AntiL kirjutas:
see on ka naljakas, kuidas iga arutelu, mis natuke tõsisemaks ja argumenteeritumaks muutub, saadetakse kohe pikalt juba siin standardiks kujunenud perekooli teemadega. Aga no kui pole antud, siis pole antud..
Ja kus see striitreiss siin enam on? Mehed ostavad diisel citroeni mahtuniversaale, poisid pildistavad ennast kordamööda päikeseloojangu taustal ja tehakse instagramiga pilte hõrgutavatest fileetükkidest. Perekool pakub vist hetkel rohkem striitreissi, kui siinne keskkond.
Eks maailmas on ju ka päris Streetrace foorumeid, ma mõnes sellises ka kasutaja. Aga las poisid mõtlevad et see on sõnasõnalt "Street race" foorum, aitab neil ennast paremini tunda. Millegipärast neid poisse Opentrackidel pole näha olnud...kus nad saaksid oma kõvasid sõiduoskusi demonstreerida...samuti pole ma kuulnud et toimuks Tlns näiteks mingi kõvemat sorti organiseeritud streetrace, ma ei pea siin silmas seda kui 3 tüüpi istuvad ülemiste parklas ja seal külge lasevad, see pole sr.
Olen perekooli aegajalt sirvinud - laias laastus on Perekool kahtlamata huvitavam foorum , kuna teemad mida seal arutatakse on seinast-seina. Samuti suudab keskmine PK kasutaja kindlasti kirjtada ka üle 1 lause argumenteeritud teksti, siin on sellega raskusi. Lisaks on perekooli kasutajatel tõenäoliselt isegi paremad autod kui siinsetel, kui vaadata lugejate autosid
PS See on ka väga hea et Eestis juba neljarealised teed on!

Kui kaks parempoolset rida on täis siis saate läbi piirde sõita ja teisel pool jätkata