ison.ts kirjutas:
vokipann kirjutas:
sotsid tegid selle liigutusega nii mõnelgi inimesel valiku tegemise eelolevatel valimistel lihtsamaks. Ma ise pigem valiks umbkeelse keskerakonna Fedja lasnamäelt, kes on eestis sündinud. Aga teistest riikidest meie poliitikasse sisseimbunud tegelasi kohaliku elu korraldama minu käsi valima ei tõuse. Liiga palju selliseid näinud, kes üritavad meid elama õpetada. Meie oma targutajatestki juba üsna tüdinud...
Järgmine puhtasüdamega ajakirjanik ja meedia tegelane. Kohe tuleb silma ette õigluse eest võitlev TV3 uudised, kes keskerakonda rapsisid, kui need mingid plagud majaseintele tõmbasid riigi rahade eest. Süüdistasid ja kusjuures päris õieti neid ahve riigiraha varguses. Ja samas jooksutavad sama riigi raha eest tellitud Savika kepikõnni ja tallina jooksu reklaame. Nüüd siis kõlbab varastatud raha väga hästi vastuvõtta?
Ja kuidas meil on lood riigis varguses kaasosalemisega?
Ma ei kipuks isegi hea meelega valima "mingit immigrandist neegrit", aga kui ma peaksin panema kõrvuti Abdul Turay, kes on oma ajaga siin olles õppinud meie kultuuri ja keele selgeks ning kes kirjutab päris tihti, vahel täitsa huvitavaidki, arvamuslugusid ja mingisuguse Fedja, kes jätkuvalt usub, et Eesti peaks olema okupeeritud ja tema vaarisa käis meid vabastamas, vahel, siis siin ei ole mingit kahtluski, kelle peaks valima.