Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 31.03.2026 15:57

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 12795 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 567, 568, 569, 570, 571, 572, 573 ... 853  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2013
PostitusPostitatud: 31.08.2013 11:15 
Kasutaja avatar

Ise olen väike firmas tööl, see on küll nagu omaette perekond kokkuhoidev ja sihikindel. Aga suurtes firmades on töölised üldjuhul lihtsalt neegrid ja neid hoitakse ainult kasumi eesmärgil.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.08.2013 11:18 
Kasutaja avatar

Neid nö Kalevipoja seiklusi lugedes ei suuda kuidagi irivitamata olla, et kui hea on iseenda peremees olla. Ok, mu töö sõltub 100% peatöövõtjast aga too firmajuht selline muhe ja vaikne vend, kellega räägid nagu sõbraga

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.08.2013 12:43 

päris halb on olla raisk. Aanusest väljub ka kohe vist keemiarelv. Nüüd siis selge kuidas süürias seal laibad tekivad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.08.2013 13:32 
Kasutaja avatar

Ostsime sõbraga mingite ehitajate käest 2005 aasta LandCruiseri. Tra, terve salong on kipsitolmu ja värvipritsmeid täis. Hui teab mille vedamisega on enamus istmete nahk ka ära lõhutud, Samas tehnika on korras ja 5k eest on autot küll. Plaan on talveks jääraja püss teha.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.08.2013 13:58 

vetu83 kirjutas:
Alguse sai neljapäeva öösel kui hammas valutama hakkas, eile oli täitsa hullumaja sellega- Lisaks tuli üks krdi keeruline koorem laadida seoses kolimisega skandinaavia pikkuses rekkale ja see hambavalu ei teinud asja sugugi kergemaks. Õnnestus siis vasaku käe nimetissõrm kahe rauakolaka vahele jätta nii, et nüüd sõrm poole kitsam ühest kohast. Parema käed sama sõrme otsa sain verevalumi mis on keskmise kirsi suurune. Ja täna öösel siis hammas enam eriti ei valuta aga igeme kõrvale põse sisse tekkis mingi räme "punn" - nagu krdi kanamuna oleks põses. Hambaarsti siin linnas enne esmaspäeva ei ole aga pühapäeva õhtul stardin ise Ahvenamaale. Loodan, et krt veremürgitust ei arene sellest jamast. Nv pekkis igatahes.

Ära jama! Tundub, et tegemist on tugeva juurekanali põletikuga. See punn on tõonäoliselt mäda mille keha lühimat ja kiiremat teed kaudu välja üritab pressida. Hambavalu on väiksem sellepärast, et surve närvile on väiksem. Põletik lokkab siiski edasi. Sõida kasvõi teise linna esmaabisse või mis iganes. Need asjad head ei ole!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.08.2013 14:00 

Roudreidz kirjutas:
Ostsime sõbraga mingite ehitajate käest 2005 aasta LandCruiseri. Tra, terve salong on kipsitolmu ja värvipritsmeid täis. Hui teab mille vedamisega on enamus istmete nahk ka ära lõhutud, Samas tehnika on korras ja 5k eest on autot küll. Plaan on talveks jääraja püss teha.

Ma ostsin soomest ehitajate käest 2008a 760ilA 4kiloga, muidu räim aga jumala hea põldu sõita :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.08.2013 14:03 

ksenoon kirjutas:
Roudreidz kirjutas:

Ma ostsin soomest ehitajate käest 2008a 760ilA 4kiloga, muidu räim aga jumala hea põldu sõita :D

Ma ostsin ehitajate käest räigelt hea hinnaga kipsi mingi, mõni nurk oli katki aga täitsa lõpp kui hea on seina panna. Indeed. :rokib :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.08.2013 14:15 

tanel63 kirjutas:
Tööandja on tööandja. Nende jaoks on kõik töölised m*unnid. Isegi, kui vahest õeldakse mõni hea sõna siis see on selleks, et lollid tööd edasi rabaks isuga. Läbi on võimalik senikaua saada, kui oma seisukoht/arvamus puudub.

Sitas kohas töötad siis. Mina saan enda bossi küll vaid kiita.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.08.2013 14:58 

Ma sõidan igatahes homme tööandjaga koos Ahvenamaale uut "paadikuuri" ette valmistama. Talveks lõunasse :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.08.2013 15:42 
Kasutaja avatar

.Alar. kirjutas:
Neid nö Kalevipoja seiklusi lugedes ei suuda kuidagi irivitamata olla, et kui hea on iseenda peremees olla. Ok, mu töö sõltub 100% peatöövõtjast aga too firmajuht selline muhe ja vaikne vend, kellega räägid nagu sõbraga

Eks ülemusi ole erinevaid. Paraku on elu näidanud, et pikas perpektiivis see ülemusega sõbrustamine kah midagi head ei too või oled ikkagi lihtsalt M pärast.
Oli endal sama lugu kunagi kui olime Prantsusmaal tööl metsatehnikaga, Eesti fima all siis.
Ülemus oli kah pidevalt seal, sai vabal ajal koos käidud ja igasugu asju tehtud ja nädalavahetusel koos õllet ja viskit lastud jne. Pluss siis hooldasin ja remontisin seal sõiduautosid, vedasin naftat vahest metsa ja sebisin juppe kui vaja oli. Hea tööline olin tema silmis ja saime normaalselt läbi.

Siis peale kahte aastat viskas mul siibrisse, et palk kunagi õigelajal ei tulnud, ja pidi oma raha koguaeg küsima. Või siis tuli raha enamasti siis kui eestis olid ja tagasi oli vaja tööle minna. Jõulude ajal ütlesin oma arvamuse välja mis ma asjast arvan ja et ma lähen ära minema. Siis kui kontorisse läksin lepingut lõpetama pani boss juba võlli. Asja tegi veel huvitavamaks ülemuse jaoks see, et mul paarimees ütles kah ülemusele, et kui Tauri läheb minema siis tema ka enam ei lähe.
Pärast siis teiste meeste käest ikka kuulsin, et milline pätt ja varas ma olla olnud ja et seal sõiduautodega rallinud ja kõik ära lõhkunud. Siit tulebki loo moraal, et niikaua oled hea tööline kui ütled, et mulle see nuss ei keri ja ma lähen minema.

Ja on muidugi eestlastest firmaomanikke normaalseid ja kes peavad oma töölisi kah millekski.
Mul isa töötab ühe eesti rallisõitja isa transpordifirmas. Kevadel mul isal oli selg haige ja kuna mul oli soomest kah just puhkus siis vaatasin, et teen selle Belgia reisi ise ära.
Tegin reisi ära, arveldas mulle palga ära kohe samapäev, tänas ilusti reisi eest ja ütles, et tule veel teinegi kord sõitma. Et üks väheseid ülemusi kelle suust on aitäh välja tulnud. Sellise ülemuse juures on kohe lust töötada.

Nii ja tagasi soomlaste juurde. Aegade jooksul siin päris mitme soomlase all töötanud. Kõik nad sitarattad on ülbed ja õhku täis ja räägivad seda mis sülg suhu toob. Siin ühe sommiga oli kah mingi tundide teema. Et masinal töötunde on vähem ees kui meil tunde tunnilehel. Seleta siis lollile, et masina töötund ja astronoomiline tund ei jooksegi üks ühele. Pluss siis veel see aeg mil masinat on tangitud või remontitud kui traktor seisab. Siis hakkas soiuma, et tema maksab ainult need masina tunnid. Lõpus ajas juba, et teda on petetud ja siis hakkas juba sellist kelpa suust välja ajama, et soomes on nii, et kui on petetud siis lähevad kaks meest sauna taha ja sealt tagasi tuleb ainult üks mees :kill Seda muidugi julges ta ainult läbi telefoni öelda. Oleks näost näkku siis kui ütled tavai kus sul see saun on siis lähevad kabjad kohe poliisi.

Rootsi Norraga muidugi teine lugu. seal natuke teistmoodi ühiskond ja tööline ka inimene mitte ainult ori.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.08.2013 15:48 
Kasutaja avatar

Varem just jutustasid kuda tunnike tyhja panid ja nyyd h2daldad, et ylemus mu....n? Ja mis seal rootsis ja norras siis teisiti on?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.08.2013 15:58 
Kasutaja avatar

talon kirjutas:
Varem just jutustasid kuda tunnike tyhja panid ja nyyd h2daldad, et ylemus mu....n? Ja mis seal rootsis ja norras siis teisiti on?

Ei pannud ju otseselt tühja, ma ei pea omast ajast masinat puhastama ja tankima ja määrima ja mingil klounil saemehel aitama puid maha lõigata. Mu pärast oleks võinud ta nood elektriliinile kah lasta, ise palus abi.

Ja too kes sauna taha tahtis minna too üldse teine vend.

Soomes oled ikkagi kontreetne ori ainult. Rootsis Norras peetakse tööinimest natukenegi millekski.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.08.2013 16:04 
Kasutaja avatar

360 kirjutas:
Ise olen väike firmas tööl, see on küll nagu omaette perekond kokkuhoidev ja sihikindel. Aga suurtes firmades on töölised üldjuhul lihtsalt neegrid ja neid hoitakse ainult kasumi eesmärgil.

Väikefirma ja suurfirma!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.08.2013 16:11 
Kasutaja avatar

tauri117 kirjutas:
talon kirjutas:

Ei pannud ju otseselt tühja, ma ei pea omast ajast masinat puhastama ja tankima ja määrima ja mingil klounil saemehel aitama puid maha lõigata. Mu pärast oleks võinud ta nood elektriliinile kah lasta, ise palus abi.

Soomes oled ikkagi kontreetne ori ainult. Rootsis Norras peetakse tööinimest natukenegi millekski.

No vaheta ametit siis. ma kyll nii ei tunne(soomes)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.08.2013 16:13 
Kasutaja avatar

tauri117 kirjutas:
talon kirjutas:

Töölisi on ka erinevaid ja oma rahvuskaaslast enamasti usaldatakse rohkem, kui võõrtöölist.
Endal need asjad läbikäidud. Mõned on erilised kitsed ja unustavad tihti oma eksimused või just selle, et võõrtöölised ei ole kaebama läinud.
Nähtud ka selliseid töölisi, kes on arvamusel, et võivad töötada ja omastada mida tahavad. Omanik on ju rikas, tal raha küll.
Kokkuvõttes tuleb jääda iseendaks ja elada iseendale. Lõpuks saavad aru, keda tegelikult usaldada saab ja keda mitte. Kui tunned, et kuidagiviisi heasoovlikust ärakasutatakse, siis tuleb seda vaikselt tagasi teha. Tasuta lõunaid pole olemas!

PS: See ülemus ei paista ka eriti mõistusega mees olema, kui helistas ja noomis pikalt lobisemise eest. Sellised asjad tuleb ikka muudmoodi lahendada. Ma pakun, et ta veel varem ütles sellele soomlasele, et hoia eestlastel silma peal ja ütle kui tööd ei tee.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 12795 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 567, 568, 569, 570, 571, 572, 573 ... 853  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 16 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis