Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 15.05.2025 23:14

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 4081 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154 ... 273  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Eesti Kaitsevägi
PostitusPostitatud: 13.06.2013 22:37 
Kasutaja avatar

Hahahaa ... :D See oli hea Aular! :D

"pool vigased metallist jalgadega tüübid võetakse robotcopideks sinna."

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.06.2013 22:49 

Noored, kes käind, kas sõdalas on ikka sama teema, et: sõdur ei mõtle, vaid täidab käsku ? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.06.2013 22:58 

.

Viimati muutis allan1, 17.04.2014 20:05, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.06.2013 23:02 

Ja siis kui sõjaks läheb (mida ei juhtu), siis teie näpite tilli kodus keldris? Kuna ei tea mitte sittagi..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.06.2013 23:09 
Kasutaja avatar

Oeh, osad vist ei saa aru, et riigi-kodaniku suhe on vastastikune. Mõlemad pakuvad teisele miskit, samas aga nõuavad vastu ka. Ja sõjavägi on üks nendest, mida riik võtab. Lihtne.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.06.2013 00:00 

Turbiinipoiss kirjutas:
Oeh, osad vist ei saa aru, et riigi-kodaniku suhe on vastastikune. Mõlemad pakuvad teisele miskit, samas aga nõuavad vastu ka. Ja sõjavägi on üks nendest, mida riik võtab. Lihtne.

Sul on maailma poliitikast täpselt selline ettekujutus, kui sulle sõdala ja poliitmeedia selgeks teinud :D

Minu salajane unistus: Et kõik vähegi relva käsitleda oskavad vennad paugust surmaunne suiguks, siis oleks minu perel turvaline elada :D

Aga seda ei juhtu iial, kui sõjardeid mingi väärastunud eliidi poolt juurde toodetakse, just NENDE rahakoti huvides !

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.06.2013 03:21 
Kasutaja avatar

Ausaltöeldes olin ise ka alati suht vastuoleval seisukohal sõjaväkke minemise suhtes, aga käisin komisjonis ära ja millegipärast nüüd lausa ootan veidi. :D Õnneks mul peaks see asi nii täpselt jooksma, et neljas aasta koolis saab läbi, st mingit kindlat täiskohaga tööd mul selleks ajaks kõigi eelduste kohaselt ei ole, käin seal oma 11 kuud ära ja hakkan elama.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.06.2013 03:37 
Kasutaja avatar

AtsElmi kirjutas:
Suht koht aind virisemine siin..Saan aru, et Soomes ehitajad jne..Aga käite ära..Siis peale seda jäetakse rahule ja ise ka rahul ma usun. Hästi läheb, saate loadki..

Muidu DCE kat load saab ilma sõjaväes käimata kah. Ja ilma rahata ka veel kui vaja.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.06.2013 08:32 
Kasutaja avatar

Vitaalic kirjutas:
Sul on maailma poliitikast täpselt selline ettekujutus, kui sulle sõdala ja poliitmeedia selgeks teinud :D

Minu salajane unistus: Et kõik vähegi relva käsitleda oskavad vennad paugust surmaunne suiguks, siis oleks minu perel turvaline elada :D

Aga seda ei juhtu iial, kui sõjardeid mingi väärastunud eliidi poolt juurde toodetakse, just NENDE rahakoti huvides !

Sa usud ka, et reptiilid valitsevad maailma?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.06.2013 12:25 
Kasutaja avatar

Aular kirjutas:
AtsElmi kirjutas:
Aular kirjutas:
AtsElmi kirjutas:
Suht koht aind virisemine siin..Saan aru, et Soomes ehitajad jne..Aga käite ära..Siis peale seda jäetakse rahule ja ise ka rahul ma usun. Hästi läheb, saate loadki..

Virisemine jah. Saan aru , et istud kodus perset laiaks ja nagunii m*nnigi teha polnud. Käisid ära ja nüüd oled ise sigarahul, said isegi load!

Käisin ise ka tööl ju..Samamoodi jätsin töö pooleli..aga ei ole tänapäeval enam raske tööle tagasi minna..tööandja pealegi peab su töökoha säilitama nii kaua kui tagasi tuled..

Paljudele polegi see töökoha säilimine tähtis, pigem nähakse seda siiski lihtsalt aja raiskamisena.
Ma ei keela kedagi minemast , minupärast jäägu või üleajateenijaks, aga siin on välja kujunenud kontingent kes suruvad oma kaitseväe usku peale. Tean ka inimesi kes väga tahaks minna , aga ei võeta lihtsa unehäire või muu tühise asja pärast, samas pool vigased metallist jalgadega tüübid võetakse robotcopideks sinna.

ma arvan, et 99% siin foorumis figureerivatest tegelastest on juma s.tt või moos, kas sina või teised sinusugused lähevad aega teenima. Samuti kahtlen, kas teiesuguseid üldse pikisilmi ajateenistusse oodatakse. Häda ja viletsus ainult sellistega.
Ise ulute, et paha ja ei taha ja naine ei taha jne.. Pole vaja ennast põnevaks teha. Maksa trahvi nagu siin üks eelpool mainitud tegelane soovitas ja elu on jälle lill.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.06.2013 13:06 
Kasutaja avatar

Järgmine robotcop vajus platsi.
Ma maksangi heameelega selle trahvi ära ja elan oma ilusat elu edasi, kuniks sina metsas kuuse all " ägedat" väljaõpet saad :)
Siinkohal rohkem midagi öelda pole , kuna inimesed on erinevad ja arvamused samuti.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.06.2013 13:29 
Kasutaja avatar

Aular kirjutas:
Ma maksangi heameelega selle trahvi ära ja elan oma ilusat elu edasi, kuniks sina metsas kuuse all " ägedat" väljaõpet saad :)
Siinkohal rohkem midagi öelda pole , kuna inimesed on erinevad ja arvamused samuti.

Ma teenisin oma aja juba 95 aastal ära.
Ma ei ole ja ei hakka ka kedagi agiteerima, et ta peaks aega teenima. Igal inimesel peaks omal piisavalt mõistust olema, et otsuseid vastu võtta. Samas on mul piinlik, kui paar slaavi nimega tegelast + lisaks sinusugused siin teemas verbaalset saasta toodavad.
Ajateenistuse läbimine iseenesest ei tee kedagi teistest paremaks. Mitte läbimine inimest halvemaks samuti ei muuda. Mul on küll ja küll sõpru ja tuttavaid, kes pole ajateenistuses käinud. Igal inimesel oma lugu selle taga. Sellegi poolest on nad normaalsed inimesed ja suudavad jääda väärikaks.
Küll paljastavad siinsed nahahoidlikud postitused mõne inimese tõelise olemuse ja tema mõttemaailma ja sellega kujundavad pilti meist kõigist, kes me siin foorumis oleleme. Ei tehta vahet häbil ega aul.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.06.2013 13:37 
Kasutaja avatar

ison.ts kirjutas:
Aular kirjutas:

Ma ei ole ja ei hakka ka kedagi agiteerima, et ta peaks aega teenima. Igal inimesel peaks omal piisavalt mõistust olema, et otsuseid vastu võtta. Samas on mul piinlik, kui paar slaavi nimega tegelast + lisaks sinusugused siin teemas verbaalset saasta toodavad.
Ajateenistuse läbimine iseenesest ei tee kedagi teistest paremaks. Mitte läbimine inimest halvemaks samuti ei muuda. Mul on küll ja küll sõpru ja tuttavaid, kes pole ajateenistuses käinud. Igal inimesel oma lugu selle taga. Sellegi poolest on nad normaalsed inimesed ja suudavad jääda väärikaks.
Küll paljastavad siinsed nahahoidlikud postitused mõne inimese tõelise olemuse ja tema mõttemaailma ja sellega kujundavad pilti meist kõigist, kes me siin foorumis oleleme. Ei tehta vahet häbil ega aul.

Millised need minusugused siis on? Kui mitte käimine inimest ei muuda , siis mida sa pajatad ?
Nagu näha müüd sa ise mingeid armee jopesid , siis sellest juba võib järeldada , et oled kaelani sees ja austad väge nagu enamus siinsed sõnavõtjad, kes peavad mitte minejaid loodriteks ja muidusööjateks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.06.2013 13:44 
Kasutaja avatar

Aular kirjutas:
ison.ts kirjutas:
Aular kirjutas:

Millised need minusugused siis on? Kui mitte käimine inimest ei muuda , siis mida sa pajatad ?
Nagu näha müüd sa ise mingeid armee jopesid , siis sellest juba võib järeldada , et oled kaelani sees ja austad väge nagu enamus siinsed sõnavõtjad, kes peavad mitte minejaid loodriteks ja muidusööjateks.

Sinusguste all pean silmas inimesi, kes siin halisevad. Väga paljud sebivad ennast KV teenistusest ära. Sinust erinvead nad sellepoolest, et nad ei halanud enne ega pärast seda.
Need kes ei tee ajateenistust läbi ei ole minu silmis loodrid ja muidusööjad. Nagu enne mainisin igal mehel on oma lugu selle taga. Ja enamasti säilitatakse väärikus.
Ma olen päris paljudes asjades kaelani sees austan ka väga palju asju. Nii nagu me kõik.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.06.2013 14:13 
Kasutaja avatar

Väga huvitav seda teemat lugeda.
Kokkuvõte siis selline: käisin ära, tegin, olin, sain load, tehti militaarajupesu ja iga hinna eest pean seda teistele peale suruma. No kui mina käisin siis pead sina ka käima jne.

Käisin ka mingiaeg komisjonis ja tõesti võeti poldi- ja plaadivennad aega teenima.
Ilmselt pole enam kedagi püssi alla saata ja varsti lähevad ka invaliidid. Kuidagi vaja ju määratud normid täita.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 4081 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154 ... 273  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 9 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis