Iff kirjutas:
Tanel kirjutas:
No isiklikult jätsin kogu sita vahele ja 13 aastaselt ostsin 2105 endale.
Sama siin. Eile üks paksupersega naissoost lehm uimas oma mopeediga mu ees. Tee kaherealiseks läks siis jäi teise ritta paremasse serva. Johhaidii.. Ma vihkan tsiklimehi ka aga nemad vähemalt on targemad ja taibukamad, need mopeedivärdjad süstivad lihtsalt tuima ringi ja kui alla ajad siis hakkavad ähvardama, et "ma helistan isale raisk, kutsun ta praegu siia".
mulle ette keerati ja mul sellest 2 hammast puudu jäi, roller mahakandmisel, käsi segi, lahtine reieluu murd ja põlv segi, siis oli esimene asi see, et ma üritasin püsti tulla ja vastu hambaid panna, aga siis avastasin, et oih, lihast on luu läbi tunginud ja ma ei saa püsti...
kevva kirjutas:
snr kirjutas:
esimene päev koolis, tahaks magada. kellegil 3 toalist korterit pole pakkuda tartus ?

kodutu hetkel

Ära tõuka, keldris elad ju.

jah, ma elan keldris.

neG kirjutas:
Ainuke asi mis mind närvi ajab rollerite puhul on see plärin. Tavaliselt ollakse ikka kambakesi ja väljalase on vabamaks tehtud / piiraja maha võetud v midagi. Normaalne puutumata roller on jumala vaikne ju.
tegelikult on näpitud roller ka vaikne, aga kutid ei oska enda sportsumpsidele tihendeid teha ja villa panna sumpasse. omad kogemused.