Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 06.05.2025 14:50

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 3278 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 219  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja.
PostitusPostitatud: 12.05.2009 20:10 
Kasutaja avatar

Naine pisikese kuu ajase tütrekesega haiglas, pisikesel räme köha loodan, et saab ruttu terveks, ja kui pole sada aastat üksi kodus pidanud olema siis nüüd on ikka väga imelik, ei oska nagu midagi teha väääga igav elu siin üksi. Ja siiin lihulas pole mõtet välja ka minna niikuinii kedagi kuskil ei ole...tühi uulits vaid...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.05.2009 23:05 
Kasutaja avatar

taurtz kirjutas:
Naine pisikese kuu ajase tütrekesega haiglas, pisikesel räme köha loodan, et saab ruttu terveks, ja kui pole sada aastat üksi kodus pidanud olema siis nüüd on ikka väga imelik, ei oska nagu midagi teha väääga igav elu siin üksi. Ja siiin lihulas pole mõtet välja ka minna niikuinii kedagi kuskil ei ole...tühi uulits vaid...

Palju õnne lapse puhul siis!
Küll ta terveks saab :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.05.2009 23:07 
Kasutaja avatar

Siller kirjutas:
taurtz kirjutas:

Palju õnne lapse puhul siis!
Küll ta terveks saab :)
Tänud! :) just suhtlesin naisega, pidi juba parem olema ehk nädalalõpus koju...pean ennast ruttu terveks ravima, et sellist jama enam ei juhtuks...tra need rohud kah ei aita...hakka või ise vanarahva tarkuste järgi teesid ja ravimeid keetma...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.05.2009 00:05 
Kasutaja avatar

Keegi kodus varmtusserit on teinud? Mul täna õnnestus. Nimelt sõin köögis ja järsku vannitoas ütles mingi tihend või toru üles ning hakkas sooja/kuuma vett täiega igalt poolt lahmama. Kuna esimese hooga ei leidnud seda kraani ka üles, kust kinni keerata, siis sai solberatud seal vee sees (toit jahtus laua peal) ning lõpuks kui kraani kinni sain, oli mingi tubli 3-4cm vett maas. Täna saab hambapesu jaoks vett vist kannus soojendada. Lill! :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.05.2009 01:04 

Käisin autoorienteerumisel ja krt, 2 mersu 15'' originaal ilukilpi tagasillalt vehkat teinud.... 66 maagilist diisel-kilowatti suutsid need hoogsamates kurvides minema lennutada. Ehk keegi leiab või kingib mõne õlle eest? :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.05.2009 08:39 
Moderator

antsa911 kirjutas:
Just leidsin oma vana kalaloa ülesse, nii hea meel, et see kehtib veel 21.05-ni. Täna kindlasti haugi vaatama jõepeale. :) Loodame, et terve talve puutumata seisnud püügivahendid ikka veel toimivad...

:P

Pilt
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.05.2009 09:36 

hommikul ärkasin palavikuga - luud ja lihased kõik kanged :S Liigutada ei saa ennast.. kurk valus, nina umbes :(
pluss veel kaks vinguvat ja haiget last....

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.05.2009 21:06 
Kasutaja avatar

päris asjalikud... sa tegeledki sellega muidu? või lissalt oma lõbuks tegid?

:P

mul ei juhtund eriti midagi, peale selle, et vb esmaspäevast saan tööle. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.05.2009 21:16 
Kasutaja avatar

antsa911 räägi lähemalt mitu kilo?
endal täna paar vikerforelli näkasid, miskised a`la 600g lendasid jõkke tagasi. a ja kellegi vana põhjaõng satus kah konksu otsa.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.05.2009 21:55 
Kasutaja avatar

Täna juhtus nii et lasin mootorsaega korduvalt kuskile naela.. Õnneks sain õhtul keti ikkagi ära teritatud, sugulasel aparaat olemas.. Siis kalameheõnnetus ka - mingi 4-5 suht korralikku havi läks otsast ära krt (püüdsin üleujutusel, pmst heinamaal - see on kala täis), lõpuks ühe sain siiski kätte, võis olla natuke alamõõduline aga sellest on küll juba pohlad :P Rohulant tuleb sellest kõrkjast läbi küll aga kui havi otsas on siis ikka nii lihtne pole :S

EDIT:
paneaga kirjutas:
Ma juba nädal aega iga õhtu olen nokitsenud, et aiakiiku valmis saada.
Eile õhtul sai lõpuks tehtud.
http://static1.album.ee/files/791/54/la ... 5_ZOP5.jpg

Ahsa kuradi kurat, mul ka plaanis see valmis teha, nädal aega läks?? Ma lootsin et mingi päevaga peaks ikka ära tegema :P
Mul puudki veel langetamata selle jaoks rsk.. Homme teen selle osa vähemalt ära.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.05.2009 22:23 
Kasutaja avatar

insche kirjutas:
paneaga kirjutas:
Ma juba nädal aega iga õhtu olen nokitsenud, et aiakiiku valmis saada.
Eile õhtul sai lõpuks tehtud.
http://static1.album.ee/files/791/54/la ... 5_ZOP5.jpg

Ahsa kuradi kurat, mul ka plaanis see valmis teha, nädal aega läks?? Ma lootsin et mingi päevaga peaks ikka ära tegema :P
Mul puudki veel langetamata selle jaoks rsk.. Homme teen selle osa vähemalt ära.

siukse asja peale nädalat nüüd kül lei lähe :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.05.2009 23:40 
Kasutaja avatar

Antsa

Valgusta veidi kala suhtes tõesti :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.05.2009 01:54 

Faaaakkkkkk.Arvuti kõllid läksid poole laulu pealt peeti. :waah Paar aastat siis kestis see 5.1 sistem :help Osta veel kartulist logitechi kõllid.Parandatakse ka kuskil selliseid asju või targem uued osta? :uhoh

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.05.2009 01:59 
Kasutaja avatar

Säuts kirjutas:
Faaaakkkkkk.Arvuti kõllid läksid poole laulu pealt peeti. :waah Paar aastat siis kestis see 5.1 sistem :help Osta veel kartulist logitechi kõllid.Parandatakse ka kuskil selliseid asju või targem uued osta? :uhoh
Oleneb mis viga on, aga targem uued osta kuna remondi pealt läheb papp ju neile otse oma tasku ja hinnad kirved, et raskel ajal ellu jääda. Parem vaatad kuskilt uued ja saad garantiid kah aasta või rohkemgi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.05.2009 02:08 

C4V6 kirjutas:
oleneb mis nendega juhtus

Ilget kuminat hakkas vuuhvrist tulema. :lol Selline urin või säärane noh.Maksid mingi alla tonni paar eeku.Oleneb jah mis see remondi hind tulla võib ja kas on mõttet lasta parandada.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 3278 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 219  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis