Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 21.12.2025 14:45

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 12795 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 521, 522, 523, 524, 525, 526, 527 ... 853  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2013
PostitusPostitatud: 07.08.2013 23:25 
Kasutaja avatar

No visand tagantjärgi see narre siis...
Hullult ära tyytab see hooplemine, kui k6vad siinsed foorumikasutajad oleksid, kui nad vaid viitsiksid ja saaksid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.08.2013 23:48 

TMF kirjutas:
No visand tagantjärgi see narre siis...
Hullult ära tyytab see hooplemine, kui k6vad siinsed foorumikasutajad oleksid, kui nad vaid viitsiksid ja saaksid.

Oppaaa...üllatus sulle äkki, aga see ei oleks mul esimene kord, kui ma keset liiklust autost välja astun, et ajukääbikutelt aru pärida. Niiet hoia oma lõks kinni, kui ise sitahäda oled ja selline asi müstika tundub.

Edit: lisan, et vägivaldseks pole siiani asi läinud. Aga ei ole selline pussy, et enne vaatan, kas teises liikuris on jõmm või nohkar. Kui hing on täis, siis käib see tuimalt. Mulle lihtsalt ei meeldi selline ülbitsemine liikluses.

Viimati muutis Harry_R, 08.08.2013 00:05, muudetud 2 korda kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.08.2013 23:56 
Kasutaja avatar

Kurdan siis ka rasket elu. Tulin naisega puhkama vormsi saarele, praamipealt maha sõites hakkas vihma sadama. Ok, pole hullu, enamus mis vaatamist väärib on nagunii autoga enamvähem kätte saadav. Hui ongi, vihm jäi järgi käisime käisime kohalikus ainsas söögikohas söömas. Söök enamvähem. Vaatamist väärt asjade juurde viib pea alati ca 2,5 km pikkune metsarada mis on m-paketiga e46 jaoks enamasti liigne punnitus. Ilm on iseenesest kuum aga vesi on kuradi külm. Nüüd oleme lõpuks toas koos vähemalt 250 sääsega. Lisaks sellele kõigele andis metsarada autole kuskil piisava paugu et vahepeal viskab välisõhu temperatuuriks -22,5 ja bmw lükkab automaatselt kondipumba tagant. Puhkus my ass, tahaks tagasi Tallinna.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2013 00:29 
Kasutaja avatar

@Harry_R - Foorumis oma hädasid kurta on ikka etem, kui selle narriga bumerangi visata. Stahäda oled ise, et selliseid probleeme lahendada ei suuda. Mine buduaari v6i naisteka foorumisse. Sealt leiad omale abilisi ja kaasakaagutajaid...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2013 00:52 

TMF kirjutas:
@Harry_R - Foorumis oma hädasid kurta on ikka etem, kui selle narriga bumerangi visata. Stahäda oled ise, et selliseid probleeme lahendada ei suuda. Mine buduaari v6i naisteka foorumisse. Sealt leiad omale abilisi ja kaasakaagutajaid...

Ah sitahäda, sina jälle siin. :) Sa tule näita mulle ette, kuidas seda bumerangi visata ja kui hakkama ei saa siis hüppa buduaari küünevärvide üle arutama. Lilla võtad järgmiseks?
Ootan sinu lahendust nüüd asjale. Kui härra sõidab ees/kõrval 90'ga ja minu masin üle 90'ne välja ei lähe, siis paluks lahendust, peale bumerangi. Rammin teelt välja? Sul vist on ajumahtu sama palju, kui su Volvol töökindlust.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2013 01:04 
Moderator
Kasutaja avatar

Üksteisele halvasti ütlemiseks kasutage PS, püsigem siiski teemas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2013 01:11 

Dinks kirjutas:
Üksteisele halvasti ütlemiseks kasutage PS, püsigem siiski teemas.

Jah, tahtsin just lisada seda, aga tubli moderaator jõudis ette.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2013 01:44 
Kasutaja avatar

Voyager tüüpi buss hakkas jälle üha enam meeldima, ülimõnus tiksuda ja õlle libistada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2013 10:56 
Kasutaja avatar

Harry_R kirjutas:
Juhtusin täna ikka erilise oinaga kokku. Sõitsin Scanniga rahulikult oma sõitu, kui mingi punane Pesoo 307 univeraali käkk mulle ette reastus Smuuli teel. Ok, tavaline asi. Sõitsime oma sõitu edasi, keerasime alla kanalisse, kui juba selle allasõidu peal ta mul ees pidurdama hakkas. Mõtlesin, et äkki ongi mingi slang, kes kiiremini ei julge sealt alla minna. Ka suht tavaline asi. Jõudsime kanalisse, keerasin kiirendus reast esimesse ritta, et temast mööduda, kui tainas mulle ette keerab ja pidurab....wtf? Ok, äkki ei näinud, ikka juhtub. Suund sisse ja teise ritta, tra sama jama. Tõmbasin siis kolmandasse, sinna keeras samuti ette ja pidurid põhja kohe, mul samamoodi, lisaks rool vasakule, et tagant sisse ei paugutaks. Siis lõi ikka sita keema, hakkasin raisale järgi ajama, aga kuramuse neegrid on veokite kiiruse 90 peale piiranud ja ei saanud temast mööda, et ta kinni pidurdada ja sellisele käitumisele selgust saada. Kuigi seda poleks vist nagunii juhtunud, nahk oleks eniveis lestad teinud. Kõrvale sain, aga ette ei jõudnud. Oinal oli nägu naeru täis ja millegipärast keskmine sõrm püsti.
Tra, mu 46 suurusega padruni narre oleks ta küljeklaasi kakras sobinud, mis käepärast kohe võtta on autost mööda minnes :angry Või oleks mul kaamera klaasi peal olnud, siis ma oleks südamerahus viimase pidurdamisega talle tagant sisse lajatanud. Pole nagu varianti, kes süüdi oleks jäänud, sest kogu asi oleks algusest lõpuni videos olnud. Muideks üks selline tainapea sai 3 nädalat tagasi kanali lõpus ära lõpetatud. Minu auto kahjud olid 4 veljepoldi plastkapslit kahe euro väärtuses, temal esiuks, tagauks, tagatiib jne + ise jäi süüdi.
Niiet härra, kui te peaks seda lugema, siis su auto ja nägu on mul meeles ja narre on ka alati autoga kaasas.

tundub nagu kaks ühesugust oinast trehvasid samalajal ühele trassile. Laagna teel 90kmh sõiduautot taga ajamine ei kõla just eriti mõistliku tegevusena.
Ja kui sul selliseid situatsioone sinu jutu järgi korduvalt ette tuleb siis peaksid ehk oma enda sõidu võtted kriitilisema pilguga üle vaatama või lased endale vähe kangemad rohud välja kirjutada siis ei pea iga "ülbiku" pärast oma kabiinist välja jooksma?
Sinusugune idikas tuleks päevapealt lahti lasta või peaksid ise otsima mingi töö kinnisel territooriumil. Linnaliikluses sa ilmselgelt mingil põhjusel hakkama ei saa.
Kahjuks näeb kogu linn välja nagu suur ehitusplats ja veokad peavad tahes tahtmata tänavatel ringi liikuma, aga ei maksa endale ettekujutada nagu sõidaksite kusagil kruusakarjääris. Linnatänavatel on sõidurajad ja võiksite liigelda nende piires. Ma sõidan igapäev Sõle ja Kopli tänaval ning see on juba reegliks kujunenud, et poolsaarelt tulevad kruusakärud sõidavad poole rattaga vastasuuna vööndis, kui nad mingil müstilisel põhjusel äärmisel vasakul rajale on sattunud. Rääkimata sellest, et ei suudeta isegi paremale sõidurajale ära mahtuda. Tundub nagu kolohoosist lahti lastud endised traktoristid on tööle võetud. Kabariidi tunnetust ei ole, pikivahe on tõenäoliselt võõrsõna ja 30 ala tähendab, et 30 tuleb juurde vajutada. Ülekäigurajad ei tähenda mitte mingil juhul hoo maha võtmist rääkimata peatumist, sest seismajäämine tähendab kindlasti suuremat kütuse kulu ning paarimees saab selle võrra rohkem koormaid kirja ning suurenenud kütusekulu võrra ei ole võimalik isiklikuks tarbeks enam kütust varastada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2013 15:03 
Kasutaja avatar

ison.ts kirjutas:
Harry_R kirjutas:

tundub nagu kaks ühesugust oinast trehvasid samalajal ühele trassile. Laagna teel 90kmh sõiduautot taga ajamine ei kõla just eriti mõistliku tegevusena.
Ja kui sul selliseid situatsioone sinu jutu järgi korduvalt ette tuleb siis peaksid ehk oma enda sõidu võtted kriitilisema pilguga üle vaatama või lased endale vähe kangemad rohud välja kirjutada siis ei pea iga "ülbiku" pärast oma kabiinist välja jooksma?
Sinusugune idikas tuleks päevapealt lahti lasta või peaksid ise otsima mingi töö kinnisel territooriumil. Linnaliikluses sa ilmselgelt mingil põhjusel hakkama ei saa.
Kahjuks näeb kogu linn välja nagu suur ehitusplats ja veokad peavad tahes tahtmata tänavatel ringi liikuma, aga ei maksa endale ettekujutada nagu sõidaksite kusagil kruusakarjääris. Linnatänavatel on sõidurajad ja võiksite liigelda nende piires. Ma sõidan igapäev Sõle ja Kopli tänaval ning see on juba reegliks kujunenud, et poolsaarelt tulevad kruusakärud sõidavad poole rattaga vastasuuna vööndis, kui nad mingil müstilisel põhjusel äärmisel vasakul rajale on sattunud. Rääkimata sellest, et ei suudeta isegi paremale sõidurajale ära mahtuda. Tundub nagu kolohoosist lahti lastud endised traktoristid on tööle võetud. Kabariidi tunnetust ei ole, pikivahe on tõenäoliselt võõrsõna ja 30 ala tähendab, et 30 tuleb juurde vajutada. Ülekäigurajad ei tähenda mitte mingil juhul hoo maha võtmist rääkimata peatumist, sest seismajäämine tähendab kindlasti suuremat kütuse kulu ning paarimees saab selle võrra rohkem koormaid kirja ning suurenenud kütusekulu võrra ei ole võimalik isiklikuks tarbeks enam kütust varastada.

Sul on küll vist mingi isiklik vimm rekkameeste vastu :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2013 15:09 
Kasutaja avatar

mj6u kirjutas:
Lisaks sellele kõigele andis metsarada autole kuskil piisava paugu et vahepeal viskab välisõhu temperatuuriks -22,5 ja bmw lükkab automaatselt kondipumba tagant.

Sõitsid paremal logariotsas oleva välistemp. anduri puruks.
Hind ca 20-30€

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2013 16:13 

Higistanud olen päev otsa. See eesti kliima on ikka lollakalt muutlik.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2013 16:23 
Kasutaja avatar

jyrxxx kirjutas:
ison.ts kirjutas:
Harry_R kirjutas:

.........

Sul on küll vist mingi isiklik vimm rekkameeste vastu :D

Ma päris nii ei ütleks. Suured masinad hakkavad rohkem silma eriti, kui need vastasuunavööndis sulle vastu sõidavad või kaherealisel keset mõlemat sõidurada laiutab.
Lolle on muidugi igasuguste masinate roolis. Vahel käitun ka ise liikluses valesti. Aga sellist mõtet ei ole kunagi pähe karanud, et hakkaks nüüd kedagi taga ajama või ette sõites pidureid blokki vajutama. Targem annab järele. Kui keegi väga pinda käib võib ju alati sellele liiklusliinile traati tõmmata.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2013 16:31 

ison.ts kirjutas:
Harry_R kirjutas:
Juhtusin täna ...

tundub nagu ...

pesoo mees on vist leitud? :D
kallurid teevad tegelikult igalpool mingeid imeliigutusi... enamuses ilmselt endised takso-/bussijuhid.
ilmselt sellepärast ronivad sõles teisele reale, et seal on vähem auke/kaevuluuke ja on 2 rida sujuvama liiklusega. igasugu stjopadel on kombeks ju ilma suunata või äkkpidurdusega kuhugile aguli vahele keerata või siis sealt välja keerata sõle/kopli tänavale.
Kütusekulu asjus on sul osaliselt õigus. pidev koormaga pidurdamine ja seejärel uuesti hoo üles saamine paneb kulule ikka päris tugevalt otsa kuid alati ei tähenda see seda, et vähem saab omale võtta vaid näiteks päris paljudes firmades elab ülemus kulu osas kukil. Ja näita mulle inimest kes viitsib pidevalt seda siunamist kuulata mingi a'la 2L/100km kõrgema kulu kohta?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.08.2013 17:45 
Kasutaja avatar

+37 ja cabrio on meeldiv kooslus, juba teisel päeval ravin vasaku käe põletust :kill

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 12795 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 521, 522, 523, 524, 525, 526, 527 ... 853  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis