r32 kirjutas:
Olen EstRus'le mitu autot müünud. Enamasti on nad kuusakoski väärilised olnud, kuid tema käest olen mõnisada rohkem saanud. Kui hinnaga kaubale saime viis ta ilma vingumata autod ära ja natukese aja pärast olid need autot müügis samalaadse idüllilise tekstiga, et 5 aastat mil temakäes on olnud on kõik tiptop olnud. Iseenesest on müügis olevate autode hinnad tal head ju, aga kahju on nendest inimestest kes ostavad juttu, mitte autot iseennast (ehk ei vaata auto seisukorda).
Kui inimene on ise LOLL, siis pole "ärimeestele" mitte midagi ette heita. Mõne rahateenimismudel ... no ütleme paljude.... ongi selline , kus ei ole eetikat ega muid asju. St et kõige targem on lihtsalt omale sellised libedad poisid selgeks teha ja mitte äri ajada....
EHk ka teine väljend. Lollide käest peabki raha ära võtma! Seega võiks eeldada et päris mitmetele kodanikele ongi see eestis ärielu solgan.
Ega korralike ja ausaid müüjaid ju tegelikult eriti ei olegi järel, sest libedikud on nad lihtsalt oma jamaga välja söönud.
BTW: Kuna olen pikki aastaid autode keretöid teinud ja näinud igasugust si.ta siis peaks hakkam a oma kogemustele tuginevat teenust pakkuma. Käima vaatmas kas auto on ront või ei ole. ala 25 euri linna piires kord ja kõigile oma konkreetse arvamuse ütlema. Kas see meeldivb või ei

Vaenlasi koguks ikka vist sadadega