Aud1 kirjutas:
s-roc kirjutas:
See neljarõngaline saksa ime kõlbab vaid uuest peast.
Kas on ka faktipõhist juttu tulemas või niisama lahmid? Kõik mis normaalselt hooldust saab, see ka kestab. Viis aastat olen C4-ja omanud, hooldusi korrapäraselt teinud ja kui eelmiste omanike leiutised välja jätta, siis ei saa üldse kohe kurta - täpselt selline auto nagu minul vaja, müüa ei kavatsegi.
Niisama lahmin? Noo, ei. Faktipõhist nii palju, et ma olen korra oma elus ühte neljarõngalist pidanud, kokku 9 kuud, ning kuulanud/näinud piisavalt kõrvalt kaaskannatajaid.
Selle teema võtab jube hästi kokku teisest teemast näpatud tsitaat:
l6vikuningas kirjutas:
- perfektsionisti õudusunenägu, kes soovib et autos kõik töötaks, sest igasugused kesklukud, airbagi tuled, abs, veojõukontroll ja sada muud otseselt sõitu mittetakistavat vidinat läheb alailma katki... ja lähevad ka mitte vaid 20a vanad detailid vaid ka need mida on juba vahetatud
Hooldamise-kestmise juttu ei ole mõtet rääkima tulla.. Hooldasin alati ja järjepidevalt enda autot ja alati vaid A-osadega ning seda ostest saati. Tulem oli ikka üks - korda ma teda ei saanudki. Seejuures kilometraaz oli mul 9 kuu jooksul ca 6-7k km.
15 a vana auto, mis võtab omaniku rahakotist ühes kuus (9 kuu jooksul) ei rohkem ega vähem kui 280€ ei ole küll mingisugune kestvuse etalon.