Andres003 kirjutas:
Selle viimase pildi pealt jääb mulle üsna arusamatuks, et kuidas sellise jõnskuga karter ära sõideti?

Madaldus mingi ulmeline siis? Ma oleks oma C4´ja panniga sealt nii üle sõitnud, et poleks arugi saanud. Esimesel pildil tundus kuidagi jõhkram see kraater. Samas paistab suht sujuv olema tegelikult ju. Ja madalamise juttu ma ei hakka siin maha tegema, ise ma Nelikveolisele autole mingit madalust never toppima ei hakka, pigem katsuks kõrgemaks saada. Samas no pilt võib petta ka ning ei anna õiget aimu. Seega ei kisa siin nii valjuhäälselt. Tuleb mõni -1484mm. madalduse vend veel ka siia lõugama siis kistaks see Audi teema üldse pepusse.
Aga 95a. Audi kohta näeb see isend ikka siga korralik ja läikiv välja. Jube kena aparaat.
Mingi kuradi lollakas tehase originaal madaldus on. Pole ma ise seda sinna tellinud. Aitab, talveks tuleb auto kõrgeks, siiber on ilastada mööda lamavaid politseinikke. Madaltatud Q on nagu seks läbi pükste, mulle ei meeldi see !
See jõnks oli ikka päris muljetavaldav ning ma suisa pidin kaebama teede valitsusse, eks näis mis tuleb.
Oma ea kohta näeb see masin tõesti sile ja kena välja.