Toivoku kirjutas:
fabre kirjutas:
Mis siin imestada, tänapäeva autod väga ökod. Sõidan Škoda 2.0 diisliga, kui maanteed rohkem, siis kütusekulu 4 ringis sajale. Viimane paagitäis oli 45l ~1200km.
Ma isegi ei unista,et saaks 35 euroga rohkem kui 2 päeva sõita

Ei ole mul miskit tänapäevast autot

MartinD sõidab ainult 90 toyotadega millel 3sge on olnud kapoti all. Mr2 ja gen5 celica võtsid 8-9 linnas mõistlikult vuristades, mõlemal sama mootor 115kw. 4 kuud gen 6 celica 129 kw näitas priskemat kütusekulu. Eks erksam oli ka, jalg ka kohe raskem aga ka üle 12 liitri välja ei pressinud. Seega 35 eurot on ca 210 km lõdvalt, õika ja ltkh vahel on veel rahulik 70 alas ühtlane tiksumine, vaevalt üle 8-9 tuleb.
Sõita on tore ja üksvahe olin iga neljapäev kohal siis loomulikult selline eelarve lendab jupess. Aga mingi aeg pean sellest kindlasti kinni. A viimased 1,5 nädalat olen seda maad enamsti jala pannud, teine auto läks minema.
1.9 tdi peale olen isegi mõelnud, teoorias saaks mingit kütusekompi kui hästi küsida aga ma ei tea. Terve lapsepõlv toyotside pilte vahtides on vist mingi trauma tekitanud

eelmise tööandja salongist väljadõidetud auto võtmed oleks vist pidanud rõõmustama... Aga kuna kupee, toyots ja 3sge ei olnud siis jättis külmaks

saaks supra mk4 ka veel endale siis võiks mind kasvõi omen kirstus õllekeldri puhkama viia.