Harri_K kirjutas:
Vana kerega avensis ligi võtta 66kw dislakas. Otsida heas korras pill, kohe suurem hooldus ja sõita. Olnud kahel tuttaval, 1 sõitis 6+a ja teisel siiani olnud üle 8a ning probleeme pole olnud.
Hmjaa. Mul naabril oli ka selline ja mina isegi täitsa yllatusin. Toda kerget keret igapäeva sõitudel liigutab see mootor päris hästi. Juhitavus oli hea ja kui raadio mängis siis oli salong ka piisavalt vaikne.
Ainus mis mulle ei meeldi japsidega on see, et nad on sellised nagu vuhvlid. Salong selline odav plastik ja stanged ja kõik on selline pehme. Talvel panin bemmiga misku 60 pealt piruetti ja jäätanud hange. Stange liikus miski yhest nurgast cm sisse poole ja väikse vaevaga sai asi korda. Miski avensisega oleks ilmselt tiivad ja kõik kortsus olnud.
Samas meenub mulle lugu kui seisin audi 80mnega teservas ja bmw e34 pidurite vilisedes sisse lendas tagant. Bemmil oli neeru plastik puruks ja yhe tule klaas katski+ mõned kriimud. Audil aga pidime tooma tooma suure puukaika ja kangi , et minema saaks. Tagaots oli vasta maad ja mõlemad rattakoopad oli kinni kiilunud. Yhesõnaga mahakandmisele.