Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 06.05.2025 12:31

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 3278 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 219  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja.
PostitusPostitatud: 14.05.2009 08:20 
Moderator

Umx juba küsis ka MSN-is, et mis koletise sa kätte said :D. Tegelikult on see väga tilluke havipoiss, tugevalt alamõõduline. Ainuke saak tollel päeval, sedgi meelitasin nii 5 minutit, sest korra ujus kaldasse ja napsas landile järgi kui veest seda välja tõstma hakkasin, siis tükk aega passis uut võimalust ja lõpuks oli küljes. Tegin pildi ära ja saatsin havipulga uuesti vette tagasi.

Aga hizpollah, ma oleks nõus vist isegi maksma, kui keegi näitaks kus forelli õngitseda saab :).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.05.2009 08:23 
Moderator

Säuts kirjutas:
Faaaakkkkkk.Arvuti kõllid läksid poole laulu pealt peeti. :waah Paar aastat siis kestis see 5.1 sistem :help Osta veel kartulist logitechi kõllid.Parandatakse ka kuskil selliseid asju või targem uued osta? :uhoh

Mul on üle 10 aasta vanad Logitech aruvtikõlarid: 2 teravust ja 1 woofer. Üliõpilaselu elades sai isegi korra trahvi saadud rahu rikkumise eest, sest see pisike aktiivwuufer matsub päris korralikult. Siiani ptü,ptüi,ptüi ei ole nendel küll midagi häda olnud. Rändasid lausa televiisori külge, et mõnusam saund oleks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.05.2009 12:24 
Kasutaja avatar

Kolm korda üle õla, kuid omalgi see Logitech 5.1 system ja siiani töötab laitmatult. Muidu heli on ikka päris hea.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.05.2009 12:44 
Kasutaja avatar

Eile orjenteerumisele sõites rocal maresse... Tulime siis linna kaudu. Hakkasime pool kaheksa täpselt laagrist liikuma. Ja oli natuke ka kiire...
Ja mustakal ristmikult vasakpööret tehes (kadaka teepealt pöörasime vasakule akadeemia teepeale) . Tulid just paremaltpoolt ristmikult tulles 3-m autot otse meiepoole vasakpöörde 2-hte ritta... Vaatasime, et ega me nüüd reaga ei eksinud. Oh ei... need oinad tulid vastassuunda. Ja veel kõigil õigust kõvasti üle. Me pidime korralikult pidurdama ja paremale otsesõidu ritta põiklema (vedas et polnud äärekivi vahel)
Ja muidugi siis nendepoolt kõigil näpud ja suud käisid igal pool. Oleks aega olnud, oleks ümber pööranud ja neile järgi sõitnud. Vaadanud mis nägudega nad on... sest peale seda pidid nad veel vastasuunas 30m umbes sõitma. ET saada saarte vahelt enda ritta...

Sai kiiresti kribatud, kohe minekut ja ei jõua siin täpsustada väga :lol

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.05.2009 13:17 
Kasutaja avatar

Tsiteeri:
Aga hizpollah, ma oleks nõus vist isegi maksma, kui keegi näitaks kus forelli õngitseda saab

noh eks neid jõgesi ikka ole mõni siin-seal, kus ka forellipoisse supleb, aga ega nende püüdmine sealt teab mis õige tegu ei ole. Aga oleneb palju nõus oled maksma? :D kui huvitatud oled võin ju ps panna ühe jõe.
aga viimane suurem saak mis kogematta pihku jäi(7,328 kg):
http://img4.imageshack.us/img4/9662/pa260822.jpg
üldiselt lõhet ei püüa
end of kalajutt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.05.2009 15:11 

antsa911 kirjutas:
Säuts kirjutas:
Faaaakkkkkk.Arvuti kõllid läksid poole laulu pealt peeti. :waah Paar aastat siis kestis see 5.1 sistem :help Osta veel kartulist logitechi kõllid.Parandatakse ka kuskil selliseid asju või targem uued osta? :uhoh

Mul on üle 10 aasta vanad Logitech aruvtikõlarid: 2 teravust ja 1 woofer. Üliõpilaselu elades sai isegi korra trahvi saadud rahu rikkumise eest, sest see pisike aktiivwuufer matsub päris korralikult. Siiani ptü,ptüi,ptüi ei ole nendel küll midagi häda olnud. Rändasid lausa televiisori külge, et mõnusam saund oleks.

Vanemad asjad ikka kestavad kauem.Vene külmik on juba 30 aastat töödanud ja mitte midagi pole häda, uuemad aga ei pea viite aastatki vastu.

Läksin koos kõllidega parandusse ja seal öeldi,et logitechi kõlaritele pole varuosi saada ja nemad ei paranda neid.Nii,et prügimäe kaup kui just mingi meistrimees ise ei oska seda parandada vms.Tundub,et pean mõnda aega olema vaikuses. :(

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.05.2009 15:28 

räägin siis ka siia foorumisse esimest korda ära,õnneks et minul pole midagi halba vms aga juhtus siis selline asi:
onu ostis 2002a. avariilise passati kuskilt hästi odavalt,pauk väga hull ei olnud,kuid veel oli kriime jms,kõik siis tehti ära(tagumise osa pauk korda ja kriimud kõik korras üle värvitud jms) onu tuleb siis koju passatiga,oli vaja veel kiirelt võrus käia,käis võrus ära,tuleb tagasi ajab auto siis ööseks garaasi,järgmine hommik läks vaatama kas rahakott on garaasis,seal ta oligi,tuli garaasist tuppa tagasi ja jättis garaasi ukse lahti(passat garaasis) väike laps siis (ligi 2aastane) läks välja ja mängis seal omaette,korraga keegi enam väljas last ei näe,onu läks garaasi, ja mida ta nägi-lapsel mingi viil käes ja autol küljed kriime täis igatipidi,oli ikka päris närvis küll kuid enda lohakus et ukse lahti jättis ja laps ka väike ja oli vaid silmapilk ja last enam polnud,kuid jah just kõik värvitud ja päevapärast auto kriime täis ja sügavaid kriime veel ....

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.05.2009 15:57 
Kasutaja avatar

:lol owned

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.05.2009 17:16 
Kasutaja avatar

kunagi kui ise tatt olin, siis naabrimehel oli kirsipunane Mosse 403...
ja noh, tema tütar oli ka meie pundis ja eks me siis ümber maja mängisime kulli ja ühel hetkel tuli isu auto peale naelaga joonistada.. :D
eks mul isa siis tuli ja värvis üle.. 90ndate algus, autosid värviti pintsliga vist, sest isa oli paar tundi maja taga ja tuli tuppa värviste kätega.
tegijal juhtub jah.. :lol :lol

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.05.2009 18:06 
Moderator

hizpollah kirjutas:
Tsiteeri:
Aga hizpollah, ma oleks nõus vist isegi maksma, kui keegi näitaks kus forelli õngitseda saab

noh eks neid jõgesi ikka ole mõni siin-seal, kus ka forellipoisse supleb, aga ega nende püüdmine sealt teab mis õige tegu ei ole. Aga oleneb palju nõus oled maksma? :D kui huvitatud oled võin ju ps panna ühe jõe.
aga viimane suurem saak mis kogematta pihku jäi(7,328 kg):
http://img4.imageshack.us/img4/9662/pa260822.jpg
üldiselt lõhet ei püüa
end of kalajutt.

PS huvitaks infot saada küll. See kuuseoks pildil on rohkem jahimeeste pärusmaa, kuid väga kena ponks igatahes :). Kuigi Muumiorg on siit ikka väga kaugel, loodan, et jõe, mida mainid on ikka Eesti pinnal :D.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.05.2009 18:20 
Kasutaja avatar

Tra, kohtus tõmmati rämedalt kott pähe :angry
Kuigi kõik paberid minu kasuks, aga tähtajad minu kahjuks, saats kohtunik mu sooja kohta.

Ütles, et mida mina loll põhikooliharidusega töötu üldse tahan sealt kohtumajast :?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.05.2009 18:22 

KIVIKUJU kirjutas:
Tra, kohtus tõmmati rämedalt kott pähe :angry
Kuigi kõik paberid minu kasuks, aga tähtajad minu kahjuks, saats kohtunik mu sooja kohta.

Ütles, et mida mina loll põhikooliharidusega töötu üldse tahan sealt kohtumajast :?

mis nende asi mis haridus sul on ma ei saa aru,eks nad seal klounid ole...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.05.2009 20:04 
Kasutaja avatar

antsa911 kirjutas:
Aga hizpollah, ma oleks nõus vist isegi maksma, kui keegi näitaks kus forelli õngitseda saab :).

milles küsimus? kui maksta tahad siis selliseid kohti on ju omajagu.
ise käisin siis maksime 4 isendi eest, millest kätte tuli ainult 3. Hoolimata sellest, et forell oli forelli küljes kinni
ujusid kõik 4nda kalastaja õngest tuima näoga mööda 2h jooksul. fail :err

http://www.upload.ee/image/79092/forell.jpg

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.05.2009 20:35 
Moderator

Maksta oli nalajaga pooleks aga kalakoht ikka kus saab seaduslikult (või seadusetult) lanti loopida ja punast kala otsa tuleb. Raha eest püük ei huvita :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.05.2009 21:17 

antsa911 kirjutas:
Maksta oli nalajaga pooleks aga kalakoht ikka kus saab seaduslikult (või seadusetult) lanti loopida ja punast kala otsa tuleb. Raha eest püük ei huvita :)

naljatilk, misarvad miks paadunud varelliküttidel salajõgedel salakohad? üldjuhul on neil ka aastatepikkune kogemustepagas mida iga kollanokaga ikka niisamalihtsalt ei jaga.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 3278 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 219  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis