Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 14.05.2025 16:43

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133 ... 206  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Tõelised ostjad vs. tilganäppijad
PostitusPostitatud: 11.05.2013 23:24 
Kasutaja avatar

1vo kirjutas:
dellu kirjutas:
Aga teemast rääkides oli see nädal huvitav juhtum. Saksamaalt sai ühte autot uuritud ja telefonikõne peale, et mis seisus auto on öeldi otse, et tule vaata üle ja visati toru hargile. Tundub et mõni elab ikka eriti hästi.

Natuke OT, aga nagu aru saan, siis käid tihti Saksas ja tood autosi. Palju umbes selline teenus maksab ? Nii huvipärast rohkem.

Kui kellegil häda, siis ikka aitan jah. Hinda niimoodi välja ei ütle. Minu teenus on selline, et üritan päeva-paari jooksul lennukile istuda ja järgi lennata, see tagab nn mobiilsuse kiirelt reageerida kui kleindi heaks midagi head leidub. Kuna see riigike on 1000x1000km, siis on auto asukohal ja kütuseliigil/mootoril suur vahe sees. 500 tundub natuke liiga hea samas, kui auto just ryanair marsuudile väikse piletiostu varuga ei jää, siis on lennukipilet teistel enamasti ikka 200+ eurot, transiidid on ka üle 100, kütus ka juurde ongi juba täis. Aga mõni kopikas juurde hakkab juba looma.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.05.2013 23:31 

See nädal siis imedenädal olnud :kill
Mul müügis 2 jooksu velgi.
Nädala alguses võttis üks BMW klubi kasutaja "Karlo18" ühtede peale ühendust. Uuris jne ning oli asjaga nõus. Kusjuures täiesti normaalne tüüp tundus. Soovis, et saadaksin Cargoga TLN ja et teeb kohe ülekande. Saatsin oma pangakontonr ja tõmbasin siis veljed kile sisse ning viskasin autosse. Hommikul vaatasin pangakonto veel üle kuid raha laekunud polnud :) Saatsin kirja, et kas on huvi siis või mitte? Luges kuid ei vastanud. Siiani vaikus.

Teise jooksu peale võttis ühendust Audiklubi kasutaja "Tainted". Kogu suhtlus käis telefoniteel, jällegi ülinormaalne tüüp oli. Vestlesime korduvalt, uuris velgede kohta jne. Tegin igast veljest lisapilte ja saatsin. Kuna ka tema TLN siis küsis veidi tingida ning andsin hinnast alla. Oli siis Teisipäev, sai kokkulepitud, et Kolmapäeval kell 20:00-21:00 aeg jõuab Viljandisse velgedele järgi. Sõitsin Teisipäeva õhtul veel Viljandist 30km eemale maale, panin auto pakkudele (oli igapäevasõidukil all need veljed), sebisin teise auto ning tagasi ratastega Viljandisse. Samal õhtul veel võtsin TLN ühe teise tüübiga ühendust kellelt tahtsin uued veljed osta. Kolmapäeval kokkulepitud kellaajal keegi kohale ei jõudnud ning minu kõnedele ka ei vastatud :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.05.2013 00:06 
Kasutaja avatar

Tean seda tunnet, vähemalt korra nädalas on selliseid tegelasi. Siin foorumis neid ka, näiteks carlos123...midaiganes. Soovis velgi osta, aga sebi transport Tartusse. Sain kõik foorumist pakkumise ja talle sobival ajal (nädalavahetus). Siis hakkas kõigepealt PSidele mitte vastamine ja lõpuks, et oi ta enne pühapäeva õhtut ei saagi, äkki hoopis esmaspäeval. Jäi see viimaseks kontaktiks ka. See velgede ostuteema on siiani üleval ja up-itakse suht igapäevaselt. Ei teagi mis eesmärk on.
Siis on veel sellised tegelased, et võta kaasa kui mustamäele/lasnamäele tuled, kesklinn on minu jaoks kaugel. Sõidad nagu loll nädala jupid autos ja lõpuks tõstad jälle garaazi tagasi. Viimasel ajal pole isegi enam viitsinud, kui tahad tuled kohale ja kui ei taha siis ...
Kolmas grupp on sellised, et bronni mulle ära, mul nädala pärast rahad tulevad. Bronnima pole nõus, aga ega nädala pärast pole seda huvilist ka enam kuskil.

Üldine järeldus on see, et tänapäeval ei maksa ükski lubadus midagi. Kui ikka vähemalt käsiraha pole ära makstud, pole üldse mõtet hakata enne rabelema. Loomulikult ei saa seda kõigi kohta öelda, näiteks viimase varuosade Bora kuulutuse panin paar nädalat varem üles. Selleks ajaks kui autoga Tallinnasse jõudsin oli juba mitu kokkulepet VW klubis lukku pandud. Esimene huviline oli järgmine hommik kodu juures juppe korjamas, järgmine garaazi juures jne. Kõik olid sõnapidajad isikud. VW klubis on vähemalt õnneks tagasiside väli, eks see ka mingil määral "taltsutab" äritegijaid.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.05.2013 01:39 
Kasutaja avatar

Enamus ongi ikka tänapäeval niisama kōvatajaid. Müüsin just oma avariilist A8-t. Hulga oli selliseid mehi kes pakkusid 2000 euri minu soovitud hinnast vähem, et siis on kohe ostjad. Siis helistas mingi vend ōhtul suht hilja, uuris ja puuris, tingis natuke ja lubas kohe järgmine päev treilaga kohale tulla. Aga rohkem ta enam ühendust ei vōtnud. Siis aga tuli mingi vend kohale, uuris vigastusi pea tunnike, tingis paar sotti alla ja oligi kaup koos. Muidugi huvitav oli see, et tal oli esimene kuulmine, et A8 jupid on alumiiniumist.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.05.2013 14:51 
Kasutaja avatar

Pool kaadrit on ju hilisteismelised biznessguy17 tüüpi vennad, kes tegelevad ost/müük/vahetus kus kõik tehingu etapid on alati lahtised ja sõltuvad teisest või kolmandast asjast. A la sinu veljed ostan kui saan rollu müüd, rollu saab müüdud kui klassivennast kindel ostja saab papsi käest raha, eile pidi raudselt saama, aga tänaseks pole veel antud, jne. Ehk kindel ostja, nagu nad muidugi kõik on, maksab ka käsiraha ja või tuleb ise vajadusel teise linnaossa järgi. Kui mitte, ju siis arvatavalt lihtsalt järgmine ajaraiskajast "'ärimees".

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.05.2013 02:00 
Kasutaja avatar

Loe ja imesta. Ühe auto olen elus müünud, aga seda teemat lugedes on vist mõistlikum võiduka lõpuni sõita. On ikka frukte.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.05.2013 09:30 
Eliit
Kasutaja avatar

krss kirjutas:
Täna kah toreda kogemuse võrra rikkam, läksin autot ostma (auto varem üle vaadatud, telefonis kõik kokku lepitud), terve pere lõpuks autosse pakitud, poole tee peal müüja helistab, et "kuule tulid mingid kutid ja maksid 200e rohkem, ära pea pikka viha". Minule samas kõrgema hinnaga polnud enam nõus müüma. Lihtsalt masendav, milliseid mölakaid meie riigis leidub... aga õnneks on Eesti väikene, nii väikene, kõik tuleb ringiga tagasi ja mitmekordselt :twisted:

Misjaoks sa seda tervet pere kaasa tassid?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.05.2013 09:35 
Kasutaja avatar

Kord käidi ka koos terve perega. Vanaisa tahtis kapotialust vaadata, isa uuris kere seisukorda, tütarlaps hindas sisu seisukorda ning ostja ise näppis tilka ja enam-vähem viskas töötavate udukate peale hundirattaid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.05.2013 18:02 
Kasutaja avatar

No ma saan aru, et keegi targem võetakse ostule kaasa juhul kui ise suurt ei jaga. Olles ise ostnud ja müünud neid masinaid igasuguseid. Siis üldjoontes olen saanud normaalsete inimestega kokku. Kuigi paar tegelast ilmusid ka suguvõsaga platsi. Kuulad ja imestad kui targad kõik on. Eks seltskonnas on siis kõik kõvad klähvijad. Mina pole end sellest suurt häirida lasknud ning kui pill pole sobinud olen minema läind. Ei viitsi enda aega raisata lihtsalt. Samas päris mitu tegelast on kohe konkreetsed olnud. Olen vead ette laulnud ning kohale tulles on ilma pikema jututa diiliks läinud. ( hea lihtne asju ajada ning ei pea seletama ega näpuga järge näitama. ) Kallima otsa masina saab alati viia ostja soovitud remondi ettevõttesse ning las spetsialistid vaatavad üle ja annavad oma hinnangu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.05.2013 00:05 
Kasutaja avatar

Mina võtaksin sellepärast kellegi kaasa et juhul kui liiga vaimustusse autost satun, tooks mind keegi maa peale tagasi.
Aga mul juhtus eelmine suvi niimoodi et otsisin endale uut autot. Silma jäi üks golf mille omanikule helistasin ja tahtsin vaatama minna. Leppisime kokku ja läksin kokkulepitud ajal kokkulepitud kohta autoga tutvuma. Uurisin veidi autot, tegin väikese ringi ja tundus suhteliselt mõistlik. Ütlesin siis et ma võtan mõne päeva mõtlemiseks. Paari päeva pärast helistasin siis uuesti ja ütlesin et ostan ära. Tüüp veel ise pakkus välja, et teeb veidi parema hinna. Kuna müüja elas pärnus ja auto tallinnas siis jäi jutt et laupäeval tuleb tallinasse. Laupäeva hommikul siis helistasin et mis ajal ta jõuab. Ta rääkis et sel nädalavahetusel ta tallinna ei saa tulla et ehk saab ta sõber mulle auto anda. Sõbral pidi umbes kella kuue ajal tööpäev lõppema ja siis pidin autole järgi minema. Veidikene enna kella kuute helistasin ja ütlesin et hakkan tulema ja müüja teatas et ta müüb auto hoopis pärnus kellegile maha, et niimoodi lihtsam. Ütlesin et meil oli ju juba kõik kokkulepitud ja pakkusin välja et ma võin kasvõi ise pärnusse tulla ja seal arveldada. Edasi hakkas ta mingit ila ajama ja mingit diili enam ei tulnud. Kahju oli sest auto oli kindlasti seda hinda väärt ja teist samahead masinat enam ei leidnud

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.05.2013 18:30 
Kasutaja avatar

Üldiselt need kõvad mõtlejad ja teise päeva ostjad jäävadki ilma autodest, samuti need, kes meilide teel suhtlevad :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.05.2013 18:45 
Kasutaja avatar

kj kirjutas:
Üldiselt need kõvad mõtlejad ja teise päeva ostjad jäävadki ilma autodest, samuti need, kes meilide teel suhtlevad :D

Noja ma saan aru kui ma oleks öelnud et hoia seda autot mulle veits aega aga kui ma uuesti helistasin siis huvilisi nagu ei olnud ja ütlesin kohe ära et esimesel võimalusel olen sularahaga kohal aga ei tea mis tal järsku hakkas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.05.2013 19:16 
Kasutaja avatar

No aga ei olnud ju sulliga kohal vaid ootasid millal ta sulle auto kätte toob. Loomulikult on lihtsam oma kodukanti müüa kui ostja rahapakiga kõrval.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.05.2013 10:12 
Kasutaja avatar

Loen ja imestan...
Isiklikult toon positiivse näite - profiilipildil olevat autot ostsin 4 kuud. Kohe kui kuulutus tuli, siis jooksin kohale ja nähtu põhjal saime kokkuleppele, et kuulutus võetakse maha ning tulen sellele teatud aja jooksul järgi. Helistasin ja meilisin ka vahepeal igaks juhuks ning lõpuks sain auto toodud. 10p endisele omanikule, nüüd tuleb ainult omapoolne lubadus ellu viia ja see masin tänavale tagasi tuua.

Edit: postitusse lisatud täpitähed.

Ex Audi 100 2.2 1985

Viimati muutis Aud1, 16.06.2013 20:00, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.05.2013 06:25 
Kasutaja avatar

Foorumisse oskad kasutajat teha ja postitada aga OP sys. seadete alt täpitähti ei oska lisada :kill
Pigem see näitab hoolimatust ja ükskõiksust teiste suhtes.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133 ... 206  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis