dellu kirjutas:
Skeem kirjutas:
Ja kui ma tahaks sõita diisel Pussutiga, siis ma ilmselt isegi ei piiluks siia foorumi poole mitte. Mul ikka vähe teised huvid..
Miks mitte? chipitud diislid on igapäeva liikluses juba täitsa nobedad aparaadid. Võtad 96kw Passati, jyrisoo aitab 100 kopikatega eest 118kw peale ja kiirendus 100ni peaks seal 9sekundi alguses olema (manuaal). Kuskil teemas alles käis võrdlus väiksed diiselpunnid vs uimased suured kolakad. Mina näiteks sõidan juba teist aastat Eesti meistrivõistlusi kiirenduses diiselautoga, see aasta küll sõbra oma laenanud ja väike lootus veel on viimaseks etapiks oma autoga kohale saada.
Üle viie aasta disla B5,5 Passatit omanud, korduvalt mõõdetud ja 9,1-9,2s manuaaliga (6K, ESP väljas) on suvalise plastikrehviga tehtav. Ainult selle "chippimisega" on see tore asi, et varem või hiljem on sihtostarbelisel kasutamisel stock raual piir ees. Minul läks 1aasta ja 9 kuud enne, kui turbo tossupidu tegi, aga maantee möödasõidud või linnas madalalt pöördelt kiirelt liigutama hakkamine on selle väikese täiendava väändega ikka mõnus.
Nüüd sõidan igapäevaselt V8 hobiautoga ja vaikselt nokin kõrvale V6'te, kuniks Passa jälle korda saab... aga oih, avasin vist jälle liiga suurte vemmaldega meeste foorumi. Juba lähen buduaari tagasi.