Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 17:47

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 12795 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 352, 353, 354, 355, 356, 357, 358 ... 853  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2013
PostitusPostitatud: 19.05.2013 23:45 

Mulistan vaikselt külma õlut ja hammustan juustu peale aga sääsed on juba kohal ja rikuvad idülli ära.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.05.2013 01:29 
Kasutaja avatar

janars kirjutas:
TMF kirjutas:
Teineeesti kirjutas:
Mis keeles sa temaga siis hommikul rääkisid ?:D

Vene keeles. Õhtul ma seda keelt veel ei osanud ;)

Ööga õppisid vene keele ära? Vapsee terav pliiats oled sina siis. Järgmine nv tuleb siis islandi keel ?

Alkoholiga saab nii mõnedki keeled selgeks. Ma olen korduvalt venelastega klemminud tahmas peaga, kaine peaga väga hakkama ei saa. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.05.2013 02:01 
Kasutaja avatar

Tulin vanematele külla, tõin poest õlut, käisin isaga saunas ja nüüd kohe magama. Ema oli voodipesu juba valmis pannud. Normaalne pühapäev.

AGA!!!

Nüüd hydra versioon.

Ai blää, täna hommikul sai kiirustatud oma suvekodusse, linnapeal korduvalt kiirendatud jne ning paar korda ka mendiautos istutud. Sain siis lõpuks kohale ja selgus, et joogid otsas ja tuleb minna uute järgi, kuid linna kihutades sai natuke palju kurve võetud ning siis peale mõnda saltot kraavis maandutud. Õnneks tulid kohe möödasõitjad appi, kuid nendega läks ütlemiseks ja lõpuks jäi see auto sinna samasse kraavi koos ütlejatega. Lõpuks taksoga sai poes ära käidud, tra neil kaardimakse ei toimi ja sulli pole tagasi anda. Võtsin 2 sikspälli ja jätsin 50se sinna, las olla siis. Jõudsime tagasi, ja hakkasime sauna kütma, sulane tahtis ka sauna tulla. Sitta ka ja võtsime vana punti, lõpuks peksime ta tuppa ja lasime ta praual meile voodid ka ära katta. 5 tunni pärast ärkama rsk ja jummala kinni :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.05.2013 05:10 
Kasutaja avatar

talon kirjutas:
....

Kupli all on nii mõnelgi ööklubi turval korrast ära, kuid siinkohal oli turval ju õigus sult piletit nõuda ja sind välja saata, iseasi mis meetodeid kasutati ja kuidas käituti. Neil käib uksest arvatavasti 1000 matsi öö jooksul läbi, selline jutt et ma ostsin pileti ei toida. Isegi kui on see tsekk alles siis võib see olla ka ju sõbralt saadud vms.

Sai reedel ka klubis käidud, ise olin kaine. Ma käisin söömas vahepeal ja tulin tagasi sisse - seletasin turvale viisakalt ära et olen kainekas ja näljane ja ei kujuta ette kaua sõbrad klubis on. Oli normaalne vana ja jättis näo meelde ja pärast lasi sisse. Ja lasi veel ühe tüübi enne mind sisse kes jättis telefoni pandiks et sõpra minna otsima..

Teemasse:
Juhtus nii et kastsin telefoni märjaks tünnisaunas, koju jõudsin siis panin laadima, ekraan hakkas virvendama nagu maailmalõpp oleks, ülesse ärkasin siis ei funkanud üldse enam.
Selg on ka kuratlikult valus.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.05.2013 06:02 

neG kirjutas:
talon kirjutas:
....

veel juttu

Eks ta nii on, kohati on normaalsed turvad, kui ise lased neil näo meelde jätta ja lollusi ka korda ei saada, aga seda, et turva, kes ei ole näinud sind väljumas peaks mind ns sisse laskma, sest "ma alles läksin korra välja" juttu ma ei poolda. Ei saa tõesti turvalt eeldada, et teab kõiki inimesi kes sees on. On kiire välja hüppamisega (st. ei suuda turvat ära oodata ukse peale ja küsida võimalust värsket õhku hingata), võid uuesti pileti ka osta, tuleb odavam ja mõistlikum, kui hiljem midagi klaarida.

Telefoni osas, njamh, ega see tark tegu polnud laadija taha lükata, eks ta kõik lühisesse lükkas ja midagi läbi kärsatas seal. Õige tegu oleks olnud kuhugi kuivama panna ning ideaalis nt. riisi või millegi muu niiskustimava sisse panna.

Kirjutan teemasse kamh: Terve eilne õhtu ja tänane öö üritanud Statistika eksamiks õppida, hetkel küll parajalt siiber sellest juba, eks näis kuidas päeval eksam läheb.
(Kui kellelgi mingeid üli häid kokkuvõtvaid materjale, võib sheerida) :P

Fb.com/WROMD
Fb.com/EltonLauringMusic

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.05.2013 07:44 

Esmaspäeva hommik, ja selline tunne, nagu poleks nädalavahetust olnudki. Jube väss :err

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.05.2013 10:13 
Kasutaja avatar

Võtsin hommikusöögiks 0,5l jäätist kuna ei viitsinud süüa tegema hakata. :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.05.2013 10:15 

Wtf, pole kunagi mais haige olnud..
NV lõi lampi mandlid paiste ja 39 palaviku :err

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.05.2013 10:34 

Angiin. Soovitaks arsti külastada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.05.2013 12:45 

Talon`i juhtumisega seos hakkasin meelde tuletama lihtsamaid esmaabi andmise võtteid (näit. mida teha kui hingamine häiritud). Kahjuks tulemus suhtkoht negatiivne - peab tarkust kordama.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.05.2013 13:04 

Xen0n kirjutas:
Angiin. Soovitaks arsti külastada.

Jep, täna minek.
Märtsi kuus oli sama jama. Peaks mõtlema mandlite eemaldamiste peale..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.05.2013 14:31 
Kasutaja avatar

Juhtus see, et loen seda teemat ja naerust kõht valutab juba.
Korralik huumoriteema :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.05.2013 15:29 
Kasutaja avatar

neG kirjutas:
talon kirjutas:
....

Kupli all on nii mõnelgi ööklubi turval korrast ära, kuid siinkohal oli turval ju õigus sult piletit nõuda ja sind välja saata, iseasi mis meetodeid kasutati ja kuidas käituti. Neil käib uksest arvatavasti 1000 matsi öö jooksul läbi, selline jutt et ma ostsin pileti ei toida. Isegi kui on see tsekk alles siis võib see olla ka ju sõbralt saadud vms.

Sai reedel ka klubis käidud, ise olin kaine. Ma käisin söömas vahepeal ja tulin tagasi sisse - seletasin turvale viisakalt ära et olen kainekas ja näljane ja ei kujuta ette kaua sõbrad klubis on. Oli normaalne vana ja jättis näo meelde ja pärast lasi sisse. Ja lasi veel ühe tüübi enne mind sisse kes jättis telefoni pandiks et sõpra minna otsima..

Teemasse:
Juhtus nii et kastsin telefoni märjaks tünnisaunas, koju jõudsin siis panin laadima, ekraan hakkas virvendama nagu maailmalõpp oleks, ülesse ärkasin siis ei funkanud üldse enam.
Selg on ka kuratlikult valus.

Minuteada tuleb esimese asjana aku eemaldada kui võimalik. Käisin mõne aasta eest mingisuguse liugklapiga nokiaga ujumas. Telo oli umbes 20 sek vee all ja kui välja tulin siis esimese asjana aku küljest ära, kodus suruõhuga kuivatasin, ja allas järgmine päev panin aku taha et proovida. Kõik töötas peale kaamera. Nutitelefonidega on vist vähe raskem

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.05.2013 15:51 
Kasutaja avatar

No kui laadija sai märjale telefonile taha pistetud ja siis pildi minema viskas on telefon prügikasti kaup. Alati tuleb kohe aku tagant ära võtta ja telefonil lasta täiesti ära kuivada enne tööle panekut.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.05.2013 17:46 
Kasutaja avatar

On juba tööle hakanud. Ainult power nupp käib üliraskelt.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 12795 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 352, 353, 354, 355, 356, 357, 358 ... 853  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis