Raikzz kirjutas:
Aular kirjutas:
Mul naine käib igapäev 60km edasi tagasi tööl ja nädala kütuse peale kulub kuskil 120 euri. Sinna sisse arvestades veel nädalas mõned korras poes.(Elame ~7km linnast väljas)
Nii , et ma ei ütleks 35 euri 2päeva oleks utoopia
Palk peab päris suur olema kui tasub ca 500eur kuus bensule kulutada tööl käimiseks
Eks oleneb autost ka 35 eurot 2 päeva on jämedalt lambi autoga 130 km päev. Iseenesest ei ole palju kui kaugemal elada. Kui orjasin mingit müügifirmat siis tööle-tagasi linnast välja, omasõidud ja eesti sisesed pidevad töösõidud kasvatasid kilometraasi keskmiselt mingi 5000 km kuus. Keskmine kompu järgi oli 7,2 liitrit ehk siis mingi 468 raha vist asutusele per kuu. Kui töö asuks linnast väljas mingi 30 km alates edasi tagasi siis ei viitsiks ise seda lõbu kinni maksta küll

Juhtus täna seda, et käisin hommikul devoris tarvikuid toomas jala vihmaga. Ootasin järtsus mingi 20 minti kindlasti, 10 minti sellest mingi titt kisendas ja roomas mööda sitast põrandat ringi, järelvalve väga ei tegelenud. Mul on imikute vastu midagi aga kui lampi kisendada lastakse

Siis tõin Roccast nädala söögi käe otsas ära ja see ringkäik väsitas nii, et viskasin pikali ärkasin kell 21.30 vms. Garaaž jäigi ära täna