tra sõitsin tallinnast tartusse, üli normaalne eks, mõtlesin, et lähen võtan põltsamaalt mõne õlle juurde, sest eesti mees ju alla 100grammi veres ei sõida, keerasin siis põltsamaa poe ette, et minna märjukest juurde tooma, läksin poodi, nägin, banaanid, selised rõvedad ja rohelised, mida hekki eks, rõve, õnneks kõrval oli see selveri infotelefon, võtsin toru ja ütlesin siis malbe häälega tädile, mis ma temast ja tema poest tegelikult arvan. Noh, see selleks, siis läksin õlleleti juurde, panin ühe kuuspaki korvi ja möllasin veel küpsiseriiuli vahel. Lõpuks siis jõudes kassasse oli kuuspakk õllet, viis pakki küpsiseid ning ma isegi ei tea miks, aga 4 pakki 20 prossust hapukoort ka. Maksin siis kogu selle jama eest hingehinda, korraks arvet nähes mõtlesin jälle nendele rohelistele banaanidele ning müüja aanusele, kuid leebusin kergelt. Kõndisin siis oma uhke ratsuni, ladusin mandi kõik pagassi ja istusin lenksu. Aga oh näed imet, auto ei käivitu. pendiks teeb klõps ja klõps, no krt, ma kahtlustan, et see banaani teenindaja teisel pool telefoni käis ja keberniitas miskit ära, türr küll kui ma ta kätte saan siis on kõik need banaanid tal kuskil peidus, igatahes, terminaator on teele saadetud.
|