Toas hakkas igav ja mõtlesin, et korrastan sõiduki salongi veidi. Kuna mul esimene ukse kõlar miskipärast vait oli, siis sai kate maha võetud ja uuritud. Uks oli lahti ja lõin rusikaga vastu polstrit ja hakkas mängima kenasti, kui ukse koomale tõmbasin siis jäi vakka. Usutavasti kõlari enda küljest juhe lahti või on seal kummilutis asi. Ei viitsin polstrit maha kakkuda ja jäi praegu nii. Taga üks kõlar ennem ragises. Kruvisin selle küljest ära ning soovisin kõlarikatet pealt eemaldada. Kuid mu üllatuseks avanes selline vaatepilt:

( Säär päris hea iseenesest. ) Aga teemasse, need kruviaugud mis seal on, on kõik nagu äikeselöögi saanud. Kõik need augud ühtlaselt ära sulatatud. Tea kas mingi loodusnähtus või on keegi Xzibiti vendadest jootekolviga tiiru peale teind - Müstika!? Samas kui kõlari tagasi panin, lükkasin kontaktid omavahel kenasti kinni, ning tulemuseks mitte ragisev kõlar

Ju oli ühendus kuskilt kehvasti ja ei saand särtsu õigesti.
Pilditõestus ka sellest, miks sellest isendist kadusid veel lisaks pandud võimendi ja subwoofer:

Vanast ajast oli mul pagasnikusse veel jäänud see ussipesa. Sai see alajaama võrgustik eemaldatud. + juhe mis paistis jäme ja viisakas, sai pandud igaks juhuks polstri taha. Mine tea mis Moster Music Festivali isu tulevikus kas mul või kellelgi teisel pähe lööb. Siis saab voolu kohe võtta.

Pagasniku sain puhtaks ja viisakaks lõpuks ometi. Igaks juhuks on ka kutsudega porimatt autopeal. Mine tea mis uhkeid mehi või auto peale sattuda. Siis hea vaip ukse ette kohe lükata:

Leidsin mingisugused varuosad ka pagasnikust. Tegu uute asjadega, ma kohe neid kuskile toppida ei oskagi.

Saaks istmed ka puhtaks kuidagi nühitud, leidub siin-seal plekke. Eks selles autos on omamoodi lõunaid ka maha peetud ning vahest omalgi Mäkdoonaldsi tops kipub üle ääre ajama. Saaks tolmuimejaga ka üle käia siis oleks täitsa viisakas ja puhas seest.