rain0102 kirjutas:
Norm valik oleks mingi 4.0 W8 vms

Sind sponsoriametis näen siis võtan, vastasel juhul ei näe mingit pointi.
Andres003 kirjutas:
See V6 diisel pakub sõidumõnu küllaga. Samas mingit ökonoomsust sellelt taga ajada on rumalus, ei tasu ka siia kirjutada, et 6 sajale keskmine kulu. Sellises seades nagu antud isend on, siis 10 sajale keskmine on igati hea. Aga juba stockina liigutab see isend end igati eeskujulikult. Ise oleks kindlasti automaadi võtnud. Olles ise V6 diisliga saanud liikuda millel kepikast, siis no esimene käik oli ülilühike, ja siis edasi pidid ka neid lappama nagu segane. Ise omasin Tiptronic A4´ja V6 diisli ja Q otsas ning no sõita oli ikka sigamugav. Muidu Passat on ilus nagu ikka, just see on kena, et Highline versioon. Samas must met. oleks omale rohkem istunud. Edu.ee
kõik jutt õige aga ma ei tea kust sul see jutt tuleb keskmine 10?...hetkel näitab 30/70 linna kasuks keskmist pigem 8.7...alguse asi, ikka tuleb pedaalivajutust ette

...mis tomatkasti puutub siis ma olen paadunud manuaalifänn ja mitte nii vana veel et ei jõua käega võimelda...ei meeldi automaat ja kõik

...ja musta metallikut pole ammu enam kuskil müügil näinud samaväärset

Tarmo_J kirjutas:
Kiidan auto heaks, pikalt küll ei sõitnud aga vähamalt on puhas ja korras. Sisu meeldis ka.
Akvaariumina ei olnud eriti hea , aga kui toon peale pandi siis oli juba täitsa auto moodi.
Sinu poolt suured tänud muidugi tooni kohapealt, ei tunne end enam sõites nagu kuldkala akvaariumis

väike tõestus Tarmo enda kaamera läbi
.jpg)
.jpg)