Paugupill kirjutas:
pasavasar kirjutas:
käisime täna hommikul tallink hotelli kohvikus suppi libistamas , 4.50 maksad ja söö palju jaksad , täitsa hea oli kaa ! kas keegi teab veel kohti kus selline süsteem et maksad mingi plönni ja sööd mida tahad ja palju isu on ?
Seda suhteliselt palju läbi aegade küsitud. Vähemalt minu teada puudub selline konkreetne toitlustuskoht, kus saaks kindla summa eest täispaketi(suupiste-, eelroa-, põhiroa-, magustoidu- ja joogivaliku). Mõne hotelliga võib jopata jah, aga enamasti seal valik ikkagi kesine.
Tallinki laevadel saab tegelikult päris hästi süüa, kuigi kallis ning isiklikult üht-teist teades-tundes Tallinki kulisside tagant, siis tehakse asju ikka üle t*ra, banaanivabariigile kohaselt(ma ei räägi peakokkadest, vaid suvalistest köögitegelastest).
Neid kohti ikka on.
Esimene, mis meenub on kohe Ülemiste Citys miski restorani moodi asi (Lõõtsa 6 maja taga oli vist). Seal ka praadide osa eraldi ja supi osa eraldatud. Maksad ja sööd palju tahad suppi.
Teine koht on kuskil linnahalli kandis, aga seal pole ma käinud, ega tea täpsemalt öelda. Seal oli mingi teema kunagi, et maksid miski summa ja siis oli ajaliselt piiratud, palju suppi jaksad sisse ajada.
Mul FB-s veel mingid leheküljed laigitud, mis iga päev kirjutab, mis neil menüüs on (supp kindla hinnaga söö palju tahad) aga hetkel ei meenu, mis kojad olid. Kui pakkumise ette viskab ja meenub siia kirjutada, annan märku.