Nii mõtlesin. et viskan oma teise passati kah siia, mis mind juba aasta jagu truult teeninud on.
Läbisõit hetkel 575 000km originaal.
Ostetud sai eelmine suvi, kuigi puudus otsene vajadus aga sai lehitsetud soome müügiportaale ja jäi silma Passat, sedaan, 96a. 1,9TDI, xenon lisatuled, püsikas, istmesoojendused, topelt veljed ja rehvid ja HIND kõigest 500 eur ja asus 60 km kaugusel, siis polnudki muud kui järgi sõita. Kuna ühed valud olid juba olemas sai ühed kaasa saadud plekid koos rehvidega maha müüdud 100euri eest. Pilli hind siis reaalselt 400eur

Kuna eile oli igav ja toonkile sai juba paar kuud tagasi ära ostetud, siis sai pill lahti kisutud ja hakatud kilet paigaldama. No aga võta näpust, see odav pask kile ikka ei jookse ilusti peale ja ajas vaid närvi. Siis sai veist uuritud kohalike paigaltajate käest, kuna vanem auto ja mul juba kõik lahti võetud oldi nõus korraliku USA kilega 50euri eest üle tõmbama, tulemus siis selline :

Isegi olen õnnelik, et mul selle prosta kilega ei õnnstunud ja ei hakanud sitta kokku keerama vaid otsustasin kvaliteetse töö kasuks.
Kuna oli jätkuvalt igav ja vana pagassi põhi oli mingist mõtetust papist ja diislist läbi imbunud sai tehtud 8mm OSB plaadist uus põhi. Homme vaja veel mingi vaip peale leida.

Nii ja musta passatiga nii, et kindlustus veel mõtleb ja homme-ülehomme pidid teada andma mis saab. Remondi kohas ära käidud ja räägitud kuidas remonti tahan.
Kuna tahtsin orig. xenon tulesid ja sain sellise kokkuleppe, et sebin ise tuled ja nad siis maksavad mulle ühe tavalise tule raha tagasi ja nende poolt pidi siis olema pesuritega stange kuna selle hind nagunii tavalisega sama.
Kuid sai tuled välja sebitud ja ilmnnesid esimesed tagasilöögid. Esiteks pistikud ei sobi, okei vennal kes tulesi müüb ka mingi juhtmestik olemas kust saaks pistikud lõigata.
Nii sai veel uuritud, siis vennad väitsid, et need xenon tuled ei hakka mul toimima, kuna need kurvikad ja mingid eri plokid vahel ja hakkab mul arvutisse veateateid peksma, ja üldiselt arvasid, et värk ei lähe üldse kokku ja nad ei hakka mul üldse põlema kui mingeid takisteid vahele ei jooda.
Siis jääb veel probleem kui isegi põlema saaks, et kuidas reguleerimine käiks.
Nüüd juba kahe vahel ise ka kas tasub jamada või jätta orig tuled ja lasta xenoni tähis sisse kraveerida.