Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.05.2025 23:10

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 10 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Kas täna kõrgema kliirensi ihaleja valib X5, Q7 või ML?
PostitusPostitatud: 12.06.2013 01:27 
Kasutaja avatar

Kui kõik mudelid on alates ca 2007 ja üles, diislid, nahk-tilulilu, tuled viled enamvähem samad, siis kas on mingi kindel parameeter, miks üks neist teistest ihaldusväärsem oleks?
Mingit muud soovitust praegu ei ootaks, kui neid kolme omavahel kõrvutada.

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Kas täna kõrgema kliirensi ihaleja valib X5, Q7 või ML?
PostitusPostitatud: 12.06.2013 01:58 
Kasutaja avatar

Asukoht: Seal, kus aastaläbi ujuda saab ning ookean (nüüdseks Vahemeri) paistab koduaknast :)
No see suht lihtne ju - mina, kui Mercedese ja mugavuse austaja valiksin ML-i ja justnimelt Offroad paketiga (aeglusti, kesk+taga diffrilukud, Airmatic, jne) või siis teeksin mugavuse kohepealt mõningad järeleandmised ja valiksin Cayenne. Bemari mehe, kellele meeldib kõik tänavaaugud üles lugeda teadmises, et see tähendab tõlkes sportliku vedrustust, valikuks on X5. Ja need, kes siis ei suuda otsustada valivad Q7-e. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.06.2013 02:33 
Kasutaja avatar

ML või X5, kui metsa pole plaanis minna siis pigem X5
Q7 jätaks ostmata kuna seest ebamugavalt kitsaks tehtud, eriti kui auto rahvast täis.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.06.2013 04:01 

Cayenne

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.06.2013 04:16 
Kasutaja avatar

Mõrapead olete v? Kolme autot paluti võrrelda, kus te selle cayanne leidsite :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.06.2013 09:29 
Kasutaja avatar

Ma kahtlustan, et diisel Cayenne oleks hinnaklassilt vast kirjeldatud Saksa kolmikust tublisti kallim, paegu pole aega oma väidet kontrollima asuda. Siis oleks õiglane ka Touareg valikusse lisada, sedasi olekski varsti pool maailma autotööstusest siin teemas segadust tekitamas.
Ma praegu küsin just kolme konkreetse auto kohta sellepärast, et ma ise ei oska ühtki neist mäekõrguselt paremaks pidada, ka teistest tunduvalt halvemaks mitte. Mõtlesin, et ehk on teistel mõni selline selge arvamine. See, millise maastikuomadustele pretendeeriva sõiduki mina või keegi teie endale isiklikuks pruukimiseks vaimusilmas tahaks soetada, on praegu siin teemas vähem tähtis aspekt. Kuigi, mulle meeldib kahtlemata nii Cayenne kui ka Touareg välimuse järele.
Aga ütleme siis nii, et platsil on kolm pealkirjas nimetatud mudelit ja ühe saad/pead sa neist valima. Mis see oleks ja miks?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.06.2013 09:48 

S-Line Q7-st tasub eemale hoida.
Enam jäigemat autot pole olemas... :err

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.06.2013 19:33 
Kasutaja avatar

traur kirjutas:
Ma kahtlustan, et diisel Cayenne oleks hinnaklassilt vast kirjeldatud Saksa kolmikust tublisti kallim, paegu pole aega oma väidet kontrollima asuda. Siis oleks õiglane ka Touareg valikusse lisada, sedasi olekski varsti pool maailma autotööstusest siin teemas segadust tekitamas.
Ma praegu küsin just kolme konkreetse auto kohta sellepärast, et ma ise ei oska ühtki neist mäekõrguselt paremaks pidada, ka teistest tunduvalt halvemaks mitte. Mõtlesin, et ehk on teistel mõni selline selge arvamine. See, millise maastikuomadustele pretendeeriva sõiduki mina või keegi teie endale isiklikuks pruukimiseks vaimusilmas tahaks soetada, on praegu siin teemas vähem tähtis aspekt. Kuigi, mulle meeldib kahtlemata nii Cayenne kui ka Touareg välimuse järele.
Aga ütleme siis nii, et platsil on kolm pealkirjas nimetatud mudelit ja ühe saad/pead sa neist valima. Mis see oleks ja miks?

novart ültes juba kõik... ml offroad pakett

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.06.2013 22:37 

Olen juhuse tahtel sattunud kõigi nimetatud masinate rooli. Puhtalt selle järgi oleks järjestus: ML ; Q7; X5. Hooldustest ja remondist ei tea midagi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.06.2013 08:35 
Kasutaja avatar

Q7 - ainult siis kui oled tõsine audifänn, muidu jätab täiesti külmaks, seest ebamugav, vedrustus jäik jne. Plussiks on see, et peab hästi vastu.

ML- ainuke nendest kolmest, kus on reaalselt suure auto tunne, samas kimbutavad probleemid airmaticuga ja vahekastiga, ilma airmaticuta samas pole päris see õige.

X5- muidu oleks super auto aga tegemist on jäigema autoga, kui m-paketiga 5-ne bmw, seega sõit on väga vaevaline meie teedel.

Ise liikusin x5-lt väga kiirelt teise sama klassi maasturi peale, mis pole ükski neist märgitutest. Ei ole head autot lihtsalt nendest kolmest, kui sõidad ainult siledal teel, siis airmaticuga ML on OK.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 10 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis