Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.04.2026 02:24

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 443, 444, 445, 446, 447, 448, 449 ... 860  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Söögiteema
PostitusPostitatud: 24.05.2013 07:05 
Kasutaja avatar

fedja. kirjutas:
käisin enne annelinna sirkas,pidin pettuma,söögid on kokku kuivanud,varem 1 kihiline burger oli ikka päris suur,sinna veel salatipraad ka otsa,sai kõht korralikult täis.
nüüd oli 1 kihilise ja prae lõpus oli selline tunne,et võtaks veel midagi.
friikaid ei olnud ka enam terve karp täis vaid ainult pool,nagu enamus kohtades.

Sul ikka jube suur paak siis...burger ja salatipraad...ma mingit viineripraadi üksigi ei jõua alati ära süüa ja kui jõuangi siis ikka kõht väga-väga täis. :o

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.05.2013 09:42 
Kasutaja avatar

siriuse kanawrap on ka maitselt kuidagi kehvemaks läinud. Kastet vahetatud vms. Suuruselt sama, mis varem.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.05.2013 09:58 
Kasutaja avatar

Kuidas Sirka lõustakas on? Kahekihiline siis. Pole ligi aasta seda saanud. Jätkuvalt über?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.05.2013 16:10 
Kasutaja avatar

Käisin täna, üle jupi aja, Räägupesas.
Ega seal eriti midagi muutunud polnudki, peale klienditeenindajate särkide ja ühe uue näo. Aga sinna läksin hoopis uuenduskuuri läbi teinud grillburgerit maitsema.
Rõõm oli tõdeda, et Räägu grillburger sammub samasse suunda, kui boksipeatuse ja tankla oma- burgeri vahel on tomat ja kapsas. Ok, kastet oli nats palju minu jaoks, aga ei olnud mingi plöga ega ebamugav. Samuti maitses vahel olev miski veisepihv vms 3.50 topelt grillburgeri eest on ka täiesti paras summa, paraja kõhutäie eest, kuid see, kuidas ma siin ihu ja hingega pidevalt räägut reklaamin (ka negatiivne reklaam on siiski reklaam), peaks mulle juba ammu olema kuhjaga ära tasunud, igavese tasuta burgeri näol :D

Olin üllatunud, et pihv oli kenasti kuumaks aetud ja ka burgeri viimased ampsud sundisid vedelikku tarbima ENDISELT kuuma pihvi tõttu.

Üldmulje on 5st punktist 4. Arenemismaad jääb just selle kastme suunal (mingi hea kaste sinan vahele sebida) ja hapukurk seal vahel on ka nii ja naa (kapsa ja tomati kõrval hea kastmega võiks pigem värske kurgi viilud olla).

Pilt

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.05.2013 16:23 
Kasutaja avatar

Ma olen nüüd pikemat aega pirita selveri kõrval olevas kebabiputkas (snackpoint vms) lõunatanud ja võib öelda et pita on seal tõesti hea ja seda 2.70 raha eest.
Leidus sealt vahelt värsket tomatit ning koos 0.5 cocaga teeb hinnaks 3.70

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.05.2013 00:09 
Kasutaja avatar

Räägu grillburger oli jh hea aga mul jäi pabrisse lõpuks välja imbund õli mis tegi lõpu vängeks. Minu söögiisu puhul jääb sellest väheks. Muidu täitsa hea vaheldus. Tavataks on toppelt rääk kus lõpuks olen ülepea kaela selle kraamiga koos aga see käib asja juurd. Kui jutt tavalistest toitudest siis Pirita Amps- kindel koht kus ei pea pettuma. Sai proovitud ka Rocca grilli. Täitsa positiivne maitseelamus aga nälginuna ei tasu sinna minna. Mul küll mitte :D. Üle pika aja hüppasin Pizza Americanasse. Hind on rammus aga süüa sai looma kombel. Pitsa näol vähemalt. Suur pannikas 13e ja jagus kaheks söögikorraks+ tööjuurde lõunaks. Miinusena kirjutaks paksu ja saiase põhja.
Tuleb tõdeda ,et kõige paremini saab süüa ikka kodus mis naispool valmis keedab :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.05.2013 00:59 

ghozt kirjutas:
RustyZ kirjutas:
Siin ise toiduvalmistamisega tuli meelde:

Hakkliha, 2 tuunikalakonservi ja 500g makarontsikuid. Makarontsik keema, hakkliha pannile, kui hakkliha juba enamvähem pruun siis tuuna ka sisse, praadida valmis ja lõpuks koos makarontsikutega kokku segada ja oijohhaidii sajebonks mämm valmis. :hail

Tegelt on suht burgerontsiku isu, kõrvale teeks väikse colajontsiku ja hiljem kartulontsikuid ka viinerontsikutega. Autos kuulan raadiontsikut koju sõites, et kodus teha väike ontsik. :kill

käi ära, tatistasin praegu klaviatuuri õllet täis.

Aga teemasse: Sõpruse Bistroosse ei soovita kellelgil minna. Paar kuud tagasi oli seal veel toit hea ja hinnad okei. Mingi aeg tuldi lõuna ajal juurde, et oh mingi kliendiküsitlus. Peale seda on läinud kõik allamäge ja toit ei ole tõesti oma hinda väärt. NB! Kui näete seal ees BBQ autot (oranz pill ja suur ahi taga vms), siis tasub sisse lennata, siis on head kraami saada. BBQ lõhe on veel eriti hea). Tegu on sama firmaga nagu Delta Plaza bistroos, aga vot ei tea kuidas seal lood on. Igaljuhul liigub Sõpruses asi allamäge ja viimasel ajal tundub, et rahvas käib ka kõvasti vähem (kes teab, ehk on see tingitud soojadest ilmadest ja inimesed ei taha enam nii palju süüa).

Teine teema: Eriti mugav on osta supermarketitest mingeid valmis salateid. Tavaliselt täitsa head ka. RIMI salatid on aga eriti saastaks läinud. Makaronisalatit ei kannata üle paari ampsu süüa. Parimad on vist need mamma omad vms. Üldiselt neid väga ei tarbi, aga grillile kiireks kõrvalsöögiks on hea võtta.

Ja nüüd grande finale: Parim "pohmatoit", mida olen ise kokku keeranud on tatrapuder (eelmisel päeval tehtud) praetud pannil Rakvere rulaadiga ning lõpus sisse sulatatud korralikult täiesti tavalist juustu. Oijohhaidiitiralla, laskem tuuled valla kui hea see on :)

EDIT: ja kakoi kartulontsik. Õige on: KARDULAS.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.05.2013 02:20 

Seekord ei hakka hindama mingit söögikohta, vaid pöördun siia teemasse sellise uuriva küsimusega. Nimelt küsiks kaasfoorumlaste käest ideid selliste asjade kohta, mis vastaksid järgmistele tingimustele:

1. realiseerimisaeg ~2 nädalat
    2. hind ei ole tappev
    3. väga lihtne valmistada - mikrokas või äärmisel juhul pann
    4. maitsev kell 6 õhtul, veel maitsvam kell 3 öösel

Siiamaani olen suutnud välja mõelda järgnevaid tooteid: pizza, pajaroad, pelmeenid, kiirnuudlid. Tuginedes väiksemale realiseerimisajale, siis: mamma pannkoogid ja burks, pirukad jm.
Kui kellelgi on veel ideid, mis siia nimistusse võiksid tulla, siis andke ainult vänta. Ootan tõepoolest mõnusaid vastuseid! :hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.05.2013 02:50 
Kasutaja avatar

Ideid:
Pilt

Pilaff ei jäänud pildile, see ka norm.

Tartu inimestel soovitaks osta neid otse salvesti poest, iga toode vähemalt 50s odavam.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.05.2013 03:41 

neG, pajaroad lähevadki nende alla, millest sa pildi üles panid ;).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.05.2013 08:53 

konservid ehk tuunikala, hautatud sealiha jms

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.05.2013 09:07 
Kasutaja avatar

RustyZ kirjutas:
konservid ehk tuunikala, hautatud sealiha jms

konserve on ka miljon varianti- erinevate loomade, kalade, lindude jms.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.05.2013 09:07 
Kasutaja avatar

mx7k kirjutas:
Seekord ei hakka hindama mingit söögikohta, vaid pöördun siia teemasse sellise uuriva küsimusega. Nimelt küsiks kaasfoorumlaste käest ideid selliste asjade kohta, mis vastaksid järgmistele tingimustele:

1. realiseerimisaeg ~2 nädalat
    2. hind ei ole tappev
    3. väga lihtne valmistada - mikrokas või äärmisel juhul pann
    4. maitsev kell 6 õhtul, veel maitsvam kell 3 öösel

Siiamaani olen suutnud välja mõelda järgnevaid tooteid: pizza, pajaroad, pelmeenid, kiirnuudlid. Tuginedes väiksemale realiseerimisajale, siis: mamma pannkoogid ja burks, pirukad jm.
Kui kellelgi on veel ideid, mis siia nimistusse võiksid tulla, siis andke ainult vänta. Ootan tõepoolest mõnusaid vastuseid! :hail

rekkamees? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.05.2013 09:48 
Kasutaja avatar

Fastersi suur juustuburger , oli ka täiesti söödav asi (Y).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.05.2013 17:48 

Veljo Rooste kirjutas:
Kuidas Sirka lõustakas on? Kahekihiline siis. Pole ligi aasta seda saanud. Jätkuvalt über?

Käisin just proovimas üle pika aja ja oli täitsa norm kuigi kastet oleks võinud rohkem olla.Aga ükspäev sai veiselihapihviga praad võetud ja see küll enam eriti ostma ei kutsu ennast.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 443, 444, 445, 446, 447, 448, 449 ... 860  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis