Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 16.05.2025 02:09

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 4081 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150 ... 273  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Eesti Kaitsevägi
PostitusPostitatud: 10.06.2013 13:31 

Mõni on veel uhke selle üle et ei ole käinud ja lasi üle. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.06.2013 13:34 

Olen ka kui õnnestub! :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.06.2013 13:49 
Kasutaja avatar

Aga otseloomulikult olen uhke. Tookord kui esimest korda oleksin pidanud minema, olin just mingid kuud tagasi saanud 21 ja värskelt olid taskus CE kat juhiload. Prantsusmaal oli tuulemurd ja olin seal töötanud metsaveo auto peal miskine 2 kuud kui oleksin pidanud minema teenima. Aga no siis ei olnud huvi minna, eestist just välja pääsenud maailma. Rahasummad olid ka päris suured taga ja siis vaatasin et pohh see aasta ei lähe, lasen üle.
Ja nii see läks lõpuks aastast aastasse, kuigi oli algul plaanitud et ainult üks kord jätan minemata.

Ja ma usun, et reaalselt on riigil olnud minust rohkem nii kasu. Ta on saanud minult trahvide näol päris kopsaka summa. Oleks sinna läinud vastu tahtmist, oleks seal lorutanud lihtsalt, ja kui reaalselt sõda tuleb siis mina olen esimeste seas kes kasvõi lauda uksega üle lahe sõuab.

Aga nüüd sai riik vähemalt paarile ajateenijale kes on ka nõus sõtta minema minu raha eest padruneid osta, nii et minu panus on siiski antud riigi kaitsemiseks :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.06.2013 14:32 

seda oleks vaja küll, teeme ära

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.06.2013 17:50 

Hah... ma käisin ära aga arvatavasti samuti panen kasvõi kilekottidest parvega Rootsi poole ajama kui miski olukord peaks tekkima. Maha visatud raha riigi poolt ja maha visatud aeg minu vaatevinklist. Ega miski võõrvõim hullem ikka ei ole kui see pask mida isandad mäe otsas hetkel korraldavad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.06.2013 17:56 
Kasutaja avatar

winston kirjutas:
seda oleks vaja küll, teeme ära

tee ära.
häid mõtteid läheb varsti vaja :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.06.2013 21:01 
Kasutaja avatar

Algul olin vastu,aga nüüd juba ootan.Tahaks lihtsalt muust maailmast eemal olla :)

üks küs ka: Kas 3 = 9€`?

http://www.laigulised.ee/meeste-tsargid ... .GRAUOLIV/

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.06.2013 22:52 
Kasutaja avatar

Ülalt lugedes , siis oleksin ka mina nõus lihtsalt trahvid ära maksma.
Ei too vabanduseks , et elu järg läheb käest vms , aga mul lihtsalt TÕESÕNA pole selle asja vastu absoluutselt mitte mingisugust huvi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.06.2013 23:05 

Odavam ju kodakondsusest loobuda. See on kõige kõvem variant.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.06.2013 23:25 
Kasutaja avatar

FOX1000 kirjutas:
Algul olin vastu,aga nüüd juba ootan.Tahaks lihtsalt muust maailmast eemal olla :)

üks küs ka: Kas 3 = 9€`?

http://www.laigulised.ee/meeste-tsargid ... .GRAUOLIV/

miinimum 3 toodet, ehk siis 9x3 ;)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.06.2013 15:20 
Kasutaja avatar

Aular kirjutas:
Ülalt lugedes , siis oleksin ka mina nõus lihtsalt trahvid ära maksma.
Ei too vabanduseks , et elu järg läheb käest vms , aga mul lihtsalt TÕESÕNA pole selle asja vastu absoluutselt mitte mingisugust huvi.

No normaalsel inimesel polegi.
Läksin ise ka (nagu ilmselt iga teine inimene) sinna ju vastu tahtmist. Küll aga tegin endale kiirelt selgeks, et lihtsam on seal täiega asjad kaasa teha võimalikult vähe viilida.
Hiljem määrati Tagalarühma Laoüksusesse. Vot siis tuli 2 kuud lebotamist.
Üldiselt kui midagi teha ei viitsi, siis katsu ennast peale SBK'd sõidukijuhtide kursusele orgunnida - puhtalt 2,5 kuud kubetamist.

Seal igasuguseid debiilseid fanaatikuid niigi.
Üks joobar magas nuga padjaall. Enda sõnul nii igaksjuhuks.
Vot selliseid tuleks sealt eemale hoida minuarvates..

Küll aga soovin edu kõigile, kel see kohustus veel tegematta.
Uue seadusega venitatakse vanus 30-ni ja sisse võetakse ka "seljahädadega" kalevipojad. Leitakse neilegi tegevust.
Kõik ikka selleks, et aktiivreserv võimalikult suur oleks.
Mis "sandid" seal teevad?
Tööd sitaks. Nädalavahetustel riisud lehti ja pesed põrandaid, teised panevad kodus enda ja sõbra naisi.
Kaadrikaitseväelastele määratakse referendid. Ainus asi mis nad reaalselt "refereerivad" on ülemusele kohvi ja on esimesed kes kuskile mingit sitta tööd lähevad tegema kui vaja on.

Good luck :D

2015 peab kevadtormile tagasi minema. Kui arvestada fakti kui pekkikukkunud Pioneeride Kevadtorm 2013 oli (pioneeritegevust ei toimunud, olime sisuliselt jalaväe reservüksus ja stabiilselt rindel), siis võib eeldada, et tuleb üks vahva Pioneeridele kohane Kevadtorm sauna ja päiksega.
:)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.06.2013 21:29 

Ise leian samuti, et paras ajaraisk aga ühtegi kutset mulle tulnud pole ja mina neid kutseid kätte ei saa ka. See selleks.
Naljakas on seda lugeda kuidas siin laudauste ja taara najal üle mere minnakse kui mingi 'olukord' tekkima peaks. Kohustuslik ajateenistus on üks asi, seda eriti Eesti Kaitseväe näol, aga oma riiki võiks ikkagi nii palju austada, et selle nimel kunagi välja astute, kui reaalselt vaja peaks olema.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.06.2013 22:31 
Kasutaja avatar

Nu usutavasti me kukume sama kiiresti nagu pori kärbsed. Seega lauda ukse jäävad omadele kohtadele. :) Eesti KV on suuremalt osas afgaanis kes reaalselt mingit vastupanu suudaks osutuda. Teine kõvem punt on kõikjal soomes kuskil töömaal käru vedamas. :D Selline see elukene meie heaolu riigis paraku on.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.06.2013 22:38 

Reaalselt suudab eestlane siiski paar päeva vastu panna ning pole me ka üksi ( ehk siis liitlased tuleksid selle paari päeva jooksul appi).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.06.2013 22:46 
Kasutaja avatar

kaups001 kirjutas:
Ise leian samuti, et paras ajaraisk aga ühtegi kutset mulle tulnud pole ja mina neid kutseid kätte ei saa ka. See selleks.
Naljakas on seda lugeda kuidas siin laudauste ja taara najal üle mere minnakse kui mingi 'olukord' tekkima peaks. Kohustuslik ajateenistus on üks asi, seda eriti Eesti Kaitseväe näol, aga oma riiki võiks ikkagi nii palju austada, et selle nimel kunagi välja astute, kui reaalselt vaja peaks olema.

Kuidas me välja astume? Saadame feissbuuksi pitle ja teateid, et "oh no vaenlane ründab, mis nüüd saab?"
Vaadates aastaid pea 10 tagasi kui paljud klassikaaslased ja sõbrad käisid siis praegune olukordon täiesti mõttetu, vennad istuvad tervedpäevad ja magavad oma koikudel rohkem sittagi. Ma sõjaväes pole käinud aga julgen arvata,et metsas ära eksides saan paremini hakkama kui 70% ajateenijatest kes ei viitsi seal midagi kaasa teha ja õpitut meelde jätta, see kord enam ei ole seal sittagi karm, iga õhtu võid oma pruudiga telefoni seksi peldikus teha kui huvi on. aastaid 10 tagasi korjati telefonid ära ja kogumoos, ei olnud mingit suhtlsut välismaailmaga peale kirjade kirjutamise.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 4081 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150 ... 273  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 11 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis