Nii ma teen ka enda pisikese burgerieri

Juuli kuu jooksul mõned söögikorrad.
1.Statoili BurgerMaksab 2,45(täiesti tavaline, ilma peekoni ja munata). Meenutab natuke Staabi grillburgerit. Paljudele maitseb, aga mina võtan enne hot dogi kui statoilist tahan söödavat.
4,5p/10-st
2.Staabi GrillburgerMaksab 2,60. Ei midagi erilist. Minu arvates on staabi tase väga alla läinud või on teised kohad lihtsalt mitu korda paremad.
4,8p/10-st
3.Staabi juustuburgerMaksab 2,20(vist oli). Tavaline kapsa burger, vahest väga hea, aga kui palju süüa viskab üle. KUi valida siis isiklikult valiks Räägu juustuka.(odavam ja praktiliselt sama)
Oleneb olukorrast -
5p/10-st
4.Sultan Kebab Maxi BurgerMaksab 3,10. Esimest ja viimast korda käisin seal. Väljas tundus palju lubav. Tegelt on täiesti tavaline bussipeatuse putka suurune koht. komponendid valmivad mikros. Pole seal ei mingeid värkseid kebabi ega fritüüre. Peolt tulles võib see burks sama kiirelt välja tulla kui ta sisse läks, kuid lõunal tühja kõhupeale kannatab ära süüa.
3p/10-st
5.Räägupesa GrillburgerMaksab 2,50. Igatahes ta on parem nüüd kui ta ennem oli. Seega vahelduseks täitsa Kõlbab
5,8p/10-st
6. Vesivärava Grill PeekoniburgerMaksab 3,90. Pihv valmib kohapeal väligrilli peal. Ma olen enamvähem kõik burgerid seal läbi proovinud ja pole siiamaani pettunud(Heart Attact on natuke soolane ja puudub värkse salat). Muidu igati hea koht. Kokad ka muhedad. Soovitan kindlasti!
8,5-9,0p/10-st

7. Vesivärava Grill JuustuburgerMaksab 3,50. Kõigi tavalisem burger neil. Välimus sarnane peekoni omaga, kuid maitse vahe on tunda. Kuna komponendid on kohapeale valminud siis ei muutu lõpp kuivaks. Soovitan kindlasti
8,0,-8,5p/10-st
8.Boksipeatuse Grillburger.Maksis 3,50. Väga rahul burgeriga. Kindlasti parem kui need tavalised putkaburgerid. Natuke häiris see et lõpp (umbes 15% lõpust) muutus kuivaks ja sinepi maitset oli tunda. Soovitan kindlasti proovida.
7,5-8,5p/10-st