siag kirjutas:
RustyZ kirjutas:
siag kirjutas:
Ise ka Iphone 4s kasutanud varsti 2 aastat ja kui järgmist(5 järeltulijat) välja ei tule, siis arvatavasti nii pea veel välja ei vaheta ka. Android on võrreldes IOS-iga ikka väga aeglane ja hakkiv/tõkkav OS. Samuti on telefon tööpükste taskus vatti saanud. Vahetanud korra esiklaasi liigse joobe tulemusena. Eelmine tel oli androidikas HTC desire, mis lihtsalt poole aastaga saba andis töötingimustes. Kõlar hakkas ragisema, puutekas ei toiminud enam korralikult jne.
Bullshit juba tänapäeval. JellyBean on vägagi väle. Naisele sai võetud Huawei ascend p1 miskine üle poole aasta tagasi kindlasti. Mälukaarti pole sisse ostetud, sisemälu äppe ja muud sodi täis ja toimetab väga kenasti. Kordagi kuskil hakkinud pole ja kõik avaneb mängleva kiirusega. Super telefon - hinna ja kvaliteedi suhe ÜLIpaigas. Soovitan praegu veel kiirelt huaweisid osta, kui rahvas hakkab neid rohkem tarbima (kuna nad tõesti telefonidega näitavad korralikult klassi hetkel), siis lähevad need asjad hinda ja enam kommiraha eest ei saa.
Teine telefon millel olen seda samamoodi kasutanud on LG (Google) Nexus 4. Absoluutselt mingeid probleeme pole.
Tahvlis N7 samamoodi.
Android on oma viimase versiooniga kõvasti arenenud. Loodame nüüd et järgmisega midagi tuksi ei keerata, siiamaani on ainult positiivsemaks asi muutunud. Kui võrrelda Gingerbreadi ja ICS aegu siis on ikka väga väle asi.
Sorry, mul siin naise Iphone 5, Enda 4s ja Sõbra 2 päeva vana Galaxy S4 kõrvuti. Ja no tee mis tahad, Android on 3-4 korda tõkkavam ja venitab appide avamisel jne. Umbes samamoodi, kui 4s peale IOS 7 Beta 2 panin. Ei ole korralikult viimistletud.
mis ma oskan öelda, ta on suutnud oma S4-st teha klotsi juba kahe päevaga.
Okeiokei, ma ei ole S4 ise kasutanud kuigi korra näppides ta aeglane ei tundud.
Minu postis mainitud telefonidel EI OLE mitte mingisugust "tõkkamist" ja kui seda ka vahel juhtub, siis ikka haruharva. Ja iPhonel juhtub samamoodi haruharva kordi, kus mingil põhjusel läheb millisekund kauem mingi asja avamiseks.
S4 kohta veel - kui opsüsteem on teistsuguse ehituse ja animatsioonidega, võib ta manada "aeglase" efekti. iOS on teise ehitusega ja kui miskit vajutada ilmub kõik mängleva kiirusega. Android JB effektid on natuke sujuvamad ja pehmevad. See võib tekitada illusiooni. Imo on asi selles. Ma ei saa aru, kus sa seda tõkkamist S4 puhul seal näed. Ilmselt on tegu tüüpilise enda riista kiitmisega.
Ise olen endiselt arvamusel, et kui valida androidi ja ios vahel siis loeb lihtsalt see millega harjunud oled või mis rohkem meeldib või mida tahad oma koduse aparatuuriga teha.