767 kirjutas:
l6vikuningas kirjutas:
http://www.reporter.ee/2013/06/18/liiklushuligaan-oleks-tartus-ramminud-reporteri-autot/
ei ole küll minu juhtumine, aga minuga juhtus see, et ma nägin seda videot telekast ja väga ärritusin.
mismõttes tuleb mingi teletöötaja ja hakkab kellegi teed tänaval plokeerima? et selline tegevus on täiesti ok ja karistamatu? et kui ma arvan, et mulle keegi ei meeldi siis ma võin talle ka ette sõita ja teda peatada väitega et ta on purjus? või mismõttes?
Eks see natukene küsitav ole, kuidas ja kas on ikka hea mõte igalühel nii teed blokeerida. Seekord hetkeline emotsioon oli neil selline ja seekord see ka õnnestus ja oli asjaette.
Selline asi on küsitav seni, kuni isehakanud politseinikud oleks põhjustanud avarii, mis lõppeb suurema kahju, vigastuse või surmaga. Miks politsei jälitab sõidukit mis ei peatu? Põhjus sama kui relva kasutamine, see peab olema põhjendatud. Juhul kui tagaaetav ei peatu ja ise end ümber puu mässib, siis on see tema probleem.
Ma ei tea kas see reegel enam kehtib, kuid tsiklimeestele oli aegu tagasi võimalus põgenemiseks, kui kiiver ära visata. Jälitati ikka, kuid tulistamine rehvidesse või muudmoodi takistamine oli välistatud.