Ma võiks terve romaani ju siia kirjutada

1) Mazda 323 1.6T 4wd 103kw @ Raadi - 15.6 äkki
2) BMW 750 E38 240kw @ Kiltsi - 15.0
3) Vw Corrado G60 umbes 140kw (väiksem rihmaratas ja chip) - 15.6 kanti, mitu autot
4) VW Golf 4 1.8T 110kw - 15.35 @ Kiltsi (chip autohaist 141kw peale, tagaistmed ja muu pudipadi pagassist väljas)
5) VW Golf 3 1.9D 47kw - 20.5 @ Kiltsi (stock

). Võistlusautol vända otsa seib liikus (eelmine omanik midagi tuksi keeranud) ja jäin peale haruteed tee äärde. Auto tagasi linna veetud olin juba valmis pealtvaatajaks minema kui poolel teel olles check-in administratsioon helistas, et kas tuled või ei, saame su regatud auto ära muuta. Nii ma siis läksin põhjagaasiga, Tallinna maantee sirgel suri auto juba korral välja ka, aga vedas veel käiguga veeredes uuesti käima. Kiirelt läbi Metsa tänava üle viadukti Pärnu poole jäävasse Nestesse. Täpselt veadukti peal suri uuesti välja ja veeresin stiilselt Nestesse

. Kütust oli arvestatud rahulikult vaatama minekuks, mitte lendamiseks. Tulemuseks väga olulised kvalifikatsiooni punktid + esimese ringi kaotaja punktid. Sain vist teise või kolmanda koha kvalifikatsioonis (bracket klass reaktsiooni peale). Ja need punktid andsid mulle lõpuks üldarvestuses aasta peale 3nda koha napilt, just eriti tänu väga heale kvalifikatsiooni kohale - elu on ikka seiklus

6) VW Corrado VR6 140kw - 15.0 @ Raadi - Sisu sees, sai osaletud ka Läti tänavaklassis ja seal pidi sisu komplektne olema
7) VW Bora 1.9T (diisel) 118kw (96kw + 22kw chip jyrisoolt) 15.5 @ Raadi - tagaistmed väljas ja pagassist ka jant väljas
8 ) Audi A4 B6 1.9T universaal (diisel) 96kw automaat 17.562 @ Kiltsi AudiClubil - variaatorkastiga oli start pea võimatu, sest ta ei lasknud pööretega mängida ja litsalt rohelisega gaasi vajutades oli umbes 1 sekund viivitust. Viimases hädas sai starditud hoopis käsipiduriga, ehk autot sai siis kässariga kinni hoitud ja vaikselt gaasi antud ja kui roheliseks läks, siis kässar lahti. Tulemuseks AC Drag Bracket klassi võit

. Teisel võistlusel kahjuks suutsin ellikates juba punase võtta, kuna kässar polnud piisavalt peal ja natuke nihkus.
9) Audi 200 2.2T 121kw automaat - 16.698 @ Kiltsi Audiclubil, BR 3 koht - kõik täiskomplektne, ainult võistluseks ostetud, hiljem müüki.
10) Audi 100 2.6 V6 110kw - 18.441 @ Kiltsi Audiclubil, BR 2 koht, sisu oli väljas. Kõige odavam sara siit foorumist, peale võistlust läks uuesti müüki. Ja nüüd kus mul igapäevasõitudeks on audi, ei toimu AC Dragi

.
11) Corrado TDI 81kw (diisel) - 16.9 @ Kiltsi
12) BMW E46 cd 320, 110kw+chip - 15.5 @ Kiltsi
13) Corrado TDI 110kw, mis saab ka chipi. Kui hästi läheb on auto Speedest Nightracel - ole kohal ja saa info reaalajas ...