basssoundman kirjutas:
Minu TS-W5000SPL on juba aastaid kadunud asjade nimekirjas läbi antud kodaniku.
Dynamisega olen alati jutule saanud, ka eriti keeruliste asjadega. Aga ma olen alati ka ise kohale läinud. Natukene naljakas vana on, aga tööd teeb hästi. Kuigi raha ta küsib kohati 2x rohkem, kui antud töö eest mõistlik oleks.
Üks selline Pioneer rändas kunagi mõned aastad tagasi siin Lõuna Eestis ringi ja toda oli parandatud. Mul sõbrale pakuti ühte kunagi ja mingi teine mees tahtis kunagi sellisele võimendit osta. Võibolla oligi sinu oma.
Ma läheks kah kohale aga kahjuks Tallinna satun harva ja ainult selle pärast ei taha kah spetsiaalselt sinna sõita. Oleks ta siis põhjendaks millest selline hind tuleb aga mees hakkas pärast lihtsalt rääkima, et ei saanud aru mida tahan ja ütles, et tee siis ise. Juu arvas, et saab kerge vaevaga kõva nutsu teenida, sest enamus inimesi ei ole selliste tööde hinnaga absoluutselt kursis ja võib küsida mida iganes. Kui ta oleks mulle öelnud, et nii ja nii palju tunde ja see ja teine töö on vaja teha ning see võtab aega siis oleks ma nõus olnud võibolla isegi selle summa maksma aga vend viskas lihtsalt ulme numbri letti ja kõik. Pärast oli piinlik ja kirjadele enam ei vastanud.
Ma viiks hea meelega asja talle tegemisse kui saaks veidikenegi normaalsemat suhtumist. Ma ei otsigi endale sõpra vaid lihtsalt inimest kes teeks asja ära mitte ei ajaks mingit jama ja ei üritaks asja raketiteaduseks ajada.
Ragnar74 kirjutas:
Toiteploki ehitasid ise? (eelmisel lehel)
Lahe ettevõtmine muidu
Plokk on pärit väga võimsast serverist aga modifitseeritud sai seda ise koos sõbra abiga kes on sündinud kolb käes ja jagab elektroonikat suht hästi.

Seal tuleb üht-teist teha, et ta üldse tööle hakkaks ja pinget tuli kah veidi tõsta, et saaks akudega seda kenasti ühendada.
Nii võimast toitekat naljalt ei leia kuskilt, Plaanis on paar tükki neid kunagi peale puhkust veel ehitada ja mõni läheb ka müügiks. Üks juba tegelt rändaski Saaremaale juba.