Käisin pühapäeval uut Audrut proovimas. Päris muhe rada ja julgen soovitada kõigile, kes mõtleb sinna sõitma minna. Muidugi suht. keeruline rada ja õige trajektoori ning pidurdusmaa paikasaamiseks kulub rohkem kui mõned ringid. Ise hakkasin enam-vähem aimu saama alles 15 ringil. Eks kuni lõpuni(38 ringi kokku) olin veidi ebavlev, aga perevaguniga ei saagi pidurdusmaad viimasele hetkele jätta

Paar ringi proovisin ja lõpuks saingi pidurid keema ja päev sai läbi sellega(rohkem ei tahtnud piinata).
Ise olin tulemusega rahul, sest auto on ikkagi natuke liiga vajalik ja uus et labaselt peeneks lasta. Vaatamata sellele korralik aeg: 1:41,9. Vihmaga olin suisa konkurentsis, aga kuivaga olid muidugi seest tühjad ja muidu peened rajapillid peajagu üle(parim vist oli 1:33, võin ka eksida).
Kui mul oli siin vahepeal probleeme lambda vigadega(üks põhjus, miks rajale läksin, soovitati), siis nüüdseks neid vigu enam diagnost ei näita ja sellega korras. Piduritega nii hästi ei ole

Esimesed klotsid näitasid peale vahetust, et saab kulgeda 90000 km, alles nüüd vaid 36000(eks ta arvutab kulumise kiiruse järgi seda, aga siiski, meeletu kulumine). Tagumisi oli pool alles kui läksin, need nüüd otsas, nii otsas, et ühel on kate puudulik/olematu. Homme panen uued külge.
Miski pilt ka:

Sedasi kulusid klotsid(tegemist pole tolmuga veljel, vaid see kuhi on konkreetne klotsi puru):