DoubleBock kirjutas:
MDB kirjutas:
Roudreidz kirjutas:
No pohhyolo
Sai ka nädala sees Tallinn-Pärnu maanteel kiirust proovitud. C6 5,2 4inimest autos ja 270kmh. Mahapidurdades sain veel kiiruskaameralt ka litaka ära, a selleks ajaks oli kiirus juba suht maas ka.
Tunda on, et mõistust peas ei ole. Need neli inimest surnuks oleksid sõitnud, mis siis? Vaevalt sul aimugi on, kuidas hädaolukorras oleks see auto reageerinud.
270km/h ole kõva sõitja tahes , lappama läheb siis enam ei päästa. Ja ma ei saa nendest vendadest zru kes kukuvad sõimama ja targutama . Surm tuleb ükskord nagunii ja mina eelistaks küll surra 270kmh naeratus näol kui kuskil vanadekodus kus enda potitamisega hakkama enam ei saa. Üldiselt on inimesed autos vabatahtlikult ja kui keegi tõesti oma elu pärast kardab siis ta teeb ka kõik selleks et sellest autost pääseda vms
Vaevalt, et enne kõigilt kaasreisijatelt küsis, et kas teile kõigile sobib kui ma nüüd 270km/h sõidan? Selliseid sõite võiks ikkagi teha nii, et oled üksi autos, kuigi see kiirus on avaliku tee jaoks natukene suur siiski. Vaevalt, et pärast mitme inimese surma oma südametunnistusele tahad.