Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 14.05.2025 12:20

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136 ... 206  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Tõelised ostjad vs. tilganäppijad
PostitusPostitatud: 27.06.2013 21:57 

No kui soov kogu aeg uue autoga sõita, siis sõidadki 2 aastat ja väikese hävinguga vahetad jälle uue vastu välja. Muidu ongi nii, et liisid 60k eest omale auto, mis 5 aasta pärast sinu omaks saades maksab 15.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.06.2013 22:02 
Kasutaja avatar

vetu83 kirjutas:
Pole ühtegi autot ostes hodomeetrinäidule tähelepanu pööranud. Aga selle koha pealt peab küll tuhka pähe raputama, et pole viitsinud neid endisi taksosid nettiautost otsida ise. Hinnad päris ahvatlevad ja nende seisukord peaks ka suht hea olema. Ise muidugi nii uut autot ostma ei hakka. Asi ei jää mitte hinna taha vaid selle taha, et sõitma eriti ei pea isikliku autoga ja milleks osta midagi mis ikkagi megakiiresti oma hinda kaotab. Pigem ostan G2 102kw variandi ja hoian seda pühapäevaautona - soetusmaksumus suht normaalne ja hinnakaotus märksa väiksem/olematu.
jah, kui firmaauto perse all võiks isegi soetada nn pühapäeva auto, midagi unikaalset... samas ka mitte, kuna pole kohta kus teda hoida oleks (no mitte kindlasti lageda taeva all ja garaazivõimalus puudub).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.06.2013 23:00 

dellu kirjutas:
nustu826 kirjutas:
Heh, te räägite siin 5a, ja 50 000 sõitnud autodest....

Tuttav ostis Avensise 2008 aasta jaanuari alguses. 120 000 hoolduse tegi juba augustis. Eelmise aasta suvel, enne kui masina välja vahetas oli sn. 455 000...

Ja sõitis ainult Eestis...

Aga ise ostsin umbes 2 nädalat tagasi turu odavaima diisel V70. Neljapäeva pealelõunal kooles igapäevaliikur ära, õhtul vaatasin netist masina välja ja reede õhtul ostsin ära. Telefonis räägiti 90% vigadest ära ja öeldi et hind kuulutuses ei ole kivist. Sain kohapeal veel 100€ alla ja olen siiani rahul...

Umbes 570 km päevas iga päev, tööpäevadele jaotades isegi üle 720km? Sellel inimesel elu ka on peale sõitmise? See on siiski erand, mitte reegel. Isegi 50 000 on pigem erand. Nn pere tööle/koju/maale autoga ikka üle 20 000 küll ei sõideta, pigem isegi vähem.

Kusjuures tegu ei ole mitte taksojuhiga, vaid ühe kesk-eesti põllumajandusettevõtte juhatuse liikmega. Ja täpselt sama küsimus oli ka mul,et kas sa kodus käidki ainult magamas? Tema aga selle peale ütles et vat jõuan ka muid asju teha....

Ja auto oli petrooliga töötav....

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.06.2013 19:07 
Kasutaja avatar

kevva kirjutas:
Käisid täna mul ostmas autot kaks härrat, kes tahtsidlõppkokks a tingida ~42% auto algsest hinnast. Täiesti ulme, mul jäi karp pikaks ajaks lahti. :D

Ja siis? Eestlased on ikka valdvalt 6iged tussid. Nii kui tingima hakata siis pill lahti :hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.06.2013 09:57 
Kasutaja avatar

No kuule kui ikka pool auto hinda maha tingitakse siis jääb karp lahti küll ikka. Eriti veel kui sa müüd reaalse hinnaga autot, mitte ülehinnatud käkki.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.06.2013 10:12 
Kasutaja avatar

Ega sa ei pea ja andma selle hinnaga.....v6i pead?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.06.2013 10:19 
Kasutaja avatar

talon kirjutas:
Ega sa ei pea ja andma selle hinnaga.....v6i pead?

No sorry, aga normaalse turuhinnaga müügis oleva auto puhul ligi 50% alla tingides jääb tingija idioodiks nii või teisiti, normaalsel inimesel ei tuleks pähegi sellist pakkumist teha.

Tõnu

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.06.2013 10:31 
Kasutaja avatar

No minna autot vaatama lootuses, et müüja pea poole hinnast alla teeb tundub tõesti pigem müüja aja raiskamisena. Ja kui auto on reaalsest turuhinnast 2x kallim (et turuhinnani tingida), siis milleks üldse vaatama minna ja loota et pool alla saab. Nagu kunagi siin kirjutanud olen, siis masu ajal pakuti mulle ka 130 000 krooni auto eest mingi 70-80 ja põhjendus oligi nii proosaline, et praegu ju masu ja anna mulle ära, siis kõik õnnelikud. Õnneks olin parasjagu mc donaldsi drive in järjekorras ja oli aega paar minutit rääkida, muidu oleks ikka väga konkreetselt pimedasse kohta ära saatnud.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.06.2013 13:14 
Kasutaja avatar

Mul on olnud selline juhus velgedega, et otseselt müügis polnud, aga üks kutt tahtis ära osta, ütlesin, et kuna kiiret pole siis alla 500 kindlasti ära ei anna, ja järgmine kiri postkastis oli, et 350 tulen võtan ära. Ei tea millega sellised tegelased mõtlevad . :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.07.2013 18:03 
Kasutaja avatar

Perevagun chrysler grand voyager 2.5CRD nii vahelduva eduga müügis ja mitte ühegi autoga pole nii palju tilganäppijaid kui selle autoga. Helistatakse,tahetakse vaatama tulla,lepime aja koha kokku ja kohale ei ilmuta :evil: .No türi ja paide,kui sa oled otsuse ette võtnud ja kokku leppinud siis vähemalt teavita et ei tule vms. Vaevalt,et kõik tee peal tegid avarii ja ei jõua kohale.

Endal viimase isikliku 3 autoga olnud väga meeldiv äri teha,ollakse täpsed ja vingumist kui sellist pole kah tulnud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.07.2013 12:05 
Kasutaja avatar

Eile vahetasime ühte e34 calibra vastu(offline vs russian teen)
nagu mõlemad olid diiliga nõus 1:1 ,järsku russian teen ütleb et kuidas te plaanite vahetus teha ,et mu sõber tahaks peale maksta ,offline küsib palju,russian teen ütleb 100eur ,ok diil ,läksime raha välja võtma ,offline ütleb et kuule just helistati tahetakse bemm ära osta ,et teeme 150 eur peale ,russian teen nõus ja naerda sai mingi 30min

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.07.2013 12:22 

etikas kirjutas:
nagu mõlemad olid diiliga nõus 1:1 ,järsku russian teen ütleb et kuidas te plaanite vahetus teha ,et mu sõber tahaks peale maksta ,offline küsib palju,russian teen ütleb 100eur ,ok diil ,läksime raha välja võtma ,offline ütleb et kuule just helistati tahetakse bemm ära osta ,et teeme 150 eur peale ,russian teen nõus ja naerda sai mingi 30min

Kas ma saan õigesti aru, et venelane ise hakkas raha peale pakkuma kuigi jutt oli 1:1?
Igatahes venelased on huvitavad tegelased, kui ma oma autot ühe venelasega vahetamas käisin, siis niigi pigem minule soodsale tehingule pakkus vahetuse ajal ootamatult kolmandat jooksu 18'' velgi kaasa. Kuna meil oli tegelikult kerge keelebarjäär, siis igaks juhuks loobusin, mine tea äkki mõtles, et annan pärast mingid teised talle tagasi või tahab raha nende eest juurde saada vms.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.07.2013 12:58 
Kasutaja avatar

Ma müüsin kunagi Volvo 850 orig 15 velgi okidokis 75 euriga, venelane küsis telefonis, et.mis hind, sai öeldud, et 75, tuli kohale siis, ja andis 175 euri, ega ma vastu ka ei olnud, küsis veel, et kas ok. Pärast helistas, et ei sobigi ta autole (850 nelja auguga ja v70 viiega). Ei teagi,mis tegi nendega. Ise oleks emeksisse viinud peaaegu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.07.2013 13:29 
Kasutaja avatar

Fluid kirjutas:
etikas kirjutas:

Kas ma saan õigesti aru, et venelane ise hakkas raha peale pakkuma kuigi jutt oli 1:1?
Igatahes venelased on huvitavad tegelased, kui ma oma autot ühe venelasega vahetamas käisin, siis niigi pigem minule soodsale tehingule pakkus vahetuse ajal ootamatult kolmandat jooksu 18'' velgi kaasa. Kuna meil oli tegelikult kerge keelebarjäär, siis igaks juhuks loobusin, mine tea äkki mõtles, et annan pärast mingid teised talle tagasi või tahab raha nende eest juurde saada vms.

jep,tegime proovitiiru jne ,offline oli nõus vahetama ja siis teine vend ütles et mu sõber tahab peale maksta :D nojah las maksab
ahja ja see et calibral oli mingi puterdamise teema ,küsisime millal see juhtus ,ütles et täna kell 8.30 :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.07.2013 14:00 
Kasutaja avatar

Tra auto24 on ka mingeid tillernipsudest automüüjaid täis. Panen otsingusse sedaan kere eelistuse aga ikka peksab mingeid loomaveo vaguune vahele. No kui ei tee keretüübil vahet siis võiks oma pilli kuhugi platsile müüki viia. Eriti kohtab seda passatite ja e60 BMW otsingus.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136 ... 206  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis