Toivoku kirjutas:
käisin estonia puiestee 5, kohas nimega "Harry Kohvik" 4,80 eest sain oma taldrikule laduda korraliku hunniku ahju akrtulit ja sinna lihapalli miskit asja ja erinevaid salateid, + siis pitsa pirukas ja apelsini mahl. Toit oli hea ja kodune ja kõhu sai kenasti täis

Ahjukartulit pole ma küll Harry kohvikus näinud viimased 3-4 aastat, oled ikka kindel? Aga jah tegemist on selle Roosikrantsi tänavast kiidetud Harry kohvikuga, mis nüüd kolis. Niipalju kui olen vihjetest aru saanud, siis Sveitsi majale ei meeldinud vist toidu lõhnad ventilatsioonis. Algul lõppes bufeepraadide müük ja jäid supid + mingi üksikud eritellimusel praed. Nüüd kolisid üldse ära, hind muidugi natuke tõusis. Kui vanasti said tuttavad näod suure "salativaliku" Roosikrantsis 2.60-ga, siis nüüd on 3.00. Lett on samal asjal 3.60. Ehk siis sama asi mida Toivoku kirjeldas, et tõstad endale taldrikule mida meeldib. Külm salat (kartuli, makaroni, jne), roheline salat ja siis miski prae osa ka. Ainus tingimus, et see peab taldrikule ära mahtuma. Arvatavasti käisid eile, siis on tavaliselt makaron lihaga ja lihapallikaste valikroad. Teisipäeviti on pikkpoiss ja neljapäeviti kana + mingi muu asi. Neid teisi enamasti ei vaata, sest minu valikud on pikkpoiss ja kana vastavalt. Täna oli näiteks vorstikaste lisaks.
Peale selle on veel üks supp ka igapäev, seda võib ka kombineerida nii, et supp + väiksem taldrik toitu, peaks olema sama hind mis suur praad, vähemalt "püsiklientidele". Ehk siis püsikliendiks saab nii, et pead piisavalt käima ja kui nägu meelde jääb tehakse ka hind paremaks.
Ise ei viitsi enam igapäev käia, asukoht kehvem kui enne. Square Kebab on nüüd natuke asja leevendanud (sai hunnik vouchereid võetud) ja siis veel Pai kohvik ja Art Cafe äkki (Vene draamateatri keldris mingi kohvik, nimi hiljuti muuts). Viimases ka valikus 2 praadi ja/või supp, ehk siis supp + praad on parema hinnaga. Paar korda käinud ja täitsa ok toidud olnud.