Üleile sain oma nutika hiinast tellitud ekraani kätte, panin ette, kõik oli vinks vonks tunnike ja siis pillasin maha ja puuteekraan läks, mõtlesin siis et krt küll vaatan mingi uuema, leidsin siis soov.ee-st 55 euriga mingi s3 hiina koopia
http://www.soov.ee/viljandimaa/Mobiilte ... 425757.htm, mobiilinumbrit pole, saatsin siis maili teel kirja, müüja ütles kõik on tip top, et tulge koha peale teeme tehingu käest kätte, ütlesin et jaa, tulen kohe peale tööd, peale seda küsis tel nrit ja lubas kokku leppida. Mingit kõne ei tulnud ja tegin väike testi teise emailiga, ütlesin et olen kaugelt rakverest ja äkki viitsite posti panna, mis konto number on jne. Tuligi ilusti nimi ja konto nr. E-mail oli küll suva naise nimega... Igatahes sellised toredad lood

Praegu on need petturite nimed igal pool foorumites laiali, mis ma mõtlesin, et teha üks väike veebileht mis koondabki kogu selle info nende oinaste kohta, igasugused pretensioonid kellegi vastu tuleks esitada korraliku tõendusmaterjaliga ja digitaalselt allkirjastatult ja on veel sitaks ideid mida saab teha. Iseenesest suht tore ettevõtmine aga kes krt seda jama hallata viitsiks.. mina igatahes mitte. On kellegil mingeid arvamusi..?