Eile käisin elukaaslasega OKO Restos, mõlemad olime oma toitudega väga rahul ning ka see koht ise on kena. Asub siis Kaberneeme jahisadamas ning saab istuda nii sees kui ka väljas, üllatavalt palju rahvast oli neljapäevase õhtu kohta.
Eelroaks valisin suitsutatud vuti, kuhu sai juurde röstitud rukkileib ning sooja kirsimoosi (paksem mõnus pehme mass ) ning kurat kui hea oli! Ausalt, ma ei ole varem suitsuvutti söönud ning see moos oli seal nagu rusikas silmaauku. Elukaaslane võttis kalasupi hapuoblika ja munaga ning seal oli 2 erinevat kala sees, jäi samuti vägagi rahule.
Pearoaks haarasin tiigerkrevetid tšillipipra ja muu mandiga, olid korralikud suured ampsud ning juurde sai röstitud saia koos mingi kastmega seal peal. Kokku sobisid väga hästi. Ühe korraliku tüki ingverit sõin ka kartuli tüki pähe ära

. Elukaaslane võttis kukeseened & värske kartuli. Tundub et see oli isegi parem kui mu tiigerkrevetid, kiitis väga ja ühe ampsu mis võtsin oli väga mõnus suutäis.
Magustoit tuli siis mulle rabarber ja maasikad, mis oli mitu rabarberi viilu koos maasikate, raudürdijäätise ja kuusevõrse kreemiga. Kuna münt kui selline meeldib, siis kogu kooslus oli oi-oi kui hea. Teine pool sõi magustoiduks triibukoogi, milles oli pikk triip kooku ja seal peal mustikad, maasikad, jäätis, kaste ja mida veel. Lõppkokkuvõttes meeldis talle väga, minu maitsemeelele sobis minu magustoit rohkem.
Lisada sinna hulka üks pudel gaseerimata vett ja klaas mahla ning arve oli nõks alla 60.- € pluss jots viis eur. See koht, toit ja õhkkond oli seda hinda igati väärt ning mõlemad olime vägagi rahul. Kindlasti lähen sinna tagasi ja proovin ka muud toidud ära.
Aga suitsuvutti soovitan, seda söön kindlasti uuesti