Vitaalic kirjutas:
st et ma ei tea siiani, et oleks võimalus häälestada kasti 20-60hz peale
6th order bandpass on võimalik 20-60Hz häälestada
Vitaalic kirjutas:
Kui kast on häälestatud ühe sageduse peale, siis mis eelis on bandpassil kastil inverter tüüpi kasti ees, peale selle, et "huvitavam ja keerulisem" lahendus asjale ?
See asjaolu, et 4th order bandpass'i saab häälestada ainult ühe sageduse peale, ei tähenda seda, et ta ainult seda ühte mängib, ta mängib palju laiemalt, ja kui mängib, siis palju võimsamalt, kui tavaline inverter kast.
Vitaalic kirjutas:
Väljavoolav õhurõhk on inverter tüüpi kastis selges eelises, kuna subbar "ei mängi tagasi". St segavat "suru"õhku subbari vahetus lähetuses on oluliselt vähem. ! ?
Ei vasta tõele
Vitaalic kirjutas:
Ja palun selgitust, mis oleneb elementidest, et 4th või 6th order kast oleks "sobilik" ?
Ühed elemendid mängivad paremini inverterkastis, teised kinnises. Vastavalt sellele tuleb ka bandpass tüüp valida, kas 6th order või 4th order.
Vitaalic kirjutas:
Vanad müüdid või "kuskilt kuuldu" põhjal tehtud avaldus ?
Mina stateerin fakte, pigem oled sina "kuskilt kuulnud"
Vitaalic kirjutas:
Iga kast mängib hästi, kui on piisavalt võimu, subbarid liigutavad reaalsetl õhku ja kast on häälestatud oma muusikaeelistusi teades sobivaks. Kõige paremini mängib autos aga alati inverter tüüpi kast, st et temast saab kõige soodsamalt ja lihtsamini välja nii valjuduse, kui sagedustäpsuse.
Jällegi on sul kodune töö tegemata
Vitaalic kirjutas:
Tunnel tüüpi kast jäi sul ehk bandpassi ees veel välja toomata

Ma sain aru, et teemaalgataja tahab sedaani pagasiruumi supakaid panna, sellisel juhul jääb "tunnel" mängust välja