Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 20:18

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 2603 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102 ... 174  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Käisin välismaa linnapeal (max 5 pilti per post, palun!)
PostitusPostitatud: 03.07.2013 17:25 
Kasutaja avatar

Kusjuures see on meditsiiniline nähtus. Neid soome sõitvaid ehitajaid on küll nähtud, kes juba laevale astudes peast suht ptsi keeravad ja välismaalasest tõusikuks muutuvad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.07.2013 17:29 

Pilt
uhke ja hää olla sakslane

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.07.2013 17:32 
Kasutaja avatar

tõusikuks ennast ma ei pea, lihtsalt kohati ajab sita keema nii mõnede ahvide kitsarinnalisus, kus nähakse et aind eesti on maailmanaba ja muud maailma nagu ei olegi olemas. elage mõnda aega välismaal ja näete asju teistmoodi. sama asi on siinne igasugune vastuseis multikultuursuse vastu - tahame saada 5 euroopa rikkamaks riigiks a nääd muid rahvusi ei seedi silmaotsagagi - nähtud seda enda tydrukuga ja teiste aafriklastega linnas ringi käies et vaadatakse kui ma ei tea mida. Sellepärast sai tehtud ka otsus, et mina kaon jäädavalt eestis - kui tekib võimalus ka kt test teha saksas ja dok kätte saada, ka teen seda.
--------------

anyway antil sa paistad vanemat rauda hästi tundvat, mis tegelane see veel on?
Pilt

ja vastuseks su küsimusele siis jään siia elama.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.07.2013 17:36 
Kasutaja avatar

Ma ei saandki tegelt aru mis teema oli :D :D
Keegi tegi mingeid velgi järgi ja seepärast on Eestis elu nii krdi stt. :(

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.07.2013 17:37 
Kasutaja avatar

kes armastab asfalti, kes asfaldivärvi inimesi:)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.07.2013 17:38 

Ja meie oleme nüüd süüdi, et sibulad sellised pistiitajad ja ülbajad on? Muidugi ei saa me sallida välismaalasi kui meil halb kogemus meil elavate sibulatega. Ega seal saksamaal ka ei sallita juute näiteks, no mäletate küll mida hitler kunagi tegi juutidega, pigem nad on veel vähem sallivamad kui meie.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.07.2013 17:41 
Kasutaja avatar

ei tea öelda, kus kus ma töötan on inimesi väga erinevast rahvusest ja uskumustega. ma ei näe probleemi, nemad ei näe. a vaata sibulatega on see asi et nad ei taha meie keelt ära õppida, siin muud võimalust ei ole et ära elada, tuleb osata saksa keelt.

aga jätkame piltidega

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.07.2013 17:43 
Kasutaja avatar

Neegritega on see jama, et nad ei taha tööd teha. Pigem tahaks sotsiaal abi saada ja Rootsis autosid põletada.
A võiks piltidega jätkata küll :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.07.2013 17:45 
Kasutaja avatar

mis kere on?
muidu sama siledat olen kolme linnas ringi sõitmas näinud. eks püüan ka kätte saada - enamasti saab see teema nüüd minupoolt suht pidevat täiustust :D kui vastu ei olda :D

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.07.2013 17:46 

w124

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.07.2013 17:57 
Kasutaja avatar

Kapitän?
Pilt

nii korralikku 540i pole kaua näinud
Pilt
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.07.2013 18:00 

see opel diplomat

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.07.2013 18:01 
Kasutaja avatar

Danke! :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.07.2013 18:40 

Tomorrowland kirjutas:
ei tea öelda, kus kus ma töötan on inimesi väga erinevast rahvusest ja uskumustega. ma ei näe probleemi, nemad ei näe.

Lihtsalt pean korra veel seda teemat puudutama. Selge on see, et need "väga erinevast rahvusest" inimesed, kellega sa koos töötad, ei näe selles mingit probleemi ja sina ei näe, sest seal saksamaal oled sa üks neist "eri rahvusest inimestest". Küsimus on selles, mida sakslased kõigist nendest erinevatest rahvastest arvavad. Rootsis on mitmeid linnaosi, kus elavadki ainult need "väga erinevad rahvused" ja kust kohalikud on jalga lasknud. Meenutame näiteks viimaseid rahutusi seal. Londoni Lewishamis kohalikke "põlisbritte" põhimõtteliselt ei elagi, sest sinna on koondunud igasugused "väga erinevad rahvused"; selge on see, et saad negatiivse vastuse, kui sa küsid seal Lewishamis inimestelt, kas neid multikulti ka häirib. Aga mine Readingusse või Londoni Knightsbridge'i, kus kogu see "multikulti" omale kinnisvara soetada ega üürida ei jaksa ning küsi nende arvamust Lewishami ja tegelikult ka üldisemalt ida-Londoni kohta. Mu enda peatuspaik UK-s on Esheris ning praegu ei tule ette, et selles ümbruses väga mingeid erinevaid rahvusi leidub. Need inimesed, kellega mina lävin, kipuvad olukorda üsna kehvaks pidama. On õnn, et kõik need sisse rännanud erinevad rahvused omavahel parvlevad ning vähe parematesse piirkondadesse lihtsalt midagi lubada ei saa. Need britid, kellega koos õlut olen libistanud, ei arva kogu sellest immigratsioonist mitte hästi.

Me ainult arvame, et siin on mingi rassism või multikultuursuse viha. oh ei! meil ei sallita venelasi, aga UK-s ei sallita ühtegi muud rahvust peale Hindude :) Hindud aga on reeglina haritud ja teevad asju, selle asemel, et sotsiaalsüsteemi peal liugu lasta. Näiteks on suurem osa UK farmaatsiast hindude omanduses.

täna just liikus FB-s üks link, mida mu UK sõbrad jagasid: http://www.dailymail.co.uk/news/article ... payer.html

Selle kõigega kaasas käinud diskussioon on põnev. See on sama karm ja halvustav, kui meie delfi kommentaarid. Ainus vahe on see, et Inglased suudavad miskipärast konstruktiivselt arutleda, mitte üksnes lahmida ja sõimata.

Aga jah, viimane trend UK-s on igasugu pakistanlaste ja muu sellise kriimu vastasus. Pubides peamised naljad on seotud kõigi selliste pakistanlastega... ja antakse ka peksa, kui kogu seda sisserändamist ja multikultit toetad :)

Muidugi, alati jääb see küsimus, et kuidas määratleda, kes on eestlane või kes on britt. Kui isa on Shveitsis sündinud, kuid UK-s koolis käinud ja terve elu elanud... ja ema on Iirimaalt pärit, siis kas nende Londonis sündinud, elanud, õppinud laps on ikka britt? Samamoodi võiks küsida, et kui palju on eestlased nende venepäraste nimedega petserimaal kogu elu elanud lapsed, kes said Eesti nimed ja kolisid suureks saades Tartusse? Või nende lapsed?

Probleemid on universaalsed ning tomorrowland, sa unusta ära see unistus, et sa seal saksamaal oodatud oled. Kogu seesama kriimude seltskond, kellega sa seal ringi hängid koos - loomulikult on nad õnnelikud ja elu on lill.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.07.2013 18:51 
Kasutaja avatar

pean ka torkima edasi. Niipalju kui ma olen siin töötades suhtlend sakslastega on neil suht savi kust pärit oled, peaasi et tööd teed. kindlasti on selliseid kes kasutavad seda sots süsteemi ära ja vihatakse neid sellepärast, kuid enamik on tulnud siia elama ja tööl käima korralikult ja ei ole probleemi nendega.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 2603 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102 ... 174  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis