Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 17.05.2025 13:21

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110 ... 347  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mobiiltelefonide arutelu
PostitusPostitatud: 28.06.2013 12:10 
Kasutaja avatar

Kes üldse enam midagi juhtmega telefoni laeb? Igast Google Drive, Dropbox jne jne kasutamine palju lihtsam. Sama teema ka bluetoothiga, suht aegunud minu meelest. Akut ei saa enamus nutikatel ära võtta ja nah seda üldse vaja teha on? Täpitähed on vähemalt iPadis küll olemas.
Ei ole kunagi omanud ühtegi iPhone'i, kuid ei saa aru mingist mõttetust vaidlusest funktsioonide üle mida nagunii keegi reaalses elus ei kasuta või ei saa kasutada. Sama asi selle NFC-ga, hetkel ma küll aru ei saa mis sellega teha. Mõttetus.
Laadija kohapealt on sul küll õigus, apple muutis nüüd seadmetel laadija otsa ka, nii et näiteks mingite vanemate seadmetega ühendamiseks peab vaheadapteri ostma.
Lisaks mingi tasuta äppide jutt. No palju teil neid äppe siis vaja on? Põhilised asjad ikka tasuta või suht odavad isegi iOS-ile. Poole aasta jooksul olen iPadile ostnud täpselt 1 äpi, mis maksis 2 euri.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.06.2013 12:37 

Uuri natuke NFC kohta ja proovi ise järgi. Väga mugav ;)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.06.2013 13:36 
Kasutaja avatar

keeRISTOrm kirjutas:

Kirjuta oma kogemustest ja kui tihti kasutad!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.06.2013 14:17 
Kasutaja avatar

Nende androididega on umbes sama teema, nagu uut autot ostes. Enne kui korralikult sõitma saada hakata, vahetad plokikaane tihendi ära õige paksusega tihendi vastu, regullid geneka laadimispinge õigeks, paned küünlajuhtmed õigesse järjekorda ja viskad pagasnikust sinna vedelema jäetud titekäru välja. Seejärel saad sõita ja kiita, et nüüd on kõik täpselt nii seadistatud, nagu ma ise tahan :) .

Iphone puhul lendad salongist välja ja hakkad kohe mööda linna driftima. Kõik on juba töökorras.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.06.2013 14:50 

MDB kirjutas:
keeRISTOrm kirjutas:

Kirjuta oma kogemustest ja kui tihti kasutad!

Mina ise kasutan igapäevaselt andmevahetuseks. Kordades kiirem ja mugavam kui vanemad viisid. Hetkel pole see nii populaarne lihtsalt selle pärast, et vanematel seadmetel see võimalus puudub.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.06.2013 17:40 

keeRISTOrm kirjutas:
Ei ole täpitähti

Ah?

Ise jätkuvalt iPhone 4 peal ja ei näe põhjust 4S või 5 vastu vahetamist. iPhone käes hoides tunned kuidas kvaliteedi eest oled maksnud mida mina küll nende Samsungide kohta öelda ei saa.
Lisaks see laadijate jutt ja helina vahetamise teema. 5+ sellepoolt Applile, mulle selline poliitika meeldib :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.06.2013 17:52 

Väljendasin valesti. Neid ei ole otse klaviatuuril vaid peab teiste tähtede alt "välja vedama". Või nüüd juba on? Igatahes ma väljun sellest vaidlusest. Lõputu värk :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.06.2013 18:44 

Uuemate iPhone'de akuvahetus on ka nüüd palju kergem. Kolme kruviga kinni ja võtab 5 minti aega.
Eks igaüks kiidab ikka oma aga mõlemad telefonid on head, mõlemal võrdselt plusse ja miinuseid.
Kuid Samsungi turundus on kaval. Teeb ta seda numbrite alusel, nagu kaamerad müüvad ainult megapixlite arvu. Aga kas ka tarkvara üldse suudab neid numbreid käsitleda?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.06.2013 18:49 

Mehed, kes ülistavad iphone'i ja teevad maha androidi, teile: :kill
Mehed, kes ülistavad androidi ja teevad iphone'i maha, teile: :kill

Fakt on endiselt see, et asi on maitses ja igaüks võtab selle, mis on talle mugavam ja parem. Endal kodus nii androidi kui apple'i tooteid, pole kordagi nende ühildamisega probleeme olnud ei kaabli ei bluetoothi ei millegi teel. NFC jaoks on Eestis vara (va tabletil mida on tore auto dokki visata ja automaagiliselt loobib gepsu ette). Jokk.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.06.2013 20:00 
Kasutaja avatar

eestirula kirjutas:
Uuemate iPhone'de akuvahetus on ka nüüd palju kergem. Kolme kruviga kinni ja võtab 5 minti aega.
Eks igaüks kiidab ikka oma aga mõlemad telefonid on head, mõlemal võrdselt plusse ja miinuseid.
Kuid Samsungi turundus on kaval. Teeb ta seda numbrite alusel, nagu kaamerad müüvad ainult megapixlite arvu. Aga kas ka tarkvara üldse suudab neid numbreid käsitleda?

Googelda näiteks iphone 5 vs galaxy s4 benchmark. Ligi kaks korda suuremad näitajad igalpool ja kuigi benchmark ei ole päris peegeldus igapäevatoimingutele, on see kolmanda osapoole rakenduste puhul kindlasti hea näitaja. iPhone on tõesti suutnud oma OS'i korralikult selle riistvara peale optimeerida, selle kohta pole ühtegi halba sõna öelda. Kõik toimib kiiresti ja sujuvalt. Samas ei ole android mõeldud ainult ühele kindlale telefonile, vaid väga paljudele erinevatele mudelitele ja võrreldes algusaegade androididega, on praeguseks android väga ilusti toimima saadud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.06.2013 21:26 
Kasutaja avatar

Kiidan ikka norm mõõtu olevat Xperia Ud mis kannatab vihma ja lumehanges vedelemist :) korra jooksis nett kokku aga taastasin tehase seaded ja jookseb nagu uus :)

Mina väga rahul sony androidi töös :rokib pluss telefon täpselt õiges mõõdus, et ühe käega kasutada nagu vanasti :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.06.2013 21:29 

fm25 kirjutas:
Kiidan ikka norm mõõtu olevat Xperia Ud mis kannatab vihma ja lumehanges vedelemist :) korra jooksis nett kokku aga taastasin tehase seaded ja jookseb nagu uus :)

Mina väga rahul sony androidi töös :rokib pluss telefon täpselt õiges mõõdus, et ühe käega kasutada nagu vanasti :rokib

pane pubis õlleklaasi täpselt sel hetkel kui teenindaja õlle lauale/letile paneb, näoilmed on priceless.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.06.2013 21:36 
Kasutaja avatar

RustyZ kirjutas:
fm25 kirjutas:

pane pubis õlleklaasi täpselt sel hetkel kui teenindaja õlle lauale/letile paneb, näoilmed on priceless.

Vabalt :) Kus õllekas näha tahad?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.06.2013 22:55 

mul pole vaja näha, teind seda korduvalt :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.06.2013 23:28 
Kasutaja avatar

Iphone eelis on juba see, et ta on 100korda stiilsem. Kohtudes potensiaalse äripartneri või tööandjaga näiteks, kui võtad taskust Iphone, siis teine inimene saab aru, et sul on maitset, sa hindad kvaliteeti ja sind saab usaldada.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110 ... 347  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis