Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 15:15

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 39 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: NEZ DRIFT Championship 16-17.08 @Auto24ring,Audru
PostitusPostitatud: 17.08.2013 23:45 
Kasutaja avatar

Reklaam oli ülikõva tehtud aga senistest driftiüritustest kõige kehvem minu ja sõprade jaoks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.08.2013 23:58 
Kasutaja avatar

Kõik oli väga viis.
Mullahunnik ei sobi siis tuleb VIP pilet leiutada kuskilt, aga ausalt võin ütelda, et see oli olemas endal ja eelistasin mullahunnikut kuna sealt nägi IMHO paremini kogu driftitavat rajaosa. Samas igakord ka mullahunnik pole. See on a24ring-i oma teema, et seal mullahunnikud ja kes teab kuidas see ürituse sinna organiseeriminegi välja nägi. Igal juhul on see üsna tavaline, et rahvas kuskil raja ääres, olgu see pind jalge all siis milline tahes.
Mina igal juhul jäin väga rahule. Pauside ajal kõndisingi terve selle pika osa VIP parklasse ja uudistasin boksi alas ning kui algas uuesti, jälle tagasi. Oleks võinud ka auto mullahunniku juurde parkida, aga seal käis lõpuks siuke manööverdamine, et ei aitäh :). Mingi bike vend otsustas ka vahepeal peeneks lasta killu peal. Tervitused (ja edu) talle!
Üldiselt, et see ongi Eesti ja Eesti driftiüritused ongi alles arenemas endiselt... ei annagi võrrelda välismaaga endiselt.
Leian ka, et kui oled tõsine driftifänn siis vaatad ilusti ära olenemata kohast, ilmast ja pmtslt üldse tingimustest.

Tribüünide osas ka, et Lätis Biekerniekil on need olemas ja need alati ülerahvastatud ja nii oleks ka sel üritusel raudselt juhtunud. Ka Biekerniekil vaatan üritust mujalt kui sealt kus tribüünid, nii et eks kõigil ole oma eelistused :).

Saab24 - Saab originaal varuosad & muu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.08.2013 00:17 
Kasutaja avatar

Vip alas ei näinud ju absull üritust. Kuidas ma saan toimuvaga kursis olla kui ma sõitjaid ei tea. Kes mis kohal on ei tea. Lihtsalt vaatan kuidas autod tulevad ja lõpuks ei saa aru mis toimub. Mingi vend paneb korra muru peale juba rada kinni tuleb puksiir kohale. Täiesti ebareaalne! Päev otsa seisin seal aru ei saand mis toimus. Mingit pinget ei tekkinud ja päeva lõpetuseks oli väss ka veel peal seismisest. ma rohkem ei viitsi vaielda aga rohkem ma oma aega ei kavatse raisata sellisele non sensile kui oleksin võinud oma puhkepäeva nautida ja midagi asjalikku korda saata.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.08.2013 01:09 
Kasutaja avatar

Selge! Chill :) ei vaidlegi, nagu ütlesin, kõigil oma arvamus :).

Okei aga järgmistele kommenteerijatele: kas Audru oli halvem kui slow speed Tabasalu või Haapsalut vaadata? Minu jaoks oli üks positiivne osa just see, et seal toimus ja need kiirused ning drifti pikkused...
See jäi eelmises kommentaaris mainimata. Ütleks isegi, et annab Eesti driftiüritustele Audru väga palju juurde.

Saab24 - Saab originaal varuosad & muu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.08.2013 02:04 
Kasutaja avatar

Minu arvates on audru rada teistest ikka pika puuga üle. Laitse,tabasalu ja ülejäänd lennuväljad on olnud ikkagi väga aeglased rajad. Audru rajal olid kiirused ikka korralikud ja esiotsa mehed tegid väga rajusid sõite :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.08.2013 02:40 

maika kirjutas:
Täielik pettumus. Esimest korda elus sai drifti üritusel käidud ja mingisuguseid emotsioone see minus küll ei loonud. Pea sama mis ülemistel kummi toksimas käia. Pealtvaatajate poole pealt oli asi ikka väga masendav. Maksta 12.- € et seista kuskil mulla hunniku otsas ja mitte midagi kuulda mis kõlaritest tuleb, ning rajast sadakond meetrit eemal olla. Minnes ootasin ikka mingisugust elamust asjast aga see oli küll niisama aja parajaks tegemine. Vb kellegile meeldis aga mina rohkem taolisele üritusele ei lähe.

Kui vana sa oled ja mis auto üritustel sa varem küäinud oled?
:rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.08.2013 03:00 

Ülemistel

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.08.2013 03:06 
Kasutaja avatar

22 ja striidi avakal ikka mis on kordades huvitavam mu arvates. Ärge nüüd võtke kohe kõike nii isiklikult, mina leian et oleks seda 8+ h mis ma seal seisin targemalt kasutada ja ei saanud üritusest miskit elamust.

tribüünid raja ääres, mõnus ülevaade rajale ja midagi meeldejäävat kogu eluks :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.08.2013 11:14 
Kasutaja avatar

Kõige parem oli haapsalu maantee pool liivavalli otsas, super ülevaade. ainult, et tuul keerutas liiva ja istuda ei kannatanud, püsti polnud viga

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.08.2013 11:50 

Maika, ei ole mõtet võrrelda Gatebil'i sellega mis Eesti NEZ oli. (kui Sa ei võrrelnud, siis sorry)
Väga hea üritus, hommikul sai koht liivavalli otsas ära võetud, kõlaritest oli kuulda kogu aeg mis toimus, rada oli väga hästi näha. Ainuke asi mis häiris oli see liiva lennutamine tuule poolt. Aga ei midagi hullu. Väga viis üritus!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.08.2013 13:44 

maika kirjutas:
Täielik pettumus. Esimest korda elus sai drifti üritusel käidud ja mingisuguseid emotsioone see minus küll ei loonud. Pea sama mis ülemistel kummi toksimas käia. Pealtvaatajate poole pealt oli asi ikka väga masendav. Maksta 12.- € et seista kuskil mulla hunniku otsas ja mitte midagi kuulda mis kõlaritest tuleb, ning rajast sadakond meetrit eemal olla. Minnes ootasin ikka mingisugust elamust asjast aga see oli küll niisama aja parajaks tegemine. Vb kellegile meeldis aga mina rohkem taolisele üritusele ei lähe.

Täiesti nõus!!!Rohkem mina isiklikult sinna enam ei lähe!!!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.08.2013 14:16 
Eliit

Ma arvan pigem seda, et kuna asjal oli nii suur reklaam, siis sinna ronisid ka kohale need, kes muidu pole elusees ennem driftil, dragil jms üritusel käinud. Ning sellepärast vinguvad nagu eided, kuna ei tea et motorspordis asi käibki nii. Igaltpoolt on kuulda negatiivseid arvamusi selle kohta.

See ongi motorsport, et asjad venivad vahepeal. Tehnika laguneb jms. Mina sain küll kõik informatsiooni kätte, mis vaja sõitjate jms kohta. Jah, tean ka omast käest natuke autodest ja sõitjatest. Täiesti asjast mitte jagavale võhikule ei jõua kommentaatorid kõike selgeks teha ju.

Ilm oli ilus, kiirused oli suuremad kui mujal, rahvast oli palju, masinad olid uued ja huvitavad. Vaade rajale oli hea valli pealt ning samuti oli seal muru pealt suhteliselt mugav ikkagi lebotada ja tossuvaatemängu nautida. Keegi ei käskinud ronida muldvalli otsa või siis bokside juurest vaadata, et ebamugav oli ja kehv vaade.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.08.2013 17:18 

Käisin isegi esimest korda drifti võistlusel, kuid mitte suure reklaami pärast, vaid sellepärast, et siiani sai minek pidevalt edasi lükatud. Minu arust oli küll väga vinge üritus. Põnevust oli, suitsu oli, häält oli ka, mis sa muud ikka tahad. Jah, tunnistan, et tõesti oleks võinud mingisugused tribüünid olla, kuid järgmine kord teada, et tuleb toolid kaasa võtta lihtsalt :D.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.08.2013 17:48 

m2giorav kirjutas:
Käisin isegi esimest korda drifti võistlusel, kuid mitte suure reklaami pärast, vaid sellepärast, et siiani sai minek pidevalt edasi lükatud. Minu arust oli küll väga vinge üritus. Põnevust oli, suitsu oli, häält oli ka, mis sa muud ikka tahad. Jah, tunnistan, et tõesti oleks võinud mingisugused tribüünid olla, kuid järgmine kord teada, et tuleb toolid kaasa võtta lihtsalt :D.

Mul koguaeg kokkuklapitav tool pagassis, binokkel oleks ainult puudu jäänud. Ei käinud küll ise kohapeal ja ei tea, mis raja osal siis lõpuks sõideti, aga kui keegi peaks 180ga külg ees minu suunas tulema siis ma oleks ka parema meelega kaugemal ja ega igale poole ei saa ka betoon seina teha.

See idee tekkis vähemalt seda videdot vaadates. 3.25 minutit siis täpsemalt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.08.2013 18:05 
Kasutaja avatar

Minupoolt ka mõned pildid
Kuna pressipassi polnud, siis tuli hakkama saada sellega mis oli
Pilt

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 39 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis