Toivoku kirjutas:
ma ei jaksa taneliga vaielda , aga s klass on ta tõesti parem, aga seda ainult putsiminevate tillide arvelt.
No putsimunni, kui sa tuled minuga vaidlema sellel teemal mida mina mõtlen või teen, siis on kergelt perses tunne küll ju, mind isegi ei huvita mida sa mõtled, sest ei tundu jätkusuutlik see värk. Ma austan seda, et sa enda kaikaid nii kaua pidanud oled ja mina alla vandunud olen alati enda omade suhtes aga ma ei näe mõtet paska lappida. Ja ühe mehe pask on teise mehe uus. samamoodi oleme me vailenud 5 liitrise bemari mootori mõttekuse üle ja ilmslet sa lähed hauda ka selle mõttega, et see ongi maailma parim mootor, mina nii ei arva ja ma ei saa isegi aru miks sa minuga vaidled teemadel milles ei saa ühist keelt olla, veel enam ei saa ma aru miks sa hakkad mulle dikteerima mingeid asju mida mina mõtlen, nii jääb mulje, et sa tarbid psühhotroopseid asju. Ma seletasin sulle enda audi kohta kõik lahti mis vaja oli ja seletan veel, kasvõi reaalselt ja paberi peale kui tahad. Fakt jääb faktiks ja möla mölaks.
Ma väga vabandan erinevate kirjavigade pärast. Ausalt !
See teema ongi siin ju selleks tehtud,et sinu ja minu erinevaid arvamusi hinnata.