... ükskord kaotasin ära raha, dokumendid, kaardid, telefoni, võtmed (nii auto kui ka kodu) ja kõik üldse mis oli võimalik ära kaotada
Hakkasin siis järgmine päev meenutama mis toimus lõppes sellega et olin ühe vanalinna lounge tagaruumis mingi seltskonnaga tinunni pannud ning sain ÕNNEKS kõik järgmise päeva õhtul kätte nii kaua tuli kuskil sõbra juures pohmelli ravida ... päeval helistades ütlesid et pole seal mitte midagi leitud .. hakkasin siis juba leppima olukorraga kuniks õhtul helistati viimasele numbrile kuhu ma helistanud olin et asjad leitud et võiks järgi tulla ( olin kuhugi vaatide või ma ei tea mis asjade taha peitnud need ) :S

Martin