ValgeKotkas kirjutas:
McRicco kirjutas:
ValgeKotkas kirjutas:
Ja kui sina mnn isegi sebra ees kiirust maha isegi ei võta siis mina end süüdi tundma ei pea kui sa mu sebral alla ajad
Isegi isegi süüd ei tunne, aga ega muud ka siis enam ei tunne kui heal juhul täiesti katkisena haiglas lamad
Tuleb ikka natukene mõelda enne... Või võiks...vahel. Kuigi teinekord tekib mul tunne, et paljud inimesed on sellise tava minetanud.
Nüüd ma saan feimi...aga mehed, kas te (okei, just ValgeKotkas) seadusi olete lugenud? Ülekäigurajal on jalakäijal eesõigus. See tähendab seda, et kui sina oma kärakaga mööda tänavat 100-ga lendad ja näed inimest sebra juures seismas, siis pead sa aeglustama (jah, kasutama seda keskmist pedaali) ja auto peatama (see on siis, kui auto ei liigu enam). Arvesta sellega, et kui ajad jalakäija ülekäigurajal alla, oled 90% juhtudest ise süüdi ja kannad kahjud. 90% sellepärast, et ülejäänud 10% juhud võivad olla ka jalakäija süü- keelava fooritulega ülekäigurajale astumine näiteks. Reglueerimata ülekäigurajal langeb aga kogu vastutus autojuhi kaela. Mõtlemisest rääkides...siis ega esmanuriseja ka vist seda tava väga ei kasuta...
A ei ole üldiselt ju pole kuigi raske natuke hoogu maha võtta ülekäiguraja ees ja vajadusel pidurdada (eeldusel, et pidurid-värgid ikka kõik töötava ilusti. Muidugi on sitt lugu, kui pidureid pole.).
Enihau, mis juhtus- eile oli mingi veider päev. Mingid töllakad sattusid kõik järgemööda jalgu Jõhvi-Tartu maanteel. No ei osata sõita ühtlase kiirusega. Lasin stabiilselt püsikaga 95km/h kellal tulla, iga mingi vähe aja tagant sain järgi väiksemale kolonnile, mis mõnuga pendeldas- küll kiirendati kiirused 100-ni, siis järsku lasti hoog maha 75-ni ja sedasi ca 10km jutti (mööda ka ei saanud 3-4 autost korraga, kuna pidevalt tuli masinaid vastu). See ajas ikka päris närvi.