Pole siia jupp aega kirjutanud, nii et võiks paar sõna kirja panna.
Fi BTL/Spl Dynamics hübriidi tegemine ikka venib sest Blaster1 kellega kokku sai algselt see töö lepitud kadus järjekordselt ära. Juba teist korda laseb üle. Korra isegi Tallinna spetsiaalselt ühe kõlari kaasa võtnud ning pärast sama targalt tagasi vedanud, sest mees lihtsalt ei vasta telefonile.
Lisaks sai siis ühendust võetud firmaga Dynamis Sound LTD, kes reklaamib ennast kui üle 25 aastase kogemusega kõlarite remontijana ja ehitajana ning lubavad, et saavad iga kõlari remondiga hakkama aga näed minu omaga hakkama ei saa või ei taha saada.
Saatsin neile pika kirja koos enda soovide, põhjaliku kirjelduse ja piltidega ning vastuseks sain ulme maksumusega pakkumise. Küsimuse peale, et millest selline hind ja, et mujal maailmas tehakse sama töö kordades odavamalt sain ma vastuseks, et tegelt ta ei saanud täpselt aru mida ma tahtsin ning täpsema kirjelduse peale öeldi lihtsalt, et tehku ma siis ise see töö ära kui see nii lihtne on. See jäi ka viimaseks kirjaks mille firmalt Dynamis sain. Püüdsin küll nendega veel kontakti saada inimlikult asjad ära rääkida aga kasu ei midagi. Aru ma ei saa kuidas saab kõlari reconeimine olla nii ulme töö inimesele kes on väidetavalt üle 25 aasta kõlareid ehitanud ja remontinud. Tekib küsimus millega need 25 aastat tegeletud siis on?
Krt aru ma ei saa kuidas sellised inimesed ja firmad üldse tegutsevad. Klienti suhtutakse kui lollikesse kellelt saab raha välja pumbata, jagatakse katteta lubadusi ning lõpuks lihtsalt enam ei vastata.
Järjekordne põhjus miks ma eelistan välismaiseid firmasid.
Krt püüad ise viisakas olla ja normaalselt asju ajada aga vastu saad ainult sitta.
Natuke midagi vähem negatiivset samuti.
Sai natuke nokitsetud ja ehitatud endale üks veidike võimsam toiteplokk.
Kirjade järgi annab 175A 12V pinge juures aga enda omal sai pinge tõstetud 13,5V peale.
Interneti avarustest olen ka lugenud, et inimesed on nendest plokkidest isegi 200A kätte saanud ja seda pea olematu pingelanguga.
Sellest võimsamat toitekat naljalt kuskilt ei leia.
Mõte oli see autosse ühendada, et võistlustel oleks hea tümmi lasta ilma, et peaks mootor töötama. Lähiajal katsetan asja ära ja eks näis kuidas töötab.
Ainuke miinus on see, et täis võimsusel kasutades peab hoolega jälgima kuhu pistikusse ühendad selle, sest 13,1A vooluvõrgust tarbides võib hakkata kaitsmeid välja lööma.