Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 18.05.2025 12:00

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126 ... 347  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mobiiltelefonide arutelu
PostitusPostitatud: 19.08.2013 20:53 

Rauno. kirjutas:
Ööga 10% on kuidagi väga palju ju. Ma laadisin eile õhtul täis ja täna töölt koju minnes oli 98% akut. Hommikul ja lõuna ajal sai korra netis käidud, muu aeg telefon seisis.

Mis telefon.

Ma seda juttu eriti ei taha uskuda aga kurat teab. Ikka nutikas?
Vana telefon millel 10 läks oli se xperia arc. 2a vana juba ka, aga saast vana ics androidiga junn ja see isegi ei jopksutand välja seda.

Kes tahab võib ära osta. Klaasis mõrad aga kasutamist väga ei sega ja töötab. Tühjaks lastes on algul väle ka. Mälukaarti ei anna, sisemälu tal vähe, midagi 300mbga. Kommiraha eest annan ära.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.08.2013 21:04 

Nokia 920 on ja wifi oli öösel ainult sees.
Igatahes tuli amber update telefonile ka ära, vähemalt saab nüüd telefoni teist pidi keerates vaigistada. Asi millest tõeliselt puudust tundsin

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.08.2013 21:08 

Rauno. kirjutas:
Nokia 920 on ja wifi oli öösel ainult sees.
Igatahes tuli amber update telefonile ka ära, vähemalt saab nüüd telefoni teist pidi keerates vaigistada. Asi millest tõeliselt puudust tundsin

Nojah windows phonel pole oluline palju aku peab :D
See vaigistamise funkts on hea jah. Mul veel see et vastu võtmine käib kõrva juurde tõstes ja kui telefoni laualt võtad jääb helin tasemaks. Super funktsioonid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.08.2013 22:37 

Rauno. kirjutas:
Ööga 10% on kuidagi väga palju ju. Ma laadisin eile õhtul täis ja täna töölt koju minnes oli 98% akut. Hommikul ja lõuna ajal sai korra netis käidud, muu aeg telefon seisis.

Mul Xperia S. Enne oli ööga nii 3-5%, peale tarkvara uuendust viimasele versioonile läheb ööga 10% lõtva ära. Pikema magamisega 20 ka :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.08.2013 11:03 

Alwayslate kirjutas:
rainerros kirjutas:
rainerros kirjutas:
Nokia Lumia 800.

Kellegil äkki mõne telefoniga sama probleem olnud.
Helistades või mulle sisse helistades kõne ajal ei tööta telefonil ükski nupp, pilt täiesti pime ning kõne kinni panna ei saa, kõne lõppeb ainult siis kui teisel pool olev isik kõne lõpetab. Ennem kui remonti viin, uurin äkki keegi teab mis andur vms. võib jamada.

Probleemile lahendus leitud. Ei pannudki tähele, et viga algas sellest kui panin kaitsekile ekraanile. Lõikasin ülevalt paremalt väikese nurga ära ja nüüd töötab köik väga hästi.

Eemm mitte paha pärast ,aga miks gorilla klaasiga ekraanile veel kaitsekile ?

Ei ole see gorilla klaas mingi ime asi, koos võtmetega tasku pannes tulevad ikkagi kriimud peale ja katki läheb ta samamoodi. Natuke on ainult tugevam.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.08.2013 12:33 
Moderator
Kasutaja avatar

eestirula kirjutas:
Alwayslate kirjutas:
rainerros kirjutas:
rainerros kirjutas:
Nokia Lumia 800.

Kellegil äkki mõne telefoniga sama probleem olnud.
Helistades või mulle sisse helistades kõne ajal ei tööta telefonil ükski nupp, pilt täiesti pime ning kõne kinni panna ei saa, kõne lõppeb ainult siis kui teisel pool olev isik kõne lõpetab. Ennem kui remonti viin, uurin äkki keegi teab mis andur vms. võib jamada.

Probleemile lahendus leitud. Ei pannudki tähele, et viga algas sellest kui panin kaitsekile ekraanile. Lõikasin ülevalt paremalt väikese nurga ära ja nüüd töötab köik väga hästi.

Eemm mitte paha pärast ,aga miks gorilla klaasiga ekraanile veel kaitsekile ?

Ei ole see gorilla klaas mingi ime asi, koos võtmetega tasku pannes tulevad ikkagi kriimud peale ja katki läheb ta samamoodi. Natuke on ainult tugevam.

Mul on 800 jaanuarist saadik. Kogu aeg koos võtmete ja muude asjadega taskus olnud. Pole kriimu poegagi. Enne tulevad võtmetele kriimud peale :D
Loomulikult ei soovita ma kellelgil teisel seda teha :P

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.08.2013 12:35 

Võtmetega ühte tasku nutitelefoni panna on muidugi kõige targem tegu ka :kill
Ise suutsin N7 gorillale kriimu peale saada kui liiva rannas pealt maha pühkisin. Sattus tuulega natuke peale kui Spotifyst lebomise kõrvale muusika mängis. Liiva sees leidub nii peeneid ja suure tihedusega kristalle, et seee on loog, et liiv võib seda teha. Üks pisike kriim tuli peale, liiva oli palju.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.08.2013 12:43 
Moderator
Kasutaja avatar

RustyZ kirjutas:
Võtmetega ühte tasku nutitelefoni panna on muidugi kõige targem tegu ka :kill
Ise suutsin N7 gorillale kriimu peale saada kui liiva rannas pealt maha pühkisin. Sattus tuulega natuke peale kui Spotifyst lebomise kõrvale muusika mängis. Liiva sees leidub nii peeneid ja suure tihedusega kristalle, et seee on loog, et liiv võib seda teha. Üks pisike kriim tuli peale, liiva oli palju.

Ma ostsin selle 800 puhtalt proovimise pärast. Väike lootus oli,et ma suudan selle ära hävitada ja saan parema peale edasi kolida,aga see rsk ei sure kuidagi. Pole kordagi kokku jooksnud,ega midagi. Korra andsin ühele aastasele mängida,see ei suutnud ka seda ära tappa. Ilmselt kui asjale vägivallaga läheneda siis saaks tast lahti küll,aga ma üritan ikkagi tava kasutuse piires vaadata kaua ta kestab.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.08.2013 14:43 
Kasutaja avatar

Omal sama kogemus IPhone`iga. Igalt poolt on alla kukkunud ja peale astutud ikka töötas nagu uus. Lõpuks kukkus nüüd merre, a tõenäoliselt töötab seal ka edasi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.08.2013 14:49 

Roudreidz kirjutas:
Omal sama kogemus IPhone`iga. Igalt poolt on alla kukkunud ja peale astutud ikka töötas nagu uus. Lõpuks kukkus nüüd merre, a tõenäoliselt töötab seal ka edasi.

Oleks seal levi ka, saaks tuukritele maha ärida ehk..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.08.2013 20:24 

Roudreidz kirjutas:

See ainult aja küsimus millal ta ära hakkab surema, kuna soolane vesi on palju halvem, kui mage vesi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.08.2013 20:29 
Kasutaja avatar

Mu S4'l on ka Gorilla Glass 3 ja hoian väga ettevaatlikult, kuid siiski mõned peenikesed kriimud peale tekkinud mida päiksega näha. :neutral: Samas kilet ka toppima ei hakka, mu arust teeb ekraani kasutamise ebamugavaks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.08.2013 16:02 
Kasutaja avatar

Samsung galaxy note2. Väga hea telefon, sümpaatne silikoonidega kuularikomplekt. Aga sound... võrreldes igivana sonyericsson walkmaniga väga mannetu. Kuidas parandada? Teised kuularid? Mõni muu player?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.08.2013 23:01 
Kasutaja avatar

Keegi CAT B15-ga on kokku puutunud? Arvamused, head vead jms?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.08.2013 17:21 
Kasutaja avatar

Google Play-s peaks ju neid sadu olema...
Edit: Vali ainult välja https://play.google.com/store/search?q= ... apps&hl=et

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126 ... 347  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis